Inceputul

697 29 2
                                    

Inceputul

Totul a inceput acum 8 ani.
Tata a mutit intr.un accident de masina si mama ma abandonat dupa cateva luni de la moartea tatalui meu. De la 11-12 ani am inceput sa fiu cine sunt acum.
Eu, fata cea rea, sa vizitez biroul directorului a devenit o obisnuinta. Sa nu mai spun ca ma ocup cu trafic de arme, droguri si curse ilegale. Pista a devenit a doua mea casa. Detin un lamburghini negru mat, cel mai nou model. Casa mea, mult prea mare pt mine asa ca locuiesc cu cea mai buna prietena a mea Darcy. Ea stie cu ce ma ocup dar nu spune nimic. Sunt seri in care vine si ea cu mine la curse.

In afacerile astea am intrat cu ajutorul unui prieten, mi.a fost mereu alaturi.. el imi stia situatia financiara de pe atunci si asa am ajuns sa fac aceste lucruri. Nu regret nimic... mai bine fata rea decat cea care eram inainte, jicnita, imbrancita, toate persoanele care mi.au facut lucruri asemanatoare au avut de suferit. Nu ii omoram, era prea usor pentru eu, ii legam, ii tineam sechestrati saptamani, luni.
Imi aduc aminte ca stateampe pervazul din foata mea camera si plangeam ca o proasta uitandu.ma la luna si stele...
Eram o proasta si mie rusine de mine. Ii multumesc mult lui Max, fara el nu ajungeam nicaieri.

Uite.ma acum, de temut la 19 ani, multa lume imi spune ca sunt frumoasa si recunosc, stiu sa cant dar nu vreau sa afle nimeni asta, ar fi cidat mafioata care canta, oricum sa revenim la oile noastre.

Imi place viata mea si nu vreau sa o schimb, adrenalina care imi curge prin vene cand apas cu putere acceleratia, cand apas tragaciul pistolului, nu as schimba asta cu nimic in lume

---------------------------------

Asta a fost primul capitol, restul vor fi mai lungi.
A doua carte, paote treceti cu un ochi si pe la cealalta (pe profilul meu)
Vot+comm.. sar putea la unelw capitole sa mai colaborez.

Bad Girl & Bad BoyWhere stories live. Discover now