Prima cursa cu Drew

532 15 0
                                    

Afara sa lasat intuneric asa ca imi scot masina din garaj si pornesc spre piste. Ajung acolo si aflu ca va avea loc o cursa.
- te bagi?? ma intreaba Darcy.
- logic...oricum o sa castig..
- am auzit ca participa si baiatul ala nou...cum naiba il chema??intreaa Deea
- Drew...m.am intalnit azi dupa amiaza cu el aici si iam spus cum stau treburie...mi se pare dragut...ii raspund eu ei..
    Ma urc in masina si cand aud start apas cu putere acceleratia. Am lasat in urma vreo 3 masini si acum sunt in dreptul lui Drew..se pricepe...pacat ca am o masina prea buna..apas acceleratia mai tare si il las in urma. Ajung la linia de sosire si fac vreo 10 drifturi. Cobot si sud numai aplauze.. Imi primesc valiza cu cei o mie de dolari pentru cursa si o pun in masina. Ma duc la Drew.
- bravo.
- pentru??
- cursa...conduci bine
- dar am pierdut,spune el indiferent.
- nu ai cum sa castigi daca particip si eu in cursa, spun iar el incepe sa rada usor
- poate.
- oricum...conduci bine.
- mersi, si tu la fel..
- stiam asta, spun si el rade
- ce modesta esti!!
- aham.spun..
- ma cheama Darcy...vorbim mai incolo.
   Ma duc spre Darcy si o intreb:
- de ce mai chemat??
- auzi,eu cred ca tie tia picat cu tronc baiatu asta nou..
- iauzi la tine...ce te face sa crezi asta??
- poate sclipirea dun ochii tai cand virdesti cu el.. Nu te.am mau vazut asa..
- serios??
- da...
  Imi iau masina si ma duc acasa. Darcy a preferat sa stea cu gasca la un club unde mergem de obicei. Cand ajung Urc in camera mea. Imi iau o pereche de pantaloni scurti,poate prea scurti de trening negri,un tricou mov si ma duc in baie. Fac un dus si  Ma imbrac repede, imi prind parul intr-un coc dezordonat si ma pun in pat. Intru pe facebook si vad ca in urma cu 10 minute Max a postat o poza cu el,Yonas, Rick si Drew...se vedea ca sunt sub influenta alcoolului dupa privirea lor. Toti erau etichetati in poza, pana si Drew. Am dat click pe numele lui. Avea o poza destul de draguta de profil. "Oare il plac??" a fost prima intrebare care mi.a trecut ptin gand cand am apasat "Trimite cerere", "Oare el ma place??", alta intrebare...
Sunt scoasa din gandurile mele de soneria telefonului. Pe ecran a aparut numele "Darcy" si opoza cu noi doua strambandu.ne. Am apasat repede butonul verde.
~C.T.~
- hey..ce sa intamplat??
-hey...pai baietii sunt morti de beti si vreau sa ma ajuti sa ii duc acasa.
- vin in 20 de minute.
- ok.
   Ma imbrac (media) si intru in garaj. Deschid trapa si pornesc in viteza spre club. Ajung acolo si ii iau cu masina pe Max si Drew, iar Darcy ii ia pe Rick si Yonas.
Il duc pe Max acasa,iar acum pe Drew. Stai asa...unde sta??
Il zgudui pusin pt ai atrage atentia.. pffff doarme. Alta varianta nu am. Il duc la mine. Am urcat la etaj cu greu deoarece a trebiut sa il car pe adormitul de Drew. L.am pus pe jumate de pat si m.am dus in baie. M.am schimbat cu acelesi tricou mov numai ca mi.am luat o pereche de pantaloni de trening gri trei sferturi. Am iesit din baie si m.am pus pe cealalta jumate de pat.
~Dimineata~

Alarma suna si eu ma trezesc pe ceva tare, incerc sa imi dau seama ce e dar nu reusesc. Deschid ochii si vad pieptul lui Drew. Am dormit pe pieptul lui?? E asa placut.
- buna dimineata! ii aud vocea groasa dar calda.. probabil se trezise cu putin timp inaintea mea.
- neata. ii spun eu somnorasa.. eu trebuie sa ma imbrac sa ma duc la scoala asa ca te poftesc afara,ii spun dupa ce ma ridic in picioare stand in fata dulapului.
- oricum plecam..si eu am scoala..spune iar eu rad. Pa, spune si se ridica, iar apoi se duce spre usa...dar ceva la oprit. Vine insprw mine si imi da un pupic pe obraz.
- pentru ce a fost asta?? il intreb iar el doar zambeste si iese pe usa.
In jumatate de ora eram gata.
   Cobor jos si ies din casa. In fata casei il vad pe Drew stand rezemat de masina lui de un rosu sangeriu.
- ce faci?? il intreb eu.
-te asteptam.
- pentru??
- sa mergem la scoala, nu e evident??
- si eu am masina, stii?
- lasa intrebarile si urca, imi spune in timp ce imi deschide portiera. Urcam amandoi si porneste spre scoala.
---------------------------------------------

Asta a fost cel mai lung capitool.. ieiii
Sa vedeti ce chestie...capitolul era mult mai ineresant dar sa sters si a trebuit sa il scriu din nou :((. Oricum..sper ca va place :* ;)
Vot+comm.

Bad Girl & Bad BoyWhere stories live. Discover now