O zi doar pentru noi!

90 7 2
                                    

D: Asta voiai?
Eu: Poate..Vrei sa ramai la mine sau te duci la școală?
D: Tu nu mergi?
Eu: Nu am chef...
D: Atunci rămân cu tine.
Eu: Hai pana la supermarket.
D: Nu ar trebui mai întâi să te îmbraci? Mă întreabă,iar eu îmi cobor privirea și văd ca sunt îmbrăcată doar în tricoul lui.
Eu: Așteaptă 5 minute,te rog. Spun și fug în camera mea. Mă poziționez în fata dulapului și scot o pereche de jeans skiny negri,un tricou alb și botinele negre.
Ies pe hol și văd ca Drew era deja îmbrăcat. L am luat de mana și am ieșit pe ușa, nu înainte sa mi iau jacheta din cuier.
După 5 minute ajungem la supermarket. Intram amândoi, iar el ia un cos. Îl trag după mine la raionul cu dulciuri, de unde iau jeleuri, ciocolata și înghețată,apoi am trecut pe la raionul cu lactate și am luat lapte. După alte cumpărături am pornit spre casa de marcat și am văzut niște medalioane. Îi zic lui Drew sa o ia înainte ca îl ajung și mă duc la raftul cu medalioane. Iau unul cu rac pentru mine si unul cu pești pentru Drew. Ajung în dreptul lui chiar înainte sa ajungă în dreptul casei de marcat și pun medalioanele pe banda fără ca el sa le vadă. Plătește produsele și urcam în mașină. Ajunși acasă am pus totul la locul lor și am luat medalioanele. M am dus în spatele lui Drew și I l am pus la gat,apoi l am rugat sa mă ajute sa mi l pun pe al meu.
D: Pe astea când le ai mai luat? :))
Eu: Secret,spun râzând, iar Drew mă trage mai aproape de el și mă sărută, după care îmi șoptește un "Mulțumesc".
Eu: Vrei sa mergem la cinema?
D: Sigur. Mergem cu mașina mea.
Coboram din bloc și urcam în mașină lui. Ajunși la cinema ai decis ca ne vom uita la un film horror. Am luat popcorn și suc și am intrat în sala.
Filmul începuse de vreo ora și ei eram aproape în brațele lui Drew. Al naibii film ca e prea horror pentru gusturile mele.
Peste 30 de minute filmul era gata și noi am mers la mine.
Ajunși acasă m am schimbat într o pereche de pantaloni scurți de trening și un tricou larg și am intrat în bucătărie. Drew a venit la mine și m a întrebat ce pregătesc.
Eu: Clătite, mă ajuți?
D: Sigur.
Am pregătit toate ingredientele și ne am apucat de făcut clătitele.
După ce am terminat clatitele si curetenia din bucatarie am intrat la dus deoarece eram plina de faina,din cap pana în picioare, la fel și Drew. Am stat în jur de 30 min în dus și când am ieșit era sa leșin. Drew avea doar un prosop în jurul talie și cu altul își usca parul.
D: Intra muște. Spune râzând.
Abia atunci mi am dat seama ca mă holbam.
Seara ne a prins pe mine și Drew pe canapea,uitându ne la o comedie. La un moment dat Drew mă sărută și îmi spune:
D: Nu știu ce mi ai făcut, dar te iubesc, te iubesc mult.
Am rămas blocată preț de câteva secunde apoi i am raspuns:
Eu: Și eu te iubesc nătângule! M a sărutat și m a dus în brațe pana în dormitor. A coborât cu sărutările pe gât, apoi pe sâni și abdomen, scăpând repede de tricou și sutien. I am dat tricoul jos și apoi pantalonii. El a scăpat la fel de repede de pamdalonii mei. Gemând I am zis:
Eu: Fa mă sa nu regret!
____________________________________

Ăsta a fost capitolul...A fost mult mai lung...dar a apărut o eroare și mi s a șters tot capitolul...Nu știu când apare următorul. .Nu prea am timp sa scriu...Și va mulțumesc pentru ca acordați timp cărții  și pentru voturi❤❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bad Girl & Bad BoyWhere stories live. Discover now