Adevarul√

923 70 2
                                    

Ajung acasă insfarșit.

O bag in casa unde o imbrac cu hainele de casa și o bag in pat și o invelesc. Mă uit la ea cum doarme iar deodată imi sare in ochi bandajul care il avea la mana, un bandaj care din alb sa facut roșu. Iau un bandaj nou din baie iar apoi ii desfac vechiul bandaj și o șterg de sânge , observ că taietura forma un nume, numele "Tyler". Mă uit trist la ea și imi aduc aminte ca eu aproape ma taiasem sa ii fac numele iar ea ii scrie numele lui ala.. Ii bandajez rana iar apoi parasesc camera. Mă simt nașpa,am avut o zi proasta. Macar dacă Amanda s-ar simți mai bine poate că aș fi și eu mai bine. Imi iau niște țugari din dulap și merg in balcon unde imi aprind una. Nu prea fumez findcă nu imi place, dar cand sunt nervos simt nevoia să fumez. Nu știu ce e cu mine, fumez și parca imi vine să plang de nervi. O fi din cauza că eu cred că amanda are sentimente fața de tyler?. Cred ca sa intalnit cu el și a dragt-o..

Deodata aud un zgomot din camera mea unde era Amanda. Ma apropi de ușa și aud cum cineva parca vomita. Ingrijorat, deschid ușa și o vad pe Amanda vomitând intr-o galeata. Vin spre ea și ii zic agitat:

-Iți aduc ceva umed, așteapta

Merg repede in baie unde iau un prosop și il ud cu apa rece iar apoi mă intorc in camera unde il pun pe cap. Nu cobtează faptul ca sunt suparat pe ea, niciodata nu aș putea să o las așa.

-C-Ce sa intamplat? de ce am vomitat?
Intreaba ea .

-Tu ști, ai baut ceva?

-Nu, nu stiu

-Mai bine te-ai culca.
Ii spun eu iar apoi o pup pe frunte.

O bag in pat și o invelesc iar apoi ies din camera zicând:

-Dacă ai nevoie de ceva sunt in sufragerie.

Atunci am iesit din camera si m-am dus sa dorm pe canapea..

Amanda pov:

Faptul că Andy e așa grijului și imi dovedește că mă iubește ma face să ma simt mult mai bine insa parea cam suparat pe mine, și chiar nu il ințeleg. Mă uit să vad cum imi este mana și raman uimita odata ce vad că mana mea a fost bandajat de curand.. Deci mi-a scimbat bandajul și a vazut taietura cu numele idiotului.. Pff, cine naiba știe ce crede, de aia e așa suparat. Trebuie să vorbesc cu el și să ii explic totul.

Incerc să ma sau jos din pat dar am din nou dureri de cap si mă ia amețeala, nu aș vrea să vomit din nou. Decid să vorbesc cu Andy maine și inchid ochii adormind.

Next Day:

Este a doua zi de cand stau in pat și cred că ma simt mult mai bine decat noaptea trecută.

-Ți-am adus un pahar cu apa si niște mancare in caz ca ți-e foame.
Zise Andy aducându-mi o tava cu mancare.

Lasă tava pe masuța de langă mine iar apoi se așează pe pat.

-Putem vorbi?
Il intreb eu.

-Despre faptul că acum ma parasesti și ca ti-ai gasit iubirea. Ca eu sunt si am fost un nimic in viața ta? Ca il iubesti pe Tyler?
Mă intreabă el trist.

Eram sigură că gandește așa.

-Nu.. absolut tot din ce ai zis e greșit

-Dar mana ta? Care scrie Tyle.. Tyler.

-Nu aveam de gand sa iti zic.. dar

-Dar ce?
Mă interupe el.

Oftez și decid să ii spun toata povestea cu taietura si pastila aceea.

Tristetea Unei Adolescente- Volumul IWhere stories live. Discover now