Kapitel 3

107 5 0
                                    

Ariana satt själv i skogen och grät. Rösterna försvann inte och hon visste inte vad hon skulle göra. Hon började tro att
hon hade blivit galen.

Derek hittade henne tillslut och tog henne hem. Ariana ville inte sova, rädd för att se mardrömmen. Men tillslut somnade hon i Dereks armar och vaknade inte upp förens morgonen där på. Ariana hade inte sakt ett ord ifrån natten innan. När hon km till skolan den dagen märkte Lydia, Kira och Malia att någonting hade hänt. Men de lämnade det och nämnde inte det för Ariana. Efter första lektionen stod hela flocken vid bussarna.

" Jag delar inte min källare " sa Malia

" Faktiskt är det min källare och mamma märkte dina klomärken " sa Lydia

" Okej hon lär sig fortfarande " sa Stiles och la en tröstande hand på Malias axel.

" Vi kan använda båtstugan. Den har pelare " sa Lydia

Alla höll med om det.

" Jag tycker att om det stoppar honom från att döda någon, så kidnappar vi honom och slänger honom in i sjön " sa Stiles och viftade med händerna samtidigt.

Malia räckt upp handen och sa " Jag är med "

Ariana som hade stått och lyssnat tyst blev chockad och rösterna började igen. Scott som såg detta försökte snabbt skälla ut Stiles utan att hon skulle märka. 

" NEJ! Vi ska inte kidnappa någon " sa Scott och ryckte huvudet mot Ariana så att alla kunde förstå.

Alla vände sig till Ariana och såg hennes rädda ansiktsuttryck. Stiles skyndade sig och tänkte på ett svar som skulle rädda situationen.

" Ja du har rätt. Det skulle bara bli mer problem " sa Stiles snabbt.

Ariana kunde inte höra dom. Hon hörde bara rösterna i hennes huvud. Bilder och visioner började spela framför henne. Hon var inte längre med de andra utan hon befann sig i en suddig värld. En värld blandad av olika suddiga händelser.

Hennes mamma på väg och dö i den stora blodpölen

Hale familjen brinnande i Hale huset

Stiles mamma

Alison, Aiden och många många andra.

Plötsligt orkade inte Ariana mer så hon gjorde det ända som hon kunde göra. Hon skrek.

Scott och alla övernaturliga varelser kände vågen av magi, precis som dagen innan men den här gången var den så stark så att de alla ramlade ner på marken. Ariana svimmade efter det. Stiles som fortfarande stod på fötter fångade Ariana innan hon föll ner på marken.
Alla tittade på varandra med oroliga blickar.

" Ännu en sak vi måste ta hand om " sa Stiles

Liam satt vid ett bord med Mason och diskuterade, när Liam hörde ett skrik. Liam höll för öronen och precis som det plötsligt börjat slutade det.

" Hörde du? " frågade Liam Mason

Mason tittade på Liam med en konstig blick och skakade på huvudet.

Purple EyesWhere stories live. Discover now