Kapitel 6

60 1 1
                                    

" Är du säker på att du mår bra?" frågade Haru den tionde gången den dagen

" Ja, jag mår bra, och ja jag kommer orka titta på matchen ikväll också" sa Ariana glatt

Tjejerna var på väg till deras skåp för att hämta böcker till kommande lektioner och där vid deras skåp stod Scott och väntade på dom, med Stiles.

"Hej!" sa Ariana

"Hej, hur mår du? Är du säker på att du ska vara här, det gör inget om du inte orkar och vill gå hem!" frågade Scott oroligt

Haru skrattade bakom Ariana och Ariana suckade, nickade sakta och sa "Ja"

Scott nickade och gav henne en av hans berömda leenden. Stiles som stod bredvid Scott gick fram och kramade Ariana innan han och Scott gick till deras lektion. Ariana öppnade sitt skåp och tog ut hennes böcker. Haru bakom henne fnittrar tyst, men Ariana hör henne och tittat på henne med en frågande blick.

"Han har stått där och stirrat på dig, som om han hade sett solen för första gången", sa Haru och pekar på något bakom Ariana.

Ariana vänder sig om och ser Liam stå några meter ifrån dom och precis som Haru hade sakt, så stod han där som ett fån, ett gulligt fån, ett fån Ariana skulle gå på en dejt med. Ariana vinkar åt honom och Liam vinkar tillbaka fortfarande helt borta i sin egna värld. Ariana rodnade och fnittrade till, hon vände sig om och fortsatte med sin egna sak. Efter det stängde hon sitt skåp och sa hejdå till Haru, hon vände sig mot Liam som fortfarande stod där och går mot honom.

"Hej! Ska i gå tillsammans? Vi har väll samma lektion nu, eller?" frågade Ariana Liam

Liam skakade på huvudet som om han försökte skaka in liv i sig själv och säger " Ja........Ja vi kan gå tillsammans......jag menar om du vill, du måste inte, men du frågade så såklart vill du gå med mig, annars skulle du inte fråga och jag ska sluta prata nu"

Liam kände att han hade återigen skämt ut sig själv, men Ariana fnittrande bara och startade en ny konversation medans de gick mot deras nästa lektion, matematik.

Långt därifrån, på andra sidan landet, stod några killar samlade och diskuterade.

"Kom igen! Ingen av de äldre och Sam också svarar på någon av våra frågor" sa Embry, en rödbrun hudfärgad kille. Embry hade bruna ögon som enkelt passade hans svarta korta hår.

Jacob svarade inte hans bästa vän, han var för upptagen av en känsla, en känsla som talar om för honom att, han lilla syster är i fara. Han hade inte haft någon kontakt alls med henne, han hade inte hennes nummer och han fick inte något svar på alla brev som han skickade. Han ville veta varför. Varför skulle han far, Billy Blake skicka den enda dottern som inte har lämnat honom i sticket, till Kalifornien till deras kusin Derek som Jacob åter igen inte hade haft kontakt med på flera år. Billy skyllde det på att han inte ville att Ariana skulle bli en del av den övernaturliga världen.

Alla saknade henne, Uley flocken, Blake flocken och till och med Olympic coven, Cullens som bara har träffat henne en få gånger.

Embry fortsätter att prata på och gnälla, men sen så säger han något som Jacob inte kan hjälpa att lyssna på.

"Och varför kan inte jag skaka av mig känslan av att Ariana är i fara"

Nu är det inte bara Jacob som lyssnar utan Quil, en kille på 1,80m, rycker upp huvudet mot Embry så snabbt att man skulle kunna tro att han skulle bryta nacken av sig.

"Det kommer låta jätte konstigt" börjar Quil sakta, "men jag har haft samma känsla, jag med, ända sen det där skriket för några dagar sen" avslutar han.

Killarna tittar på varandra och säger samtidigt " Men då är det något fel"

Bakom dom kommer Paul och Jared, två av deras bröder från Uley flocken. Dom ser oroliga ut och stressade, men de stannar inte förens de kommer fram till Jacob.

Paul börjar prata "Hur konstigt och galet låter det om jag säger att jag har en känsla att Ariana är inte säker, var hon nu är"

Alla fem killar byter blickar med varandra och alla visste, något var inte rätt och något stod på tok

Tillbaka till Kalifornien, Beacon Hills har Ariana och Haru kommit tillbaka från skolan och sitter i soffan i Dereks loft, som har varit Arianas hem nu i några månader, enda sen hon kom till Kalifornien i sommras.

"Har du frågat din pappa, Billy om svar" frågar Derek sin kusin

Ariana suckar och skakar på huvudet.

Peter som också är där, ingen vet varför, säger då "Då är det där vi ska börja"

Ariana, Haru och Rebekah tittar på varandra och tittar tillbaka på de två Hale männen.

"Ska vi påminna er att det var min pappa som skickade hitt mig" började Ariana

"Och behandlade henne som skräp" läger Rebekah till

"Och som bad henne att aldrig komma tillbaka" avslutade Haru

Derek kastade upp händerna i en jag-ger.upp-gest

"Då är det kört" säger Peter och kastar sig själv på soffan med ansiktet först.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Purple EyesWhere stories live. Discover now