40. Bölüm UNUTAMAM ONU

82 18 0
                                    

Başak hapise girse bile etkisi hala fantastik dörtlüde fırtınalar koparıyor. Mert ile Defne arasında ki gerginlik ise gerçekten gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Mert ile Defne'nin bu ayrılığı, şuana kadar ki en büyük ayrılıklarıydı. Fantastik dörtlü artık eskisi gibi olmayacak !

Burak Hoca, Nevra, Batuhan ve Mert Öğretmenler odasında ;

Saat 12:00

Mert : Biz Defne ile odalarımızı değiştirmek istiyoruz.

Burak Hoca : Bundan emin misin Mert ? Bak bir daha artık odalarınızı birleştirmeyiz. Neyse sorununuz çözün.

Mert : Bu sorun çözülebilecek bir şey değil.

Batuhan : Bizim de Nevra ile odalarımızı birleştirseniz.

Nevra : Evet lütfen.

Burak H : Ohoooo, tamam yapacağım. Batuhan ile Nevra'yı bir oda yaptırıyorum. Defne ve Mert'in ise odalarını ayırıyorum. Mert, son bir kez daha bu soruyu soruyorum.

Mert : Hiç sormayın, evet eminim. Odalarımızı ayırmak istiyoruz.

Burak H : Peki o zaman, Defne odası'nda kalıyor, Nevra Batuhan'ın odası'na geçiyor. Gel Mert bende seni yeni odana götüreyim. Zaten Batuhan'ın odası'nda da iki yatak vardı. Defne'nin yatağı boş kaldı.

Mert eski odasından eşyalarını toplamaya başlar. O sırada odaya Defne girer.

Defne : Mert, ne yapıyorsun ?

Mert : Eşyalarımı topluyorum. Ben gidiyorum Defne.

Defne : Nereye ? Üniversiteden mi ayrılıyorsun ?

Mert : Aklımdan geçmedi değil. Ama Atlantis projesi ayaktayken ben asla ODTÜ'den ayrılamam. Burak öğretmenim sağolsun ki bana yeni bir oda ayarladı. Ama beni o odada rahatsız etme lütfen. Otel odalarında kalmayı istemiyorum.

Defne : Peki, sen nasıl istersen. Biz şimdi ayrılıyor muyuz ?

Mert : Şimdi ayrılmıyoruz, çünkü önceden ayrılmıştık.

Defne : Sen beni sevmiyorsun değil mi ?

Mert : Bir şey söyleyeceğim. Ben seni sevmeseydim bu konuyla kesinlikle ilgilenmezdim. Kesinlikle bu kadar üzülmezdim. Bak ben seni seviyorum ama artık sana güvenmiyorum. Yanımda olmanı istemiyorum. Çünkü ben artık kadınlara güvenmiyorum. Her sevdiğim kadın bana arkamdan tekme attı. Ben annemi çok seviyordum, ama o bizi terk etti. Arkamdan tekme attı. Yıllar sonra Başak'a aşık oldum. O sadece benim aşkıma hayran kaldı, bana hayran kalmadı. O hiçbir zaman bana karşı bir sevgi beslemedi. Her şeyi de 4 yıl sonra açıkladı. O da benim arkamdan tekme attı. Bir kadından ikinci kez tekme yedim. Sonra bir yıl bile geçemeden karşıma sen çıktın. Gerçek aşk bu dedim. Çünkü senin beni sevdiğini ben anladım. Bende aşkımıza kendimi feda ettim. Ama yine arkamdan tekme attı, o kişi de sendin. Benim de artık sana karşı her şeyim sona erdi. Sadece sevgim dışında. Ama unutacağım, elbet ki bir gün bu aşkı da unutacağım. Şimdi neden benim sana böyle davrandığımı anladın mı ? Hoşçakal Defne.

Mert yeni odası'na doğru gidecekken Defne, Mert'in gitmesine izin vermez.

Defne : Bu aşkı böyle mi silip atacaksın ?

ÜNİVERSİTEDE AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin