41. Bölüm SON SINIF

92 19 1
                                    

Defne Mert'i ne kadar unutmak istese de Mert'i unutmayı beceremiyor. Sadece bir amacı var Defne'nin. O da Mert'e kendisine affettirmesi. Mert Defne'yi affedecek mi ? Yoksa bu aşk bitecek mi ? Defne Mert'i takip altına almaya başlar. Mert ise bunu fark eder ve " Defne artık beni istemeyecek " diye Defne'ye son bir kez daha oyun oynar. Mert ile Dedektif Ayşenur arasında 2 yaş fark var. Mert bunu hatırlayınca emniyet müdürlüğüne doğru ilerler.

Emniyet Müdürlüğü'nde Dedektif Ayşenur ve Mert

D. Ayşenur : Evet buyrun, şikayetiniz nedir ?

Mert : Bir şikayetim var ama bu polisleri ilgilendirecek bir şey değil zaten.

D. Ayşenur : Öyleyse niye buradasınız ?

Mert : Arabamın içinde konuşalım. Özel bir şey de o yüzden.

D. Ayşenur : Amirimden izin alayım. İzin verirse niye olmasın ?

Mert : Güzel, tamam ben sizi burada bekliyorum.

Komiser Kerem 5 dakikalığına Ayşenur'un dışarıya çıkmasına izin verir. Mert'in arabasında Ayşenur ve Mert ;

Ayşenur : İsterseniz burada konuşabiliriz.

Mert : Kural 1 - Bana karşı sizli mizli konuşmak yok.

Ayşenur : Sizde aynı şekilde.

Mert : Efendim ? Anlamadım.

Ayşenur : Sende aynı şekilde.

Mert : Oh, şimdi anladım. Anlatıyorum. Benimle sevgili olur musun ?

Ayşenur : NE !?!

Mert : Yanlış anlama ama, sadece rol olarak.

Ayşenur : Niye ki ? Ne alaka ? Neden ? Hayır ben kabul etmiyorum. Sorularımın cevabını verirsen belki.

Mert : Tamam. Defne'yi biliyorsunuz.

Ayşenur : Sayende gayet iyi biliyorum. Evet ne olmuş ona ?

Mert : Biz ayrıldık.

Ayşenur : Tamam da

Mert, Ayşenur'un sözünü keser.

Mert : Dur, dur daha bitmedi. İlk başta benim ilk aşık olduğum kadın Başak'tı. Ben ona aşık oldum, o ise aşkıma hayran kaldı. Ben ise onun güzelliğine hayran kaldım. Başak ve ben iyi bir aşk yaşayalım diye babam sağolsun hep bizi, aileleri bir araya buluşturdu. Başak bana aşık sanardım, yıllarca böyle kendimi kandırdım. Lise 4'de Başak bütün her şeyi anlattı. Sırf benim iyi yüzümden, maddi durumumuzdan yararlanıp 4 yıl boyu bana oyun oynadı. Ben o gün altüst oldum. Onu Almanya'ya, Amerika'ya filan gönderdim. Artık orada kalması için. Bu olaydan hemen sonra üniversiteye doğru yol aldım. Orada da Defne'yi gördüm. Başak'ı unutmamı sağlamıştı Defne. O bana aşıktı, yani onu hissettim. Ama galiba bu aşkta yalandı.

Ayşenur : Niye ki ?

Mert : Yıllar sonra Başak intikam almak için geri döndü. Bizim grubumuzu yani fantastik dörtlüyü yerle bir etti. En sonunda kendi kendini vurarak bir şekilde beni hapise attırmayı, sizleri de kandırmayı becerdi. Defne Başak'a güvendi. Benim katil olduğumu düşündü. Koskoca aşkımızı silip attı, 3 yıl boyu bu aşka inanıyordum. Bir yalanla aşkımızı silip attığında Defne'nin de gerçek yüzü ortaya çıktı. Sonra Defne hanım pişman olmuş. Hiç bir zaman öyle bir oyun oynamamış. Bende buna inanmıyorum, ben onu unutmaya çalışırken hep o benim karşıma çıkıyor. Bende ona karşı bir oyun oynamak istiyorum. Bu oyundan sonra, onunda beni unutmak isteyeceğine inanıyorum. Bu yüzden de sizin yardımınızı istiyorum. Benimle sevgili rolü oynamak ister misin ?

ÜNİVERSİTEDE AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin