Part 4

1.5K 35 3
                                    

Sabahın doğmasıyla birlikte uyanmıştım fakat akşam olanlar halen aklımdaydı ve hala korkmaktaydım El-Ahmer ismi yankılanıyordu beynimde sesler dinmek bilmiyordu birini bulmalıydım yardım etmeliydi. aklıma hocaya gitmek geldi fakat söyleyeceklerinden de korktum fakat ölüm korkusu daha ağır basmıştı gittim hocaya selam verip yanına geçtim. hoca hemen anladı gözleri büyüdü.

+ Otur oğlum dedi

diz çöktüm ve ağlamaya başladım hemen anlamıştı.

+ Başında çok büyük sorun var oğlum

- Hocam neden ben neden??

+ Seninle konuştu değil mi?

- Evet hocam konuştu 2 kez

+ Ne dedi söyle oğlum

dedi ve anlatmaya başladım hikayeyi. Ben anlattıkça gözleri büyüdü.

+ Allah'ın yardımıyla sana yardım etmem gerek oğlum yoksa ölebilirsin.!

- Hocam peki nedir bu El-Ahmer?

+ Oğlum o cinlerin padişahları her şeyi yöneten tacı altından olan en tehlikeli cin padişahıdır ve ismide El-Ahmer Mihrez.

Çok korktum o an...

- Peki hocam neden ben?

Bir şey söylemedi. Yarını bekle ben geleceğim dedi. Eve gittim güzel bir uyku çektim hocaya gidip danışmak iyi gelmişti fakat her şey daha yeni başlıyordu sabah uyandım zil çaldı ve hoca geldi.

+ Nerede oluyor olaylar?

Odama buyurun hocam dedim. Odaya girer girmez odanın kasvetli havasını anlamıştı.

 İşimiz çok zor oğlum buna ben yetmem dedi ve bir kaç hoca arkadaşını daha çağırdı başladılar KURAN okumaya beni delice bir ateş basmıştı ve gözlerim solup gitmiş onun yerine simsiyah gözler gelmişti hoca benim içimde bir varlığın olduğunu ilk gittiğimde anlamıştı fakat söylememişti beni yatağa bağladılar işkence ederler gibi acı hissediyordum Vücudumun her tarafında sızlanmalar vardı Dualar devam ediyordu ve ben her geçen saniye daha kötü oluyordum sesler görüntüler görüyordum ve çok korkuyordum acaba ölecek miydim... IŞIĞI KEŞKE AÇMASAYDIM..



Korku Hikayeleri/BilgileriWhere stories live. Discover now