Part 5

2.1K 41 3
                                    

Dualar okunmaya devam ediyordu içimdeki olan şey durmak bilmiyordu karanlık bir yerdeydim neresi olduğunu bilmediğim ve her yerden çığlıklar yükseliyordu insanların bağırışları can çekişlerini duyuyordum neden bana oluyordu içimdeki nasıl bir varlıktı dualar okunurken havaya yükseldim ve parmağımla hocayı işaret ettim ve hoca o anda bir şeyi fark etti onun aslında dünyada olduğunu anladı.

Fakat nereden  gelmişti ve içime nasıl girebilmişti Anlayamıyordum. Etrafta siyah dumanlar görüyordum. Bir yüz şekli oluşturur  gibi bir hal alıyordu daha sonra kayboluyordu. Bu neydi böyle? Bu cin  oyun mu oynuyordu bizimle? 

El-Ahmer sesi şiddetle yankılanıyordu kanlı eller  ve suratlar görüyordum ne yapacağımı bilmiyordum. Çok korkuyordum. Kendimi bi odamda bi karanlık yerde görüyordum.   O karanlığın içinde nasıl kurtulabilirdim. Bir çıkış bulmam gerekliydi yoksa bu genç yaşımda ölecektim kurtulmak zorundaydım.

 Aniden büyük eller görmeye başladım. Bana doğru yaklaşıyordu. Çığlık atıyordum. Sesim sürekli değişiyordu. Eller boğazıma yapıştı ve ''IŞIĞI AÇMA DEMİŞTİM'' dedi. O muydu benimle konuşan. artık iyice aklımı kaybetmek üzereydim bir ben oluyordum bir o konuşuyordu hocalar çok şaşırmıştı önüme ayna ve birde kamera koymuşlardı. Aynadan kendime bakınca  onu gördüm simsiyah gözleri ellerinde kocaman tırnaklar yüzünde korkutucu gülüş ve  başında büyük boynuzlar kafasında altından bir taç vardı.

Artık emindim içimde yaşayan Bir varlık olduğundan. Peki nasıl yok olacaktı nasıl geri yollayacaktım. çok korkuyorum birşeyler değişiyor büyük birşey yaklaşıyor fakat ne olduğunu bilmiyordum ama tek bildiğim şey çok büyük bir Sonun başlangıcı  olduğuydu tüm insanların hayatı değişmek üzereydi fakat kimsenin haberi yoktu neden ben neden ben seçilmiştim bana neden oluyordu bunlar bir açıklama istiyordum kimdi bana açıklama yapacak kişi beni kurtaracak ve temizliğe kavuşturacak olan kişi kimdi??

Gözlerim büyümüştü  ve içi griydi. Birden ismimin söylendiğini duydum bana bir şey olacaktı bunu öngörmüştüm öldüğümü gördüm fakat ne zaman öldüğümü göremedim yüzüm beyaz ve bir kefenin içindeydim tek hatırladığım buydu kendimi yukardın izliyordum hocalar dua okuyor fakat dünyada olan ben değildim hocaları korkudan titreten ve arkadaşlarımı bir çıkmaza sürükleyen şey El-Ahmer Mihrez idi ve Benim bedenimdeydi...



Korku Hikayeleri/BilgileriWhere stories live. Discover now