Fragman Sonrası Haberler

1.5K 71 17
                                    

Muhteşem ötesi Civil War fragmanından sonra Marvel tabi ki boş durmadı ve bizi yine haberlerle kuşattı. 

Sonia Braga, Luke Cage Kadrosunda!

Jessica Jones'da ilk kez kendini gösteren Luke Cage yakında kendi dizisi ile bizlerle olacak. Dizinin çekimleri halen devam ederken diziden yeni kadro haberi geldi. Sonia Braga Daredevil'dan tanıdığımız Clarie'in annesi olarak izleyici karşısına çıkacağı duyuruldu. Oyuncunun kadroya katılması üzerine şu açıklama yapıldı. 

"Clarie gibi güçlü bir karakterin bir de güçlü bir anneye ihtiyacı var ve sonunda bu karaktere en uygun aktrisi bulduk. Sonia'da bu muhteşem performans mevcut." "Luke Cage hayranları yakında Clarie'i neden bu kadar sevdiğimizi öğrenebilme şansına sahip olacak."  

Spider-Man, Captain America: Civil War Fragmanında Görüldü Mü?

Bildiğinizin üzere fragmandan sonra insanların ilk sorduğu soru, Spider-Man nerede olmuştu. Hatta bunun üzerine hayranlar J.J Jameson'lu bir çok resim bile hazırlanmıştı. 

Fragmanı izleyen bir hayran, bir sahne esnasında kırmızılar içerisinde bir kişiyi fark etmiş ancak Spider-Man olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Piksel görünümlü kırmızılı şahsiyet, Falcon sahnesinde kaldırımda yürüyor. (Duvara tırmanmıyor veya sallanmıyor) Bu şahsiyet belki de sadece rastlantı sonucu kırmızı kıyafetler giymiş ve kaldırımda yürüyen sıradan masum bir yaya da olabilir. Elimizde kesin bir bilgi yok, sadece ufak bir teori.

Zoe Saldana Gotg 2 Çekimlerinde!

Bir süre önce çekimlerine başlanan ve yavaş yavaş kadro haberlerinin gelmeye başladığı Gotg 2 filminde Gamora karakterini canlandıran Zoe Saldana karakterinin hazırlık sürecine dair bir resim paylaştı. 

Görüyoruz ki Saldana rol için oldukça büyük zorluklar geçiriyor. (Resim multide)

Captain America: Civil War'da Winter Soldier'ın Geçmişine Daha Fazla Yer Verilecek

Civil War film ayrıntılı konu açıklaması ile devlet baskısının ana konu olacağı kesinlik kazansa da, filmde bunun beraberinde önemli yan konularda olacak. Bunlardan biri elbette Bucky Barnes karakterinin başına gelenler. 

Bucky karakterini canlandıran Sebastian Stan, geçtiğimiz günlerde katılıdığı bir film lansmanında şunları söyledi:

"The Winter Soldier'ın son sahnesinde görmüş olduğunuz üzere, Bucky artık parçaları bir araya getirerek geçmişini öğrenmeye; nerelerde olduğunu, neler yaptığını keşfetmeye başladığı bir konumda. Ve sıradaki filmde de tanık olacağınız üzere, bunun duygusal ve ruhsal açıdan büyük bir bedeli olacak. Neler yaptığını öğrenmek onun için kolay olmayacak."  

Çok büyük olasılıkla Tony Stark'ın babasının ölümünden sorumlu olduğu ve bu durumun Civil War'da gündeme gelip gelmeyeceği sorulduğundaysa şu yanıtı veriyor:

"Hiçbir şeyi açığa vermeden sadece şunu söyleyebilirim ki, Bucky birçok insan için problem teşkil ediyor."

Peki Winter Soldier'ın Civil War'da Hydra ile olan ilişkisi ne?

"Hatırlayacağınız üzere Bucky'nin hala hayatta olmasının nedeni bir bakıma yine aynı Hydra ve Winter Soldier filminden önce yaşananlar -ki Civil War'da onun başına neler geldiği hakkında çok daha fazla şey açıklığa kavuşturulacak- onun öyle ya da böyle Hydra ile her zaman sürmesi muhtemel ilişkisinin temellerini atıyor. Hydra bir nevi onun ikinci ailesi gibi. Eğer kulağa mantıklı geliyorsa."

Valla bana mantıklı gelmedi Seb'cim.

Iron Man ve Captain America Spider-Man Filminde Mi Oynayacak?

Geçtiğimiz günlerde Civil War fragmanı lansmanı için Jimmy Kimmel'a katılan Chris Evans ve Robert Downey Jr. Atlanta'da tekrar film çekmek için heyecanlandıklarını söyledi. İşte bundan sonra teori çarkı dönmeye başladı. 

Marvel'ın yayınladığı film listesine bakarsak eğer, Atlanta'da çekilecek tek film Guardians of the Galaxy Vol. 2. Bu Robert ve Chris'in Guardians of the Galaxy'de oynayacağı anlamına gelmiyor. Çünkü James Gunn zaten Iron Man ve Captain America'nın filmde rol almayacağını duyurdu.  

2. seçenek olarak akıllara Marvel dışı bir film geliyor ama oyuncuların programlarına göre böyle bir şey yok. Artık teoriler tükenirken yeni Spider Tom Holland yaptığı açıklama ile dedikodu kazanını tekrar kaynattı. 

Holland, Spider-Man'ın Atlanta'da çekileceğini duyurdu. Sony ve Marvel'ın anlaşması zaten biliniyor. Spider-Man, Marvel filmlerinde oynayabilir. Aynı şekilde Marvel karakterleri, Spider-Man filminde de oynayabilir.  

Ne diyelim bekleyip göreceğiz!

Multi'de sırası ile Sonia Braga, fragmanda görüldüğü iddia edilen Spider-Man, Zoe Saldana'nın paylaştığı resim ve son olarak Deadpool'un Şükran Günü'ne özel yeni promo resmi. 


Marvel RehberiWhere stories live. Discover now