Нови желания

753 50 3
                                    

Слязох, отворих и видях.. Тейлър! Беше облечен доста стилно и ухаеше на мъжки парфюм. Както винаги беше страхотен!
- Хей, Ели, готова ли си? Реших да дойда да те взема, дано не е проблем. - промълви и ми се усмихна. Ах тази прекрасна усмивка!
- Да, да тръгваме. А ти откъде разбра къде живея? - попитах леко учудено аз.
- Това твой приятел ли е, Елза? - дойде и попита Мария. Панирах се. Не знаех какво да отговоря.
- Да, от един клас сме. - притеснено продумах и излязох.
- Добре, скъпа. Пази се! - каза отново Мария и се усмихна.
- Разбира се! - казах.
Тейлър отвори вратата на автомобила си - лъскав Mini Cooper и аз влязох, като отново го попитах откъде знае адреса ми.
- Ъм, Кейти ми го каза. - каза и се засмя. Аз също се усмихнах и кимнах с глава.
Когато пристигнахме на купона видях Кейти и отидох при нея. Тя говореше с Наш и не ме отрази, за това се върнах при Тейлър и започнахме да си приказваме. Прииждаха все повече и повече хора, познати и непознати. Всички пиеха, танцуваха и се забавляваха, но не и аз. Тейлър, като видя, че партито не ми допадаше, донесе две чаши с някаква течност, може би уиски, и подаде едната на мен.
- Пийни малко, ще се развеселиш. - каза той. Аз бях категорична, че не искам да пия, но той настояваше и се съгласих да изпия една чаша за настроение. Не повече. Но не стана така. След първата последва втора, трета, четвърта и докато се усетя обръщах пета поредна чаша с уиски. Беше ми толкова забавно. Танцувах като полудяла, не знаех къде се намирам, а Тейлър само стоеше и ме гледаше.
По едно време се приближи, обгърна талията ми с ръце и започна да танцува заедно с мен. След края на песента ме притегли към себе си, целуна врата ми и ме притисна на дивана. Целуна ме страстно, като оставяше мокри петна по врата и по лицето ми. След това започнахме да се целуваме, той движеше ръцете си по цялото ми тяло, а аз настръхвах при всеки допир. Бях на седмото небе. Той ме хвана за бедрата и ме поведе към една от стаите. Тръшна ме на леглото и съблече тениската си. След това се наведе към мен, целуна ме страстно и езикът му зашава в устата ми. Той започна бавно да надига роклята ми и да опипва бедрата ми. Изведнъж се осъзнах и го спрях:
- Почакай, недей!
- Но защо? Какъв е проблемът? Направих ли нещо - учудено попита той.
- Не избързваме ли? - попитах. Той отново започна да ме целува. Игнорира думите ми. Внезапно се сетих за онази нощ. Този ужас отново мина през очите ми.
- Тейлър, спри! - изкрещях.
- Но..? Добре, както искаш, Ели. Няма да те насилвам. - каза леко разочаровано той. - Може би не изпитваш това, което и аз. Съжалявам. - продума и наведе глава. Аз сложих ръце на лицето му, погледнах сините му очи и нежно го целунах. Той ме прегърна, облече тениската си, и ме поведе към колата си. Когато пристигнахме, той ме изпрати до вратата и ме целуна.
- Искам да си моя. - прошепна нежно в ухото ми.
- А може би вече съм. - продумах и плахо се усмихнах, след което влязох вътре.

Коя съм аз?Where stories live. Discover now