GİRİŞ

1.7K 68 19
                                    




Öncelikle kapak tasarımı için CanElibol 'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İyi okumalar 👸🏻

Merhaba. Ben Ursula Helena Harrison.

Eğer burada birbirini seven ve de sonunda kavuşan mutlu âşıklar görmek istiyorsanız; lütfen(!) kitabı iade ediniz. Çünkü hiçbiriniz bizim kadar bedeli ağır kararlar almak zorunda kalmadınız. Sonuç olarak bu krallık buram buram kan ve gözyaşı kokuyor.

Vampirleri sadece kan içen efsaneler olduklarını sanıyorsanız; üzgünüm ama yanılıyorsunuz. Gününüzde varlığımızı hala sürdüren bizler, Kayıp Şehir Ochollo'da yaşıyoruz. Vampirlerin başkenti sayılan Ochollo'nun vampir bölgesi krallık ana binasının bulunduğu yerdir.

Ochollo binası, dünyanın farklı yerlerinde gizli halde bulunan merkez binalarının aksine bütün görkemiyle yüzyıllardır ayakta duran bir saraydır. Merkezden, yani Ochollo insan bölgesinden, 105 km uzakta bulunan Harrison Krallığı -insanlara göre Harrison Malikânesi- olarak kayıtlarda geçmektedir. Ben de diğer atalarım gibi burada yaşıyorum.12 Eylül 1939'da minik bir balıkçı köyünde dünyaya geldim.

Büyük babam George'un ölümünden sonra, ilk eşinden olma Jonathan Thomas amcam tahta geçmiştir. Amcam 1661 yılında Harrison Krallığı'nda doğmuş,25 yaşında dedem George tarafından dönüştürülmüştür.

Babam Cordelius Stephen; gerçek kimliğini bilmeden, büyükbabamın babamı korumak düşüncesiyle evlatlık verdiği fakir bir ailenin oğlu olarak büyümüştür. Balık avına çıktığı bir gün annem Florence ile tanışmış ve evlenmiştir. Annem hakkında bilgili olduğumu söyleyemem.

Babamın anlattıkları sadece bunlardan ibaret... Babamla aramızdaki fiziksel farklılıkları düşünerek zihnimde annemin görüntüsünü oluşturuyorum. Fotoğrafının bile olmamasının verdiği hüznü tahmin edemezsiniz.

1937 yılında amcam ölmeden evvel babamı tahtın varisi ilan etmiştir. Bu şekilde taht varisi olduğunu öğrenen babam, bir yıl sonra amcamın ölümüyle 31 yaşında dönüştürülüp tahta geçmiştir. Aynı sene annemi de kaybettik.

Bana gelirsek 22.yaş günümde babam tarafından dönüştürüldüm.

Hikâyemi az çok biliyorsunuz. Peki devamını dinlemek ister misiniz? Hala bu satırları okuyorsanız, zaten hazırsınız demektir.

Harrison Krallığı (Tamamlandı)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt