3.DOĞUM GÜNÜNE 1 GÜN KALA

12.5K 563 65
                                    

Medya: Masal ve Öykü'nün elbiseleri.

■■■

Odamda Masal'la beraber oturup yarının hayalini kuruyoduk. O sırada aniden odamıza teyzem daldı. İkinizde irkildiğimizde nefes nefese olan teyzem direk yanımıza oturup söze girdi.

"Kızlar hiç lafı uzatmadan direk konuya giriyorum. Evet size bi iyi bide kötü haberim var. Önce iyiyi istediğinizi tahmin ederek söylüyorum. Vampir olsanızda insan öldürmenize gerek kalmicak."

Biz bunu duyunca sevinçle yerimizde zıplayıp birbirimize sarıldık. Teyzem ofladığında ona döndük. Gözleri dolmuştu. Ellerini tutup endişeyle baktık. "Peki kötü haber ne?"

"Buralardan gidiceksiniz , tek siz değil dünyada bulunan tüm vampirlerle beraber vampir kurt ve cadıların yaşadığı bi yere gidiceksiniz."

Gözünden yaşlar süzülürken gülümsemeye çalıştı. "Sizi özlicem." Acıyla gülümseyip ona kocaman sarıldık. Annemiz ve babamız biz daha bebekken ölmüş. Yani teyzem öyle söyledi. O yüzden hep o bizi büyüttü. Yeri geldi annemiz , babamız , teyzemiz yeri geldi dostumuz oldu. Ama onun vampir olmamasına hep şaşırmışızdır.

¤¤¤¤¤¤

Duygusal anlarımızı bitirdiğimizde mutfağa geçtik. Bugün evde Sedef yoktu. Arkadaşında kalıcakmış. Sabah geliceklermiş. Mutfakta biz yemek hazırlarken teyzem telefonla konuşuyodu. Sofraya oturup gömüldüğümüzde ona oturup telefonu kapattı.

T: Size ilginç haberlerim daha var.

M: İyi mi kötü mü?

+Kesin kötüdür yani bu kana susamış belasından ne zaman iyi haber geldiki bütün hayatımızın içine sıçtı resmen.

T: İyi mi kötü mü bilmiyorum. Şimdi başlıyorum. İlk olarak yarın gece saat tam 12 de evrim geçiriceksiniz. Yani şöyle söyliyim saç renginize 1 renk daha eklenicek. İstediğinizi düşünerek değiştirip kullanabilirsiniz. İkincisiyse bu göz renginiz ve kırmızı göz renginiz dışında bi renk daha olucak. Bu kişiliklerinize bağlı isteklerinize değil. Ve ikinizede farklı gelicek. 3. İse aranızdan biriniz melez olucak. Yani tek vampir değil aynı zamanda kurt yada cadı. 3 ününde olması çok nadir olduğu için 2 sini taşıyabilicek. Ama aranızdan sadece biri. Doğal olarak yeryüzündeki diğer tüm vampir kurt ve cadılardan daha güçlü olucak. Melezler hariç. Onlarla eşit yada belki daha güçlü olursunuz. Her neyse. İşte bilmeniz gereken bunlar. Taşınacağınız yerde markette zaten kan satılacaktır. Çok istersenizde ava çıkabilirsiniz. Size güveniyorum. Başarabilirsiniz. He bide dünyada sizinle beraber 20 tane vampir varmış yani belki tanıdıklarınız ama vampir olduğunu bilmedikleriniz bile orda olabilir. Dubleks bi eviniz var. Odalarınızı seçersiniz. Vampir okuluna gidiceksiniz. Aranızdan biri melez olsada öbürü vampir olduğu için öbürünü yanlız bırakmamalı. Siz kardeş hatta ikizsiniz birbirinizi kollayın.

Bunu duyduğumuzda olayın ciddiyetini iyice kavramıştık. Başaramassak nolurdu? Kötü düşünmemeliyiz. Biz Öykü ve Masal'ız ve herşeyi başarabiliceğimizr inanıyoruz.

¤¤¤¤¤¤

"Aa bak ben bunu beğendim. Yok yok vazgeçtim bunu. Ayyyy şuda çok tatlı duruyo. Şunun rengine bak oyşşşş.."

Göz devirip oflayarak arkama yaslandım. Evet Masal'la beraber internetten elbise seçiyoduk. Giydiğimde güzel dursalarda elbiselerden fazla hazetmezdim. Masal biraz daha aşağıya kaydırdığında aniden durdurdum. "Duur! İşte bu. Tamamdır bana bunu sipariş et." Masal başıyla onayladı. "Güzel seçim ikizim. Tamam bende bunu giyerim o zaman."

¤¤¤¤¤¤

Elbiseleri falan hallettikten sonra davetlilere tekrar göz geçirdik. Herşey tamamdı. Aşağıya indiğimde Masal'ın telefonla konuştuğunu gördüm.

-Hıhı. Evet o büyükten. Oha hayır o değil. Düğün pastası kesmiyoruz! Hıhı. Yarın bakıcam. Tamam. İyi akşamlar.

Elime elmayı alıp yanına geçtim. Elmadan bi ısırık alıp Masal'a göz kırptım. "Kimle konuştun?" Masal oflayıp arkasına yaslandı. "Ya şu doğum günü pastası için işte. Yarın gidip siparişini vericem. Ya o değilde , şu hikayelerdeki gibi biz güneşe çıkınca ölücekmiyiz?"

O sırada teyzem girdi. "Saçmalamayın güneş ışığı vampirlere bişey yapmaz. Normaldeki gibi olucak işte." Başımla onaylayıp bitirdiğim elmanın çöpünü çöp kutusuna fırlattım. "Of ben sıkıldım kalkın içeri gidip vampir filmleri izleyelim." Hepsi gülüp onaylayınca dediğimizi yaptık.

Film bittiğinde yataklara girdik. Şahsen aklımda tek şey vardı. Yarın ki doğum günü partisi..

■■■

Bitti. İnşallah beğenmişsinizdir. Sıkılanlara söylüyorum artık aksiyonda katıcam. Elimden geldiği kadar heyecanlı yapmaya çalışıcam. Hoşçakalıın..

-MELEZ KIZ-Where stories live. Discover now