40. BÖLÜM

2.8K 160 62
                                    

Şifremi unuttum evet. Üzgünüm. Sizleri seviyorumm..

•••

Meryem'in ağzından;

Son 5726262 saattir Öykü'nün sorgusunu sabırla yanıtlıyodum ve HALA BİTMEDİ.

Oflayarak arkama yaslandığımda elinde ki kan paketini sabırla çeviriyodu. "Meryem salak mısın kızım sen? Diyorum ki niye karşı koymadın?"

"Ya ne biliyim kızım koyamadım işte. Bi anlık boşluğuma geldi."

"Bo onlok boşloğomo goldo. Kimi kandırıyon kızım sen?! Bunun altında farklı bi iş var. İlla ki öğrenicem."

Göz devirip derin bi nefes verdim. "Annem daha az sorguluyo yemin ederim. Kızım sen başıma anne kesildin. Bi sus be. Boşluğuma denk geldi işte. Ayrıca bişeyde olmadı sanki çocuk tecavüz etmeye çalıştı. Tövbe ya."

Sinsi bakışlar atıp sırıttı. "Sen bu çocuğu seviyo musun yoksa?" Gözlerimi pörtlettim. "Kafayı yedin sen he. Kızım ilk kez görüyorum çocuğu. Nasıl seviyim tanımıyorum etmiyorum." Ordan Masal atladı.

"İlk görüşte aşk.."

Dirseğimi masaya dayayıp çenemide elime koydum. "Ayy.. Evet olabilir kızlar.." İkiside gözlerini pörtletip bana baktığında masaya vurdum. "Kızım manyaksınız siz ya. Gelmekle hata mı yaptım acaba ben. Düzelin valla geri dönerim bak he!"

Öykü göz devirip kalktı. "Aman iyi be. Yemedik seni." Masal ibnece sırıttı. "Belki Fırat'ı yeriz. Tatlı çocuk şimdi." Kötü bakışlarımı yolladım. "Bak halaa. Masal seni ısırırım bak." Gülüp arkasını döndü. "Neyse ben sevgilimi özledim. Hoşçakalın.."

Ona yüzümü buruşturup Öykü'ye döndüm. "Buda iyice sevgi pıtırcığı oldu he. Vıcık vıcık." Öykü başıyla onaylayıp kalktı. "Kesinlikle ya. Hep bi beraberler iğrenç iğrenç. Neyse bende manitamı özledim bay."

Al işte.

Mert, Emre. Olum siz bunlara naptınız ya. Öykü'yü bile bu hale getirdin ya Emre. Vay canına.

Onları takmayarak ayağa kalktım. Ee şimdi ben napıcam peki? Okulu geziyim bare.

Her tarafı gezmiştim. Herkes bana tuhaf bakışlar atıyodu. Kütüphane olduğunu gördüğüm yere girdiğimde gülümsedim. Belki güzel bi kitap bulur okurdum.

Ben kitaplara bakarken belimde bi el hissettim. "Güzelim. Sen yeni misin burda?" Arkamı döndüğümde karşımda yakışıklı demesekte yapılı denebilicek bi çocuk duruyodu. Yüzümü buruşturup elini belimden çektim. "Sanane?" İbnece sırıtıp dudağını ısırdı. Arkasında grup gibi kızlı erkekli arkadaşlarıda vardı. Ama çoğunluk erkekti. Saydığımda onunla birlikte 5 erkek 2 kız olduğunu gördüm.

Elini baş hizzamdan kitaplığa dayadı. "Bak güzelim. Ne olduğun ne zaman geldiğin beni ilgilendirmiyo. Bu okulda bana ayar çekemiceğini ve beni reddedemiceğini bilmen yeter. Şimdi baştan alabiliriz."

Tekrar eli belime gitti ama bu sefer o kadar yumuşak değildi. Resmen kolunu belime doladı ve kendine çekti. Göğsünden ittirdim. "Niye? Bulunmaz hint kumaşı mısın?" Sinirlenmeye başladığını gözlerinin koyulaşmasından anlıyodum. İyice kendimi uzaklaştırdım. "Bana bak seni ukala yaratık. Şu piç arkadaşlarını ve sürtüklerinide alıp burdan defol. Bu okul neye benziyo ya da ne tür şeyler barındırıyo bilmiyorum ama bana bulaşma."

Arkadan bi kız atladı. "Niye ağlar mısın yoksa kuzum?" Hepsi güldüğünde sinirle soludum. Hız gücümü kullanıp önce önümdeki gavatın arkasına geçtim ve onun başını kitaplığa vurdum. Ordan bana laf atan kızın saçlarını ayaklarına kadar çektim. Hepsi saliseler içinde olduğundan nolduğunu anlayamamışlardı.

-MELEZ KIZ-Where stories live. Discover now