Bölüm 10

5.8K 451 32
                                    

Beklettiğim için özür dilerim.Telefondan yazdığım için kontrol etme şansım olmadı.Hikayeyi çok uzatmadan final yapacağım bir kaç bölüm kaldı.Keyifli okumalar.

Bora'nın Ağzından.


Defne çaresizce bana bakarken yine kendime küfrettim.Nasıl böyle bir hata yapmıştım. Selçuk denen şerefsiz bugün olmasa da bir gün evine gelmek isteyecekti..Su anı atlattıktan sonra bu ev meselesine bir çözüm bulmamız gerekiyordu.

Defne'ye doğru yaklaşıp kulağına ''sert konuş'' diye fısıldadım.Saclarının kokusu beni kendimden almadan hemen uzaklaştım.

Ne oluyor bana böyle?

Defne tam da tahmin ettiğim gibi sert bir konuşma yapıp telefonu sonlandırdı.Şimdilik atlatmıştık ama ilerleyen zamanlar için bir çözüm bulmalıydım.

O gün ceza evi arabasına bindiğimizde diğer mahkumla olan konuşmasını duymuş onu incelemistim.Kendi çaresizliğimi unutup onun için üzülmüştüm.Önümüze çıkan fırsatla o arabadan kaçmış bu noktaya gelmiştik.


Yaptığım plan belki igrençti ama başka türlü o şirkette o herife  yaklaşamazdı.İlk zamanlarda çok basit gelmişti ama şuan bu durumdan fazlasıyla rahatsız olmaya başlamıştım.

 Ona aldığımız kıyafetlere içimden küfürler saymaya başlamam normal miydi? 

Sabah onu o kırmızı elbiseyle gördükten sona tüm cesaretimi  toplayıp evine gittim. Şansıma kimselere görünmeden eve girmeyi başarmıştım.Yatak odasına girip dolabın kapağını açıp kıyafetlere baktım.Kocası olacak yavşağın kıyafetleri ile karşılaştığımda hemen kapatıp diğer kapağı açtım. Hızlı bir şekilde Defne'nin kıyafetlerini çantaya koyduktan sonra odadan çıkmak için hazırlandım.

Tam o sırada yatak dikkatimi çekti.Sadece kısa bir süre önce bu yatakta kocasıyla uyuyordu. O anı düşündüğümde anlayamadığım bir his içimi sardı.Hemen kendimi toparlayıp odadan çıktım.

Salondaki resim dikkatimi çekince elime alıp incelemeye başladım.Defne oğlu ve kocasıyla tam bir mutlu aile tablosu yansıtıyordu. İçimden fotoğrafı parçalamak gelse de  alıp onu da çantaya attım.

Defne'ye resmi verdiğimde vereceği tepkiyi çok merak ediyordum.Resmi eline alıp kocasını resimden çıkarması içimde saçma mutluluğa sebep oldu.


Kocasının onu aldattığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.Böyle bir kadın neden aldıtılır?

Bunca zaman karısından gizleyebildigine  göre iyice uzmanlaşmış olmalı.

Defne'ye kocasının başka kadınlarla olan  resimlerini gösterdiğimde verdiği tepki beni çok şaşırtmıştı.Resmen krize girip ortalığı dağıtmıştı.Öylesine kendinden geçmişti ki aklıma onun katil olabileceği bile gelmişti.Hemen kafamı iki yana sallayıp bu düşünceyi kafamdan attım.Defne katil olamaz.

Kız kardeşi Çiğdem'e hiç bir şekilde ulaşamıyorum.Bu iş ortaya çıktığında işin içinde Çiğdem'inde olduğundan adım gibi eminim.Katil o olmasa bile Defne'ye oynanan oyunun bir parçası da o.


Bu iş ortaya çıktığında neler olacak bilmiyorum. Sonunu düşünmeden girdiğim iş artık uykularımı kaçıracak noktaya geldi.

 Keşke başka bir yol bulabilseydim ve Defne'yi o şirkete göndermeseydim.

Ya adamı etkilemeye çalışırken Defne etkilenirse.

YÜZLEŞME (Tamamlandı)Where stories live. Discover now