13.kapitola

6.7K 540 7
                                    

Mala som tušiť, že sa niečo mimoriadne udeje. Ale tá malá časť mňa neustále verila, že to všetko prehrmí a ja z toho vyviaznem bez zbytočného utrpenia.

Chyba.

Veľká, veľká chyba.

„Sakra, do čerta, prečo zase JA!" nadávala som pochodujúc hore-dole po prázdnej šatni. Bola som rozzúrená ako stádo byvolov, pred veľkou červenou bránou. Mala som chuť niečo rozbiť, alebo rovno niekoho zmlátiť, ale ako som spomínala, bola som úplne sama.

Za všetko mohla osoba, ktorá sa rozhodla neslušne si zo mňa vystreliť a to nie práve tým najvhodnejším a najrozumnejším spôsobom. Odrazu som ľutovala, že sa Cam po telocviku vyparila, len preto, že som jej to dovolila. Chcela som si dať len jednu obyčajnú, nikomu neškodnú sprchu!

Nemohla som predsa tušiť, že niekoho napadne takýto neinteligentný plán, či áno? Tak som si teda vzala sprchovací gél, uterák a oblečenie, a rozhodla som si spríjemniť cestu domov tým, že budem voňať!

Chyba!

Preto sa Cam a iné dievčatá v škole nesprchujú! Verejné sprchy totiž vôbec nie sú verejné a ja som na to doplatila všetkými desiatimi. A najhoršie na tom je, že som na to prišla dosť neskoro, blúdiac po prázdnych šatniach, len v uteráku a v spodnom prádle, to jediné sa mi totiž podarilo zachrániť. Zvyšok je preč, finito, fiasko, alivederci, bum, avada kedavra a ja som ostala takmer nahá!

Iní ľudia, v mojej situácií by určite volali rodičom, aby po nich prišli, ale ja som si to nemohla dovoliť. Mama by sa nahnevala, že sa neviem správať a otec by to nepochopil. Jediné šťastie som mala v tom, že bolo niečo po tretej a ostatní už v tej dobe určite opustili pozemok školy, tak som poľahky využila situáciu a so zatvorenými očami som prekĺzla, až na chodbu.

Netušila som čo ma to napadlo, ale bola som rozhodnutá sa nejakým spôsobom dostať do skladu „strát a nález", niečo na seba navliecť a potom sa v pokoji odobrať domov. Aj keď ma desila predstava, že tam nájdem len špinavé, spotené tričká z telocviku, alebo deravé ponožky, musela som niečo urobiť.

A práve v momente, keď som svoj cieľ mala priamo pred očami niekto ma zozadu štuchol do ramena. Myslím, že to bolo celkom oprávnené, keď som vykríkla a takmer sa potkla.

„Och, zase Grayová? Neunavuje ťa to?"

Môj. Ty....

„Do čerta!" skríkla som nahnevane. „Ako to robíš, že si vždy tam kde ja?! Sleduješ ma!!"

Tony sa však na mojej reakcií len zaškľabil a potom náhle zvážnel. „Nebuď patetická, krpec."

„Tak čo tu potom robíš?" nedala som sa.

„Zabudol som si v skrinke učebnicu dejepisu," vysvetlil a široko sa usmial.

No určite.

„Bože," zahrmel. „Kto by už sledoval teba?!" spýtal sa a nechápavo pokrútil hlavou.

Ou. Tak to bolelo.

„Ja, len..."

On však pokrútil hlavou a potom pohľadom putoval dole mojím dosť tak odhaleným telom.

Crazy In Love Where stories live. Discover now