SH-27- Geç Kalınmış

77.6K 3K 216
                                    

Merhaba canlarım! Hayırlı pazarlar!

Aramıza yeni yeni katılan sevgili insanlar, hoşgeldiniz bu arada...

Ve bölüm Elif Naz için. İyi ki doğdun canım. Keyifli okumalar...

Keyifli okumalar dilerim, bol bol yorum istiyorum :)

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

Korku.

Kaybetme korkusu iliklerine işlemişti kadının beş dakika içerisinde. Odaları tekrar tekrar kontrol etmiş, Arya'nın dağınık yatağından başka hiçbir şey dikkatini çekmemişti. Anladığı kadarıyla Elaine de gece gelmemişti. Sonunda aklına gelen fikirle telefonuna koştu.

Telefon çalarken, o bir o yana bir bu yana yürüyordu. Endişeden tırnaklarını yediğini bile fark etmemişti. Üstelik bunu hiç hoş bulmazdı. Sonunda Ares'in telefonu açılınca, çok da rahat olmayan bir nefes verdi. Tırnaklarını yemeyi kesip, saçlarını eliyle gözünün önünden çekti. "Ares!" sesi oldukça endişeli ve kızgın çıkmıştı.

"Efendim?"

Yasemin adamın ifadesini bile çıkaramadığı ses tonu karşısında sinirlenmeden edemedi. "Çocuğum nerede?"

Ares Demirhan'ı böyle daha fazla sinirlendireceğini unutan genç kadın aslında büyük bir hata yapmıştı. "Çocuğumuz mu demeliydin?"

"Uzatma." Yasemin sinirle soludu. " Kızım nerede?"

Ares de karşı tarafta en az Yasemin kadar sinirlenmişti. Kadını sessizlikle cevapladı. Armağan ile birkaç saat vakit geçirmesini bile çok mu görüyordu Yasemin? O an sabah kadın uyurken çıktığını unutmuştu. Ve Yasemin'in yanlış anlayabileceğini düşünmemişti.

"Ares Demirhan!" Yasemin kararlı bir ses tonu ile adama sesini yükseltti. "Çocuğumu hemen eve getiriyorsun."

"Yasemin..." Ares kadının içini eritebilecek bir tonda kadının ismini dile getirdi. "Allah var," Küçük bir nefes alan adam devam etti. "Sinirlerimi tepeme çıkarana kadar zorluyorsun."

Yasemin duydukları ile oflamadan edemedi. Yapmak istediği o değildi ama Armağan için çok endişelenmişti. Ve Ares'in çocuğu kaçırdığını düşünüp, korkmuştu. Sinirleri zaten dün geceden bozuktu. "Ares, bak oyun oynamanın zamanı değil." Alttan alan olmaya karar verdi. "Neredesiniz?" Adam cevap vermeyince devam etti. "Ares cevap verir misin?"

" Bunu yapmak istediğimi sanmıyorum."

" Asıl sen beni sinir ediyorsun! Soğukluğun hiç çekilmiyor!" Yasemin böylelikle patlamıştı. "Hem hangi hakla kızımı kaçırıyorsun?"

"Ne yaptım?"

"Senin bu yaptığına çocuk kaçırmak denir!"

"Onunla dışarı çıkmaya hakkım olduğunu düşünüyorum." Ares Demirhan'ın yüzünü soğuk bir gülümseme ele geçirmişti. " Yok mu Yasemin?"

"Yok!" Yasemin odada yürüyüp durmayı bıraktı. "Benden izinsiz onu hiçbir yere götürmeye hakkın yok Ares."

"Pekala..." Ares derin bir nefes aldı. "Sen buna çocuk kaçırmak de o zaman. Armağan'ı bulursan benden alırsın." Yasemin şaşkınlıkla kalırken, adam devam etti. "Benim nasıl hissettiğimi biraz olsun anlamış olursun hem de."

SON HEDİYE #Wattys 2016 ~ DÜZENLENDİWhere stories live. Discover now