#KameraArkası @Lanadliyazar

292 36 262
                                    

Not: Bu bölüm Lanadliyazar ile yapılan röportajın kamera arkası yazışmalarını içerir. Röportajları yaparken neler konuştuğumuzu merak ediyorsanız, buyurun okuyun lütfen. Multimedyada bir örnek var.

Dip Not: Koyu renkli ve yatay yazılmış yazılar Nida'nın verdiği ifşalık cevaplardır.

Dibin Dibi Not: İfşalama konusunda özür dilerim Nida. :D

°°°°°°°°°°°°°°°°

Soru: Kitabınızı kısaca özetler misiniz?

Cevap: (Bak bak hemende sizli bizli konuşuyor.) Tabii. Kitabım da her kitapta olduğu gibi bir baş karakterimiz var. Adı Buğlem. Buğlem Dizdar... Buğlem ailesiyle İzmir'in Karaburun sahil kasabasında yaşayan bir kızdı... Bir gün, Buğlem ailesiyle bir yere giderken düz yolda enteresan bir şekilde kaza yaşanıyor. Ve bu kazada Buğlem'in annesi ile babası hakkın rahmetine kavuşuyor. Geride Buğlem ile ablası kalıyor. Buğlem'in de geçmişden kalan psikolojik sorunları tekrar gün yüzüne çıkar. Tekrardan psikolojik ilaçları kullanmaya başlar. O sırada ablasına ne hikmetse artık İstanbul'dan, İstanbul'un en iyi şirketlerinden biri olan Taylandar şirketinden teklif geliyor. Ve Buğlem doğduğu büyüdüğü yerdenden koparılıp ablası birlikte İstanbul'a taşınıyor. Ve Tabii ki de İstanbul'da onu büyük sırlar, nefretler, intikamlar, düşmanlar ve kanlı bir gelecek bekliyordu. (Ay valla elim qoptu amma da yazdim yahujsjssj)

°°°°°°°°°°°°°°

Soru: Vay canına cidden çok ayrıntlı ve güzel özetlemişsiniz.

Cevap: Ayy yine olmadi bu seferde vay canina/627@27ysha7#+@+@#+#+*;*;@; diye geldi mesaj. Ula watpad senin bizle derdin neeee?

°°°°°°°°°°°°°°°

Soru: Sizce bir insan neden yazmalıdır?

Cevap: (Been nebileeem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandex miyem shsjajsjsjs)

°°°°°°°°°°°°°°°

Soru: Siz yazarak neyi degistirmek isterdiniz?

Cevap: (Sonsuza kadar kar tatili olmasınıshsjsjsj)





Wattpad Yazarlarıyla RöportajlarWhere stories live. Discover now