Rocky

2 0 0
                                    

Na školu nastoupil novej kluk. Nastoupil do devítky, takže byl o rok starší než my. Byl fakt krásnej. Měl bílé vlasy a většinou převážně modré oblečení. Byl krásnej ale neodmítám fakt že u nás na škole bylo spousta krásných kluků; Tristan, Vojta, Patrik, Petr... a spousta dalších. Jednou když jsme šly s holkama na oběd, seděl u stolu pro čtyři. Šťouchla jsem loktem Michele a kývla jsem směrem k novýmu klukovi. Ona kývla. „ Holky my dneska budem sedět s tim novým jo." Oznámila jsem, i když to byla věta tázací. „Ahoj!" Řekla jsem když jsme dorazily s Michele ke stolu kde seděl ten novej. „Jak se jmenuješ?" Zeptala jsem se a odložila si talíř na stůl a sedla si. Michele udělala totéž. „ Rocky King" Řekl a podal mi ruku. „ Aidou Shime" Usmála jsem se a ruku mu stiskla. „ Michele Pistonová" Představila se Michele. „Odkud jsi?" Zněla moje další otázka. „ Z Iráku" Odpověděl Rocky. „Wow!" Vydechla Michele. O dva stoly dál mě ale spaloval pohled. Pohled mého nejlepšího kamaráda Eitna

Asi dvacet minut potom se Michele zeptala: „ A co tvoje bývalá škola Rocky?" Rocky se zvedl a řekl: „Už musim jít, mějte se, a zítra!" A odcházel. „Má problém?" Zamračila se Michele. Zvedly jsme se a šly si sednout zpátky k holkám. „ Fio dvaceti minutová konverzace a on odejde?! To je fakt směšný!" Prohýbala se v záchvatu smíchu Kayla. Zpřažila jsem jí pohledem, ale ona se i tak smála. Nikol měla nakrajíčku. Taky kvůli smíchu. Jediná Rose se nebavila, ta se jen culila. „ Tak to stačí ne?!" Řekla jsem. „ Co třeba teda dneska zajít k Nikol?" Zeptala jsem se. Nikol se hned vzpamatovala. „ Jo jasně, aspoň opožděně oslavíme ten začátek školního roku!" Nikol byla ve škole známá jako holka která pořádá ty nejlepší párty. Jak by ne, vždyť měli skoro stejně luxusní dům jako my! A její rodiče mají hodně služebních cest, takže skoro nikdy nejsou doma. A proto může Nikol mít párty kdy chce. Chci u ní oslavit moje narozeniny, protože máma potřebuje mít doma klid. Ona mi to svolila takže se těším na prosinec! Dneska je 29 října takže se to blíží! Moje čtrnáctiny, jupí!

Odpoledne po škole jsem dorazily k Nikol. Našla doma láhev vína a tak jsme si přiťukly (Přísahám fakt jen jednou!) a zasmály se. Nikol pak láhev uklidila a začaly jsme pod velmi malým vlivem kecat. „ Rocky je boží co?" Rozplývala se Michele. „ Jo, boží... " Řekla Nikol a slovo „Boží" dala na prstech do úvozovek. Všichni se smáli. Já jsem seděla v čele stolu a najednou se mi do hlavy vkradla iluze. Hlasy ztichly. Okolo mě se objevily jiskřičky. Stůl i lavice začaly mizet. Nevěděla jsem co se děje. Potom se všechen prostor zalil červenou tekutinou. Byla to krev. Tekla po stěnách a nakonec začala zaplňovat i podlahu. Měla jsem nohy v krvi, která stoupala stále výš. Když mi krev zalila oči všechno zmizelo a já jsem byla zpátky v kuchyni s ostatními. Zavřeštěla jsem a konverzace se zarazila. „Co je Aidou?!" Vykřikla Kayla. „J-já...m-měla jsem asi h-halucinaci..." Vydechla jsem. „Můj bože..." Zašeptala Nikol. „A...jakou?" Zeptala se Rose. „ Krev...zalívala místnost... topila jsem se v ní." Řekla jsem. „Fíííh..." Vzdychla Nikol. „Co se mnou je?" Zeptala jsem se. „Potřebuješ odpočívat. Seš v šoku. Přemýšlej, z čeho můžeš mít šok?" Řekla Nikol. Moc dobře jsem věděla, z čeho mám šok. Z toho že máma za tři roky zemře. „Myslím, že půjdu domů..." Řekla jsem neživě a zvedla jsem se od stolu. Z domu se potom dlouho nic neozývalo.

„Fakt mi nic není..." Říkala jsem pořád dokola. „Nechápu jak tě maidky mohly pustit dovnitř..." Vzdychla jsem a přitáhla jsem si peřinu k hlavě. Na mojí posteli seděl ustaraný Eiten. „Znají mě." Usmál se Eiten. „Aspoň že je ti líp. Tady máš úkoly, holky trvaly na tom, ať ti to donesu já tak..." Zasmál se znovu. „Jo dík...úkoly jsou to první na co myslim..." Odvětila jsem. Věděla jsem, že se o mě bojí. Ale i tak jsem nechtěla přehnanou pozornost. „Chci spát." Řekla jsem nabručeně a bouchla do Eitna polštářem. „ Chápu, princezno!" Zasmál se a vyšel z pokoje. Když jsem zavřela oči, zdál se mi sen. Sen o mně a... kdo to byl? Měl bílé vlasy... jediný koho znám s bílými vlasy je Rocky. To nám ten sen hezky začíná, pochválila jsem si.

AidouWhere stories live. Discover now