steal my soul» 8

7.3K 780 343
                                    

"Yun Hwa,eğer benim öğretmenim olacaksan giyimine dikkat etmelisin."

Ae Mi elindeki, kumaşından bile bariz belli olan pahalı elbiseyi üzerime tuttuğunda sitemle yanaklarımı şişirmeme engel olamadan geriye doğru çekildim.

"Buraya süslenmek için gelmiyorum Ae Mi."

Yaklaşık üç gündür,iki saatliğine Ae Mi'ye piyano eğitimine geliyordum ve bu kısacık zaman diliminde bile beni bıktırmayı başarmıştı.Bir şekilde Ji Min'in konusunu açıp bana ima dolu iğnelemeler yapıyor, daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi onu etkilemek için benden tüyo istiyordu.

"Sence saçımı sarı renge boyatsam Ji Min benden hoşlanır mı?"

Gözlerimi hafifçe devirip tuttuğu elbiseyi bir alışveriş butiğini aratmayan dolabına geri astım ve yatağının üzerine fırlattığı nota kâğıtlarını eline sıkıştırdım.

"Çalışmamız gerekiyor Ae Mi."

Ae Mi hafifçe omuz silkip masasının üzerinde duran tırnak törpüsüne uzandı ve bacaklarını dönen sandalyeye uzattı.

"Piyano eğitimi almak istemiyorum unni,acaba neden Ji Min babamdan böyle bir şey istedi?"

Pekalâ Ae Mi'nin bana unni demesi kesinlikle bir kıyamet alarmı falan olmalıydı fakat Ji Min gerçekten Cumhurbaşkanı'ndan nasıl böyle bir şey isteyebilmişti?

Ve cumhurbaşkanı Ji Min'i nereden tanıyordu?

"Baban ve Ji Min tanışıyorlar mı?"

Ae Mi bir süre hayretle bana baktıktan sonra yatağının kenarına oturmam için eliyle örtüyü patpatladı.Kaşlarımı çatıp gösterdiği yere oturdum ve yüzüne odaklandım.Bir şeyler söylemek arasında gidip gelirken derin bir nefes aldı ve bacaklarını kendine doğru çekip törpüyü yerine koydu.

"İki sene önce bana suikast düzenlendi."

Ae Mi'nin dudaklarından dökülenler buz kesilmeme neden olurken gelen ürperme hissiyle hafifçe titredim.

"13 Ekim cinayetlerini biliyorsun değil mi? Okul kütüphanesindeyken kapım kilitlendi ve nereden geldiğini bilmediğim bir sis bombası odaya atıldı."

Hafifçe aralanan dudaklarımdan herhangi bir şaşkınlık nidası çıkmaması için gayret ediyordum.Pekala, bu cinayetlere kimin sebep olduğunu ya da neden meydana geldiklerini gayet iyi biliyordum fakat bir anda başka birinin ağzından duymak bütün olaylarla burun buruna olduğumu , ve belki de olayın kilit noktasıyla işbirliği içinde olduğumu yüzüme sertçe vurmuştu.

"O günün akşamı Min Yeon Ah öldürüldü.Biraz aptal ve sinir bozucu bir kızdı fakat ölmesini emin ol istemezdim.Her neyse, beni kütüphaneden kurtaran o zamanlar aynı okulda olduğum Park Ji Min'di."

Konuştuğumuzdan bu yana tutmaya çalıştığım şaşkınlık nidası ağzımdan kaçtığında Ae Mi hafifçe gülümsedi. Park Ji Min günler sonra öldüreceği kızı kurtararak çok iyi rol kesmişti fakat bu anlatılanlar kesinlikle ondan daha fazla korkmama neden olmuştu.

Park Ji Min...gerçekten tuhaf ve tehlikeliydi.

"Siz Ji Min'le nasıl tanıştınız?"

Ae Mi'nin gözleri belirsiz parıltılarla yanıp sönerken hemen basitçe bir şeyler uydurmaya çalıştım.Dikkat çekici ve abartı bir şey söylersem, Ae Mi'nin dikkatini çekeceğine ve beni araştıracağına emindim.

"Arkadaşı Jeon Jung Kook benim kuzenim,senin piyano öğretmenin olma konusunda bayağı ısrarda bulundu."

Ae Mi saçlarını sol tarafina sabitleyip kenarda duran mor yastığı kucağına aldı ve sıkıntıyla üfledi.

killer melody » ji min ✅Where stories live. Discover now