3

530 37 0
                                    

Ležal som na posteli a nado mnou sa skláňal Harry. Nadržanie v jeho očiach bolo priam neprehliadnuteľné.

,,Bol si zlý, Loui. Vieš, čo ťa čaká," povedal a jednou rukou prešiel po krivkách môjho tela.

Neudržal som sa a vzdychol som. To sa však Harrymu nepáčilo, čo mi dal dosť jasne najavo.

,,Dovolil som ti vzdychať, štetka?"

,,N-Nie, pa-pane," odpovedal som zahanbene.

,,Dobrý chlapec, ale mám taký pocit, že som sa ťa niečo pýtal," povedal a rukou mi prešiel po mojej erekcii.

,,Trest, pane. Čaká ma trest," povedal som poslušne.

,,Správne. Dnes budeš vrcholiť toľkokráť, že ti strata vedomia príde oslobodzujúca."

Bál som sa, ale zároveň som bol šťastný. Nebol som vzorný chlapec, čo sa Harrymu nepáčilo, a tak sa rozhodol, že ma potrestá. Bál som sa trestu, ale zároveň som bol vďačný za to, že budem môcť vrcholiť. Potlačovanie orgazmu bol pre mňa ten najhorší trest.

Bol som natoľko stratený vo vlastných myšlienkach, že som si ani nevšimol Harryho hlavu skláňajúcu sa k môjmu kamarátovi.

Párkrát po ňom prešiel rukou a keď bol dostatočne tvrdý (čo sa mi zdalo už nemožné) si ho zobral do pusu.

Bral si ho celé a neprejavoval nijaké znaky dávenia. Nechápal som to. Mňa napínalo aj keď som bol na preventívke u doktorky a pozerala sa mi do krku.

Aby som zabránil hlasitému stonu, kúsol som si do jazyka práve vtedy, keď Harry použil svoj šikovný jazyk na mojej špičke.

Prvý orgazmus sa dostavil počas niekoľkých nasledujúcich minút a ja som chcel stále viacej.

S trhnutím som sa prebudil. Otvoril som oči a úľavne som si vydýchol. Bol som vo svojej izbe, spotený ako myš, ale hlavné bolo to, že tu nebol Harry.

Nechápal som svoj sen. Nikdy sa mi nesnívalo nič také, čo by ma dokázalo vzrušiť uprostred noci.

Ale môj rozkrok hovoril sám za seba. Stál v pozore.

Čo budem teraz robiť? Mohol som si ho vyhoniť a ísť pokojne spať, pretože za tri hodiny vstávam do školy, alebo som mohol ísť spať a svoj "problém" ignorovať.

Dlhých päť minút sa vo mne hádali dve mojej ja, z ktorých bolo každé za inú možnosť. Nakoniec však zvíťazilo to, ktoré stálo za tou prvou.

Pohodlne som sa usadil na posteli a stiahol som si nohavice. Zobral som svojho kamaráta do rúk a naučeným pohybom som po ňom začal prechádzať hore a dole.

Moje dýchanie sa zrýchlilo a ja som si v hlave predstavoval rôzne situácie, ktoré všetky končili rovnako - dych berúcim orgazmom.

Na mojom bruchu pristála biela, lepkavá tekutina. Po tom, ako sa môj dych vrátil do normálu, som ju zotrel vreckovkami, ktoré som našiel v nočnom stolíku.

Spokojne som si ľahol a opäť som sa ponoril do ríše snov.

To bolo po prvýkrát, čo som vrcholil nad predstavou nejakého konkrétneho chalana. Prvýkrát, čo som pri sebauspokojovaný myslel na Harryho.

---

Nová časť mala byť až v nedeľu, ale keďže je ten Nový rok, tak som sa rozhodla, že ju zverejním ešte dnes. Ďakujem za votes pri minulej časti, vážim si to. Tiež dúfam, že sa vám to zatiaľ páči a páčiť sa vám to bude aj naďalej. Takže...

Hope you like it!

❤❤❤

P.F. 2016








LOVE MY SISTER //l.sWhere stories live. Discover now