17

384 34 4
                                    

*POHĽAD LOUISA*

Po tom, ako Harry opustil izbu, som sa pozrel na Nialla, ktorý sa škeril ako slniečko na hnoji.

,,Môžeš začať," povedal som.

,,S čím mám začať?"

,,Napríklad tým, že prečo si tu, alebo tým, čo sa stalo v onú noc."

,,Dobre," povedal a namieril si to k mojej posteli kde sa usadil.

Pomalým krokom som prišiel k nemu a sadol som si na zem pred posteľ. Z vrecka nohavíc som si vytiahol mobil, aby ma netlačil a položil som ho vedľa seba.

,,Pred dvomi rokmi, keď si išiel z rodičmi na dovolenku do Talianska, mama mi na poslednú chvíľu vybavila tábor. S ostatnými deťmi som sa vlakom priviezol na určené miesto a odtiaľ až do areálu tábora. Animátori si nás zoradili do radu pred seba a začali čítať vždy dve mená ľudí, ktorý mali byť spolu na izbe. Zrazu jeden z animátorov vyvolal moje meno a to druhé bolo Harryho. Nikdy pred tým som ho nevidel, ale keď som ho zazrel, ako vychádza z davu aj so svojimi vecami, moje srdce vynechalo pár úderov."

Niall rozprával o tom, ako sa z nich stali počas týždňa kamaráti a potom spustil niečo, na čo som čakal už od začiatku jeho rozprávania.

,,Posledný deň sa nám podarilo zahnať nejaký alkohol. Animátori nám usporiadali diskotéku, na ktorú sme samozrejme aj išli. Avšak, asi po hodine sme sa vyhovorili na to, že nám nie je dobre a že si pôjdeme ľahnúť. Pustili nás. Spolu s nami, čiže so mnou a s Harry, odišli aj ďalší dvaja chalani –Eric a Mike - ktorý sa počas toho týždňa stali naši kamaráti. Vlastne... Boli to skorej moji kamoši ako Harryho, ten ich nemal rád od začiatku."

Niall pokračoval a ja som v ruke pevne zvieral svoj mobil.

,,Pili sme v našej izbe. Vlastne pil iba Harry a Eric, ja s Mikom sme sa tak iba tvárili. Keď boli obaja úplne na šrot, Mike zobral Erica k nim na izbu a ja som v tej našej zostal sám s Harrym. Keďže bol Harry opitý, bol až príliš prítulný. A to nemal byť. Vyspal som sa s ním," povedal a pozrel sa na mňa.

,,Kto z vás bol dole?"

,,Harry," zašeptal.

,,Ako si ho takto mohol využiť, keď si vedel, že by to z vlastnej vôle neurobil?" pomaly som kričal.

,,A čo som mal robiť, hmmm??? Chcel som ho dostať do postele odkedy som ho po prvýkrát zazrel a vedel som, že on nechce. Tiež som vedel že je bisexuál a svoje poprvé by chcel zažiť s niekým, koho naozaj miluje. Povedal mi to. Po tom, ako sa mi priznal, som vedel, že sa mu do nohavíc nedostanem a tak som skúsil to s tým alkoholom. A vyšlo to."

,,Ako som ťa mohol považovať za svojho najlepšieho kamaráta, keď si taký bezcitný, že sa dokážeš vyspať s niekým iba preto, že si už dlho niekam nezasunul?!? Bol to tvoj kamarát, ako si mu to mohol spraviť?!? Nechceš sa rovno vyspať aj so mnou?!?" kričal som na neho.

,,Proti tomu by som nič nemal," odpovedal na rečnícku otázku a drzo sa na mňa usmial.

,,Vypadni!!! Hneď!!! Už ťa nikdy nechcem vidieť!"

Niall vstal a pomaly sa vydal ku dverám. V polke kroku sa však zastavil a otočil sa. Teraz mal namierené rovno proti mne. Moje nohy začali automaticky cúvať, lenže po chvíli som narazil do tvrdej steny priamo za mnou. A on sa stále približoval.

Keď som už cítil jeho teplý dych na svojej tvári, so strachom v očiach som sa na neho pozrel. Zlomyseľne sa uškrnul a pritlačil svojej pery na tie moje. Začal ma bozkávať. Jeho bozk bol však iba jednostranný – nespolupracoval som.

Po niekoľkých sekundách sa odo mňa odtiahol, ale jeho čelo bolo stále opreté o to moje.

,,Si iba obyčajná štetka, Loui. Keď ti ten kretén zlomí srdce, nechoď za mnou s tým, aby som ti odpustil. Ja som ti šancu dal, ale ti si ju zahodil. A preto sa ťa pýtam ešte raz. Zastaneš radšej so svojim najlepším kamarátom alebo sa s niekým, koho poznáš pár hodín?"

,,Moje priateľstvo s tebou už dávno skončilo. A o odpustenie by som ťa žiadať neprišiel, pretože si najväčší kretén pod slnkom," vyprskol som mu do tváre, čo som však nemal robiť.

Vzduchom presvišťala rana a z môjho nosa začala stekať červená tekutina. Rukami som si chytil boľavý nos a zosunul som sa po stene na zem. Pomedzi slzy som zazrel Niallové blond vlasy, ako miznú za dverami mojej izby.









LOVE MY SISTER //l.sWhere stories live. Discover now