19

363 33 1
                                    

Harry si ma pritiahol k sebe a začal si prezerať moju tvár. Prstom opatrne prešiel po modrine, čo sa mi rysovala pod okom.

,,To ti urobil on?" spýtal sa.

Neviem prečo, ale bál som sa mu pozrieť do očí, nie to ešte niečo povedať. Prikývol som teda. Harry si hlboko povzdychol a vtiahol ma do jeho izby. Zavrel sa nami dvere a potom opäť venoval všetku svoju pozornosť iba mne. Podišiel ku mne a prudko si ma pritiahol do objatia. Jeho paže ma zvierali pevne a ja som sa v jeho objatí cítil bezpečne.

Mohli prejsť minúty, dne, mesiace či dokonca aj roky a my sme sa stále objímali. Lenže Harry sa začal pomaly odťahovať. Neodtiahol sa úplne, stále ma zvieral vo svojom náručí. Odtiahol iba hlavu. A to tak, aby mi videl do očí.

,,Môžem ťa pobozkať, Loui?" spýtal sa šeptom.

,,Nemôžeš... Ty musíš."

A Harry už na nič nečakal. Pritisol svoje pery na tie moje. Bozkával ma jemne, akoby sa bál, že sa v jeho náručí rozpadnem. O tom, že som v poriadku som ho presvedčil až tým, že som si vyžiadal prístup do jeho úst. Povolil mi to.

Naše jazyky sa po prvýkrát stretli a ja som bol tej chvíli najšťastnejší človek na svete. Ak existuje skutočná láska, tak som si istý, že som ju práve našiel. Mojou skutočnou láskou bol určite Harry.

Obom nám pomaly dochádzal dych, tak sme boli nútený sa od seba odtiahnuť. Avšak, ani jeden z nás nedokázal skryť ten prekrásny úsmev, čo sa nám usadil na tvári. Usmievali sme sa na seba ako blbci, ale bolo nám to jedno.

,,Niečo pre teba mám," povedal som po chvíli.

Harry sa na mňa zmätene pozrel. Iba som ho chytil za ruka a spoločne sme sa usadili na jeho posteľ. Z vrecka som vytiahol svoj mobil a začal som do neho ťukať. Keď som konečne našiel to, čo som chcel, podal som ho Harrymu.

,,Pusti si to," poradil som mu a on tak urobil.

*POHĽAD TRETEJ OSOBY*

Obaja chlapci sedeli na posteli a pozorne počúvali nahrávku, ktorú sa Louisovi podarilo získať. Keď jej obsah skončil, brunet sa opatrne pozrel na Harryho. Ten tam iba sedel a nemo pozeral na mobil, ktorý mu povedal pravdu. Pravdu, po ktorej tak dlho túžil.




LOVE MY SISTER //l.sWhere stories live. Discover now