Crăciunul.

168 10 3
                                    

Toata lumea sarbatoreste azi, cu mic, cu mare, ziua in care Barbosu' (aka Gizas Craist aka Dumniegod) s-a nascut. Deci, intr-un fel, toti cei 1,1 miliarde de crestini din intreaga lume (exceptand Martorii lui Iehova, srry guys, nu am nimic cu voi) fac chef pentru a 2015 aniversare a lui. LMA, man!

Dar, privind partea serioasa, Craciunul este o afacere foarte profitabila. Uitati-va la firmele de catering in perioada de sarbatori! Sau la nebunia din hypermarket-uri, sau din orice loc unde se comercializeaza chestii! Totul este o afacere bine pusa la punct. De la brazi si intsalatii de pom, pana la covrigi, totul este controlat de...ANAF. *pam-pam* Va asteptati sa zic Illuminati, nu? Pai ce sa caute, ma, aia intr-o tara asa saraca?!

In fine, in capitolul asta, voi inlocui cuvantul ANAF cu insiruirea malefica de litere Illuminati. Deci, in loc de Illumnati cititi ANAF. Adica, intelegi voi. ANAF = Illuminati.

In orice caz, data viitoare cand te duci sa cumperi cozonaci, gandeste-te la cate miliarde se scurg in buzunarele patronilor. Cat de usor poti fi fraierit de reduceri, desi, daca citesti aceasta carte, inseamna ca esti suficient de destept cat sa nu pici in plasa acestor "reduceri".

Iti plac cozonacii?

Ar fi pacat sa vina Illuminati la magazinul din colt care vinde cei mai buni cozonaci din oras si sa ii confiste pe toti!


Craciun fericit, ppls! :D


In Spatele Usilor InchiseWhere stories live. Discover now