Capitoul Unu.

2.3K 55 7
                                    

Illuminati. Groaza adeptilor conspiratiei. De asemenea, groaza copiilor de 11 ani. De ce? Cazul Illuminati a fost atat de mediatizat, incat in orice se cauta o explicatie "illuminata".

S-a mintit atat de mult, incat nu se mai poate distinge minciuna de adevar. Atat de rau s-a ajuns. Aceasta carte vrea sa lamureasca, odata pentru totdeauna, subiectul Illuminati. Sa va ajute sa distingeti ce e real, si ce e doar o iluzie. Sper ca dupa ce veti citi cartea aceasta, dupa ce auziti ceva legat de illuminati, sa va dati seama daca e minciuna sau nu. Si sa ma anuntati si pe mine.

Bun. Sa o luam cu inceputul. Deci, Illuminati a fost fondat de un profesor la drept, la 1 mai 1776. Deci, cand zici "la multi ani de ziua in care se bea multa bere si se mananca mici" tre' sa zici si "la multi ani illuminati", ca altfel vine bau-bau si te manaca (spun asta deorece stiu ca sunt pe aici o gramada de copii care sunt speriati de illuminati si bau bau ca de bombe). In orice caz, a fost fondat "furand" din membrii masoneriei (ce e cacatu' ala, va intrebati, in urmatorul capitol o sa va spun). Toti erau pro-femei si impotriva regilor. Erau republicani si se mandreau, ca doar ce plm. Si Illuminati s-a nascut in Bavaria! Apoi, in 1785, ordinu' s-a dus pe pula. Exact. A fost desfiintat deorece ar fi vrut sa detroneze regii cin intreaga Europa. Deci a fost mai inati desfiintat in Bavaria, apoi in Germania. 

Initial, ei si-au pus numele de "Perfectibilii". Senzational. 

Iar in 1785, se cacau pe ei de frica de a fi descperiti. Erau, chipurile, 2.000 de oameni in toata Europa. Deci Codrin Bradea ar face un ordin imens din legionarii sai, fata de Illuminati de atunci.

Si de atunci, din 1785, ordinu' a fost dat disparut. Sau asa se credea.

In urmatorul capitol, vorbim despre masoni!

In Spatele Usilor InchiseWhere stories live. Discover now