Mulțumiri

1.2K 111 59
                                    

Vreau să plâng și să nu mă mai opresc niciodată :((

Îmi pare rău să vă anunț,dar această poveste de care am prins cu toții drag nu mai are volumul doi.Poate într-un viitor,autoarea originală se răzgândește și face unul,unul micuț de tot.Măcar ca să putem vedea și noi cum merge relația lui Kaled cu Thais.O să ne fie dor de băiatul nostru,așa-i?

Sunt mult prea sensibilă în acest moment.O să plâng când o să apăs pentru "Finalizat" și cred că o să fac un infarct,real.

Am nevoie de înghețată ca să trec peste.

Ok,uhm,vreau să vă mulțumesc la toți fiindcă e evident că nu aș fi ajuns până aici fără vreunul dintre voi.Vă mulțumesc că ați citit-o.La început,când am început să o traduc am crezut că nu o s-o citească nimeni,dar pe zi ce trece,tot mai mulți o citeau.

Vreau să vă mulțumesc fiindcă ați comentat,fiindcă ați votat,datorită acestei povești am cunoscut și o nouă poveste de dragoste care ne arată că orice lucru căruia nu îi dăm importanță ne poate lega de cineva fără ca măcar să vrem.

M-am bucurat mult de acestă lună și un pic în care am tradus cartea și să am niște lectoare precum voi.Mă doare și o să duc dorul să traduc la această poveste.Dar totul ajunge la finalul lui,așa că,nu mai rămâne decât să ne luăm la revedere.

Vă iubesc mult și vă trimit o îmbrățișare virtuală.



Cabină Telefonică. {Cabina Telefónica} |Traducere|Where stories live. Discover now