2️⃣7️⃣

1.3K 50 9
                                    

*Vegas synsvinkel*

"Vegaaaaaaaa!" Skriger Emma vredt, Emma er min 13 årige søster. Hun er rigtig sød, men hun bliver meget hurtigt sur! Og når hun bliver sur er det MEGET sur! Ikke bare sådan normalt sur, men sygggghhht sur! Okay jeg tror i har fattet det nu..

Hun bryder ind på mit værelse og råber "hvad fanden?! Hvor kender du Harry Styles og de andre fra?!" Råber hun forvirret.

"Hvorfor så sur over det?" Sukker jeg og vender mig om i sengen, hun hopper op på min seng og sætter sig lige på min hofte.

"Hallo du ved at jeg elsker dem! Fortæl mig alt og inviter dem herhjem i aften!" Siger hun desperat! "Nej Emma, det kan jeg ikke bare" "jo du kan så! Kom nu pleaaaaase!" Siger hun højt og tigger med foldede hænder.

"Emma nej, måske en dag, men ikke i dag okay?" Hun sukker højlydt, "fint, men så lov mig at det bliver inden for de næste to år!" "Det lover jeg" sukker jeg. Hun går ud af værelset og i samme øjeblik vågner Olivias kæreste..

Jeg ved faktisk ikke hvad han hedder?

"Godmorgen" siger han stille, "godmorgen" svare jeg og kigger over på ham.

"Hvad hedder du egentlig?" Spørger jeg, "jeg hedder James" svare han, "jeg hedder Vega" siger jeg så, "det ved jeg, du er Olivias yndlings søster" siger han så.. Jeg kigger mærkeligt på ham, "er jeg?" Han nikker, "nå., det vidste jeg så ikke lige" mumler jeg stille.

-.-.-.-.-.-.-.-.-

*Vegas synsvinkel*

"Mor" siger jeg og går hen til hende, "ja Vega" svare hun smilene og kigger mig i øjnene. "Jeg har mødt Kimmie" mumler jeg stille. Alle i køkkenet stopper op og kigger forvirret på mig. "Æj bland jer uden om" siger jeg så og så hiver jeg min mor med ud i gangen. Hun kigger med store øjne på mig. "Hvor? Hvornår?" Spørger hun så stille.

"Hun er mor til Harrys barn Tessa"

Der sker ikke noget i 2 minutter, fordi at hun bare står helt stiv og chokeret.

Så kigger hun mig igen ind i øjnene efter at have haft kigget på væggen bag mig.

"Hvordan er hun? Hvordan har hun det?" Spørger hun så stille. "Hun er faktisk rigtig sød, hun er gift og gravid.. Igen"

"Er han flot?" Nu lyder hun lidt mere 'normal' end før. Jeg nikker "og sød" hun smiler. "Jeg må snart møde hende, så vi kan få talt ud om alt det der skete" jeg nikker "det er nok en god ide"

>~< >~< >~<

"Hvorfor gik Adele over vejen?" Spørger Max min 10 årige bror, "det ved jeg ikke" svare jeg så. "For at sige 'Hello from the other side" jeg begynder at grine, og det samme gør de andre der også sidder i sofaen og ser tv.

"Hvorfor sidder en prut i hjørnet og græder?" Spørger Max så, "det ved jeg ikke" svare jeg.
"Det er fordi den er blevet slået..." vi begynder alle igen at grine. "Dine jokes har overhovedet ikke ændret sig de sidste 2 år!" Griner jeg.

*BANG!*

Døren bliver 'sparket' op og naboens hund kommer løbene ind i stuen. Alle begynder at skrige og stiller sig op på diverse ting der er i stuen. "Han er ikke farlig" griner jeg, tager fat i hans halsbånd og følger ham hjem og derefter går jeg op på mit værelse hvor der ikke er nogen. Jeg lægger mig derefter til at sove.

<< "Vega" smiler han og kysser mig, "jeg elsker dig" jeg svare ikke. For jeg elsker ikke ham. Han kysser mig igen. "Hør Harry, jeg må gå. Jeg skal noget vigtigt" han smiler og kysser mig igen.

Jeg skynder mig udenfor og der holder ham. Mit livs kærlighed. Jeg smiler stort da jeg ser ham. "Hey Babe" smiler han. "Hej" smiler jeg og sætter mig ind i bilen ved siden af ham. Vi sidder lidt og kysser og så køre vi hjem til ham.

Da vi er hjemme hos ham, bliver det helt vildt! I behøver ikke detaljer.. Men lad os sige det sådan at der ikke kun bliver kysset..

"Jeg elsker dig Vega" smiler han. "Jeg elsker også dig" >>

"Neeeej!" Skriger jeg og vågner så. "Åhhh puuha! Det var bare en drøm.." Hvem var ham fyren? Jeg kunne ikke rigtig se hans ansigt. Det hele var meget sløret..

Jeg har sovet hele natten og nu er klokken 8 om morgenen. Om to dage er det Fredag og så skal jeg hjem til Harry..

Åh.. Harry var også i min drøm.. Det var en.. Sær drøm.. Det var faktisk ret synd for Harry.. Jeg håber ikke at han har det sådan i virkeligheden.. Altså at han elsker mig.. Han er en rigtig god ven! Men jeg tror ikke at jeg elsker ham.

Jeg ved det ikke. Det hele er så forvirrende.

//godt nytår!!!!!🎉🎉
Jeg har ikke været i bad i år.. Haha😂😂//

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now