7️⃣5️⃣

788 42 5
                                    

[en måned senere]

*Vegas synsvinkel*

I dag kommer jeg ud af hospitalet, jeg glæder mig så meget til at se Tessa, Kimmie, mor, far, alle mine søskende, Harry og drengene! Jeg har ikke set nogen af dem i en hel måned, for jeg har ikke måtte se nogen.. Men nu kommer jeg endelig ud! Gad vide hvad der er sket imens jeg har været der inde? En ting ved jeg.. Jeg er cirka 1 1/2 måned fra at føde. Jeg glæder mig så meget til at få min baby! Så bliver Harry, Tessa og jeg en lille familie. Jeg for mig skrevet ud og så går jeg udenfor og venter.

Åh hvor er det skønt! Solskin, næsten ingen skyer på himlen og frisk luft. Det har jeg ikke haft muligheden for at nyde i lang tid. Jeg står stadig og venter, Harry burde allerede være her for at hente mig.. Hvor bliver han af?

()()()()()

Der er gået omkring en halv time nu og jeg kan ikke vente længere, jeg begynder bare selv at gå hjem. Måske har han bare glemt at hente mig.. Jeg går stille og roligt hjem ad, nyder solskinnet og den friske luft. Jeg går forbi en stor gruppe af piger der har mindst 5 shopping poser i hænderne hver, de kigger rigtigt mærkeligt på mig, på sådan en 'ew-hvor-er-du-mærkelig' måde.. Ved de hvem jeg er eller synes de bare jeg ser mærkelig ud? Tja det finder jeg vel aldrig ud af.

*Louis' synsvinkel*

Tourneen slutter om 3 dage.
Jeg har slet ikke lyst til at tage hjem.
Der er så mange problemer der.
Ikke med min familie, men med Harry, Tessa, Kimmie og Vega.
Jeg magter det virkelig ikke.
Ingen har set Harry i en hel måned, måske er han stukket af? Ud af England? Eller også gemmer han sig der hjemme. Det er der ihvertfald ingen der ved noget om. Kimmie er sur på ham, Tessa savner ham og Vega.. Ja hun ved ikke hvad der sker overhovedet..

*Vegas synsvinkel*

Jeg kan se huset her fra, det ligner fuldstændigt sig selv. Jeg kommer tættere på, det ser helt.. Kedeligt ud, der er ingen blomster i bedene, buskene er overhovedet ikke blevet klippet og græsset er lige så højt som Eiffeltårnet! Har have gartnerne ikke været her? Jeg går op og banker på døren, der er ingen der åbner så jeg banker på igen.

Intet sker.. Jeg prøver at tage i håndtaget men den er låst.. Fedt.. Hvor er han? Sover han mon? Nej da! Klokken er 3 om eftermiddagen. Hvad skal jeg gøre? Mine nøgler ligger derinde et eller andet sted og Harry har min mobil..

Jeg prøver at banke endnu hårdere og konstant! Er han ikke derinde eller hvad?! Jeg sætter mig ned med ryggen og af døren. Hvad skal jeg dog gøre? efter lidt tid prøver jeg igen at banke på døren, men igen.. ingen reaktion.

Jeg kan kun komme på én ting jeg kunne gøre.. hoppe over hegnet, så det gør jeg. Jeg tager tilløb og springer så op med armene hen over muren og resten af min krop dinglende ned af den anden side af muren, da jeg så også har fået mine ben med mig lader jeg mig falde ned på græsplænen. Her er heller ikke blevet slået græs? Jeg rejser mig og begynder at gå hen mod glasdøren for at se om jeg kan åbne den og det kan jeg selvfølgelig ikke.. Jeg kigger ind af ruden og det hele ser normalt ud borset fra de tusind flasker alkohol der ligger og flyder ud over det hele! Har han drukket? Hvorfor har han drukket? og så SÅ meget?!


Jeg begynder at banke som en sindsyg på ruden og det bliver jeg så ved med i mindst 5 minutter, for  jeg er 100p på at han ligger der inde et eller andet sted og flyder! Efter laaang tid kommer han endelig, wow..... han ser helt død ud.. han har store mørke render under øjnene, hans hår er helt rodet ikke på den søde måde som det pleger, men på en 'mit hår er uglet fordi jeg er sindsyg'måde.., hans øjne er helt røde og han ser bare helt trist ud.

Han kigger ned i gulvet imens han går herhen, da han når hen til glasruden kigger han op på mig, lige ind i øjnene. Der er ingen glæde at se i hans øjne, kun sorg. Han åbner døren og står bare der og kigger på mig. Hvorfor står han bare der og kigger?

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now