5️⃣2️⃣

953 43 5
                                    

*Vegas synsvinkel*

"But if you like causing trouble up in hotel rooms
And if you like having secret little rendezvous
If you like to do the things you know that we shouldn't do
Then baby, I'm perfect
Baby, I'm perfect for you
And if you like midnight driving with the windows down
And if you like going places we can't even pronounce
If you like to do whatever you've been dreaming about
Then baby, you're perfect
Baby, you're perfect
So let's start right now"

Harry og jeg holder vores egen lille mini fest! Vi synger så højt vi kan og danser rundt i hele hans hus.. Vi har muligvis også drukket en smule vodka.. Ups.. Men jeg hygger mig! Rigtig meget sammen med ham. Han er helt vildt sød, selvom han før var lidt klistrende, så er han slet ikke sådan nu.

()()()()()()()()()()()()()

"Vuptidupitiduuuuuuu og koen siger muuuuuuh, jeg er fuld, min mor er uld. Vuptiduptiduuuuuu" jeg begynder at grine. Jeg kan slet ikke tænke, jeg taler og synger bare. Jeg er heeeelt væk, Ahahahhaha. Jeg kan se mit hus herfra, men der er så langt og jeg er sååååå træt! Jeg sætter mig ned på fortovet, på min numse. Haha. Numse. Det er er sjovt ord. Numse. Numse numse numseeee. Jeg begynder stille at grine, så lægger jeg mig ned på min ryg, lukker øjnene og falder i søvn.

**************

"Vega? Vegaa?" Jeg bliver vækket af at Alice (min nabo) ryster til mig og siger mit navn. Jeg sætter mig forskrækket op, "hvad laver jeg her?" Spørger jeg halvforskrækket. Hun trækker på skuldrene "jeg så dig lægge her, så jeg skyndte mig herover" smiler hun. "Tak" smiler jeg og begynder at grine, "jeg har nok bare lagt mig her i nat.. Jeg må hellere hjem nu" hun nikker. "Vi ses" siger jeg og giver hende et hurtigt 'farvel kram' "farvel" siger hun så.

^~^|^~^|^~^

Jeg sidder i min sofa og ser tv, da det ringer på døren. Jeg rejser mig sukkende og går over til døren og åbner. "Hej" siger jeg glad, men da jeg ser at det er to politimænd der står der bliver jeg nervøs. "Er du Vega?" Jeg nikker, "du var den eneste vi kunne finde nummer og adresse på, du bliver nød til at følge med os ned på politistationen" siger den højeste og mest pumpede af dem. "Hvad er der sket?" Spørger jeg, den anden lidt lavere, men også meget pumpet svare: "din lille bror Anthon er blevet anholdt for at sælge og tage stoffer"

for helvede Anthon..

(-)(-)(-)(-)(-)(-)(-)(-)(-)

Mine forældre er nu også kommet herned på stationen, de snakker nu med politimændene imens jeg sidder i ventestuen helt alene. Jeg gider ærligtalt ikke at side her længere.. Jeg rejser mig fra sofaen og går over til en politidame der sidder bag en slags disk. "Vil du fortælle mine forældre at jeg er taget hjem?" Hun kigger op op mig og nikker og så går jeg. Jeg er træt og har faktisk en smule tømmermænd, så jeg tager hjem nu.

Harry Styles' Secret BabyWhere stories live. Discover now