32.Bölüm • Happy Christmas || Yılbaşı Özel Bölüm ||

9K 342 133
                                    

Sonunda yetiştirdim ajsndk

Bu bölüm için aklımda başka bir kurgu vardı, fakat BadQueenx bana bir öneride bulundu ve onu kıramadım. Umarım beğenirsiniz.

Aklımdaki kurguyu sonraki bölümlere aktarıp sizleri yılbaşı özel bölümüyle baş başa bırakıyorum.

Hı, unutmadan. Doğum günün kutlu olsun AleynaGunay3 , nice mutlu yıllara.

İyi okumalar :*


Hiçbir şey yapamıyordum. Beni öyle heyecan ve aşk içinde kıvranıyormuş gibi incelerken nefes almak bile yapmak istediklerimin son maddesiydi.

Çekici dudaklarındaki kıvrılmaya engel olamıyormuş gibi bakışlarını aşağıdan başlatarak vücudumda gezdirirken sanki tüylü bir şeyi tenimde gezdiriyorlardı.

Yüzündeki masumluk yerini arsız bir ifadeye bırakırken elbisemin arasından dehşetle titreyen bacaklarımı süzdü, ardından bakışları korseyle işkence gibi sıkılan cürretkâr dekoltemden taşan göğüslerimde bir süre duraksadı.

Göğsüm hızla inip kalkarken bunu kesmesi için yalvarabilirdim, bunun yerine kanın yanaklarıma hücum etmesine izin vererek avuç içimi duvara bastırmıştım.

"Melisa, benimle gelip içkileri keşfetmelisin."
Birinin kolumu tutup merdivenlere doğru çekmesiyle elimde olmadan İdil'e minnet dileklerimi yolladım. Çünkü bir süre daha orada kalırsam kendimi kaybedeceğimden emindim.

Basamakları inerken heyecandan yuvarlanmamak için kendimi zor tutuyordum, bunun yerine dikkatimi bahçenin olağanüstü şekilde süslenmiş güzelliğine verdim.

Bahçenin ortasında kocaman bir Noel ağacı vardı ve altında sayamayacağım kadar hediye paketleri duruyordu. İçlerinin dolu olup olmadığını bilmiyordum, fakat herkesin onlara benim gibi kısa bakışlar attığını fark etmiştim.

"Cava." Sonunda İdil ona tuhaf bir ifadeyle bakan garsonlara aldırmadan stanttaki şişeyi kendine çektiğinde dudaklarını yalayarak elindekine keyifle bakıyordu. "Katalanlar işlerini gerçekten biliyor."

Kavradığım bardağı ona uzatmak için hamle yaptığımda o çoktan şişeyi dudaklarına götürmüştü bile.
Ben daha onu izlerken bile yüzüm buruşurken o elindekini yarım bırakıp diğer şişeye doğru uzandı.

"Rioja." diye mırıldanırken dudaklarını keyifsiz bir şekilde büzmesini izliyordum. "Böyle yumuşak bir içkinin-"
"Onu ben alayım."

Elinden adeta kaptığım şişeyi dudaklarıma götürürken bana şaşkın ama kısa bir bakış attı.
Meyve tadı dilimde dağılırken hiç de yumuşak olmadığını düşünmekten kendimi alamamıştım.

"Yavaş ol, külkedisi." diye fısıldarken beni taklit edip arkasına yaslandı. "Saat gece yarısını geçtiğinde seni bu elbiseyle Neymar'ın kucağından toplamak istemem."

Ona anında öfkeli bakışlarımdan birini yollarken omuzlarını silkerek bize doğru gelen Daniel'e döndü.
"Bebeğim."

Daniel hapşurmaktan kendini alamazken dengesini kaybetmemek için bana tutunmak zorunda kalmıştı, fakat İdil ona kıkırdayarak bakmayı sürdürdü.

"Sana hastayken seks yapmamamız gerektiğini söylemiştim."

Gözlerimi devirip dikkatimi başka yöne çevirirken bu konunun kesinlikle beni aştığını düşünmekten kendimi alamadım. Eğer şu an birkaç gündür sorunlarımı çeken erkek arkadaşım kızlarla gülüşmeseydi ben de konu hakkında kendimce yorumlar yapa-

Blessed || Neymar JRWhere stories live. Discover now