Zatsune Miku

261 7 0
                                    

Fanloiddir.
Hatsune Miku nun farklı türlerinden biridir.
Soyadı Zatsune nin anlamı "Gürültülü ses"tir.
Kızdır.
Yaşı, Uzunluğu, kilosu bilinmiyor.
Karanlık Miku ile iyi anlaşır.(Sonra Yaparım)
Seri numarası sonsuzluk işaretidir.
Hatsune Miku seslendirir.
aloha üretmiş ve tasarlamıştır.
Kişiliği pek belirli değildir ama karanlık ya da Şeytani olduğu söylenir. Fan Yapımı karakterlerin normalde Vocaloid ler gibi Kişiliği olmaz.
Hatsune Miku nun Hatsune Miku 3D, First appearance adlı popüler şarkısı üretiliyordu o sıralar. O şarkıdayken birden Zatsune ortaya çıktı ve Hatsune ile savaşmaya başladı. Hatsune Hachune Miku ve Lulu sayesinde onu etkinliğini kaldırdı.(sonra Yaparım) Daha sonraları Japonya da kötü Miku veya anti Miku olarak tanındı. Piyasaya siyah tenle ve tehditkâr bakışlarla sürüldü. Bu sonradan Japonya da unutuldu ama internet ortamında onun başka yollarla Miku ya karşı risk oluşturulduğu düşünüldü bunun sebebi yine kötülüğüydü. Onun nasıl Çıktığı hep bilindi ama yapımcısı bilinemedi. Project Diva Yapımcıları Hatsune Miku nun oyununu çıkardığında bazı fanlar onu Hatsune Miku sanarak onu Hatsune Miku nun modülüne Yanlışlıkla koydular. Bu yaptıkları Yüzünden Hold Release Rakshasa and Carcasses şarkısında Hatsune Miku kırmızı gözlü, siyah Saçlı ve tenli olarak görüldü (Isteyenlere fotoğraf atma kitabımdan bu halini gönderebilirim). Ama bu öyle büyük bir sorun çıkarmamış ve Zatsune Miku nun ortaya çıkmasını sağlamamıştır. Ki ben o videoyu daha önce görsem de Hatsune Miku daki Değişikliği fark etmemiştim. Bir diğer hata da Black Rock Shooter da olmuştur. Daha Öncesinde bu fanartlarda gösterilmiştir.
Zatsune Miku Hatsune Miku nun adını kullanarak üretmiştir. Onun orijinal bir Değişikliği yoktur ama daha riskli şarkılardır. Bazı üreticiler onun sesinin derinleştirmiştir.
Onun orjinal bir Şarkısı OLDUĞUNU sanmıyorum. O 3d serisinde sadece videolarda Görülüyor. Orada şarkı söylemiyor.
Kendisi Miku nun düşmanı OLDUĞUNU söylüyor.
Kendisi MikuMikuDance de görülmüştür.
Kendisinin ona özel Chibi hali yoktur, olsada Hachune Miku ya benzer.
Yukarıda bahsettiğimiz hata Two Breaths Walkingde de vardır. Orada siyah Saçlı görünmüştür. Japonlar bunu Zatsune Miku olarak düşünmüştür. Ama bu Karanlık Miku olarak geçmiştir. Ama sonradan video tekrar düzenlenerek Miku nun orjinal haline geçilmiştir.
Hatsune Miku nun Rolling Girl ünü, World is Mine ını, Joker ini, Romeo and Cinderella sını(Akaito ile söylüyor(Sonra Yaparım)) gibi birçok şarkısını, Megurine Luka nın Magnet ini(Hatsune Miku ile söylüyor), dünyaca ünlü Ievan Polkka yı, temel vocaloidlerin Bad End Night ını(Hatsune Miku, Kagami Kawaiine ve Snow Miku ile söylemiştir(Kawaiine ve Snow Miku yu sonra Yaparım)) coverlamıştır.

Vocaloid ve benzerleri resimleriWhere stories live. Discover now