Hitomine Amaya Aika

31 1 2
                                    

Tefy-chan yada TefySama üretmiştir.
Hatsune Mikuo erkek arkadaşı, Kurani Chizu, Anami Eli, YukikoShirahana arkadaşları, Amaya Tsubasa kuzenidir(sonra yaparım).
Aika "aşk şarkısı", Amaya "yağmurlu gece", Hitomine "çifte ses güzelliği" demektir. İsmi kız kardeşinin ortanca ismi ile aynıdır. Adı Mitsuki Hitomine Aiko(sonra yaparım)'dır.
15 yaşındadır.
1.65 cm, 48 kgdır.
Yaşına göre iyi gelişimli bir kızdır. Bazen erkeklerde kişiliğe ve görünüşe önem verir. Geçmişiyle ilgili hesap sormaz. Acımasızdır. Çevresindekilere karşı genellikle tatlı, nazik ve gururludur. Eğer onunla dalga geçerseniz mavi gözleri kırmızıya döner.
O sadece bebekken ablası Aiko ve kendisi mafya tarafından kaçırılmıştır. Bir Zaman sonra yalnız kalmıştır. Ablası ile yolları ayrılmış ve ablası kaybolmuştur. Ninja katil olarak büyümüş ve kuzeni tarafından korunmaya alınmıştır. Bir Zaman sonra Aika Gelecek Savaşçısı olarak anılmış ve ailesini aramak için Zaman yolculuğu yapmıştır. Ama ipucu bulamamıştır. Bu sırada Vocaloid in bulunduğu yıllara gitmiş ve orada güzel arkadaşlar bulmuştur. Bunun dışında Hatsune Mikuo ya aşık olmuş ve ilişkilerini devam ettirmek için o yılda kalmıştır.
Kendine ait şarkısı yoktur ama Saiya nın Breeze ini(Anami Eli ve Tojo Batorie(sonra yaparım) ile söylüyor), Megurine Luka nın Happy Synthesizer ını(Anami Eli ile söylüyor), Circus Monster ını, fripSide ın op si Only My Raigun I(Anami Eli ve Kurani Chizu ile söylüyor) coverlamıştır.
Medya Circus Monster.

Vocaloid ve benzerleri resimleriWhere stories live. Discover now