Chiyoko Hibanane

36 2 5
                                    

Fotoğrafı beğenmediyseniz ya da anlamadıysanız lütfen yoruma yazın.
Hibanane "kıvılcım sesi", Chiyoko "bin jenerasyonun çocuğu" demektir.
Kızdır.
19 yaşındadır.
68 kg, 180 cm'dir.
13 Ağustos 1991 de doğmuştur.
İtemi İngiliz çay fincanıdır.
katriona(katarina) seslendiriyor.
Çiçekleri-özellikle Gülleri-, çayı, flört etmeyi ve ateşi sever. Çayını dökenleri ya da bahçesini bozanları ve aptalları sevmez.
Aiko Kikyuune ve Mathieu Rosaire arkadaşları ve sataştığı kişiler, Akio Kikyuune arkadaşıdır.
UTAUxyz üretmiştir.
Sataşmayı sever özellikle Aiko ve Mathieu gibi sevdiklerine. Kibardır. Adından sonra "hanımefendi" anlamına gelen Japonya'daki "-san" ekini kullanır. Sürekli çay içilmesinde ile güller ve bahçesi konusunda çok ısrarcıdır. Sakin görünüyor ama damarına basarsan kötü olur. Bazen flörtöz oluyor. Sabahları kırmızı şarap içiyor. Ateş üzerinde psişik güçleri var. Ona biri şapşal davrandığında rezil eder.
Japon-Amerikan.
Normal hali bu;

Kendine ait şarkısı var mı bilmem ama Gumi Megpoid in Mozaik Role ünü, Hatsune Miku nun Cantarella sını, Mlp nin Bats ini, This is Our Big Night ını, What My Cutie Mark is Telling Me, A True True Friends ini coverlamıştır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendine ait şarkısı var mı bilmem ama Gumi Megpoid in Mozaik Role ünü, Hatsune Miku nun Cantarella sını, Mlp nin Bats ini, This is Our Big Night ını, What My Cutie Mark is Telling Me, A True True Friends ini coverlamıştır.
Medyada This İs Our Big Night var.

Vocaloid ve benzerleri resimleriWhere stories live. Discover now