1.Bölüm

380 20 0
                                    

Bugün yine o moral bozucu çalar saatimin sesiyle uyandım. Okulu kim buldu ki? İşin yoksa sabahın köründe kalk okula git. Ve bugün okulda ilk günüm. Şimdilik bunu düşünmemeye çalışarak lovobaya gittim. Elimi yüzümü yıkadım ve kuruladım. O okulun sinir bozucu formasını giydim. Aynı okul gibi kendide sinir bozucu. Neyse. İçerden nefis kokular geliyordu. Annem kahvaltıyı hazırlamış olmalı diye düşündüm. Fazla oyalanmadan alt kata indim. Ve tahmin ettiğim gibi annem kahvaltıyı hazırlamış. Annemin yanağına küçük bir öpücük kondurdum.
"Günaydın,Kyungsoo"dedi.
"Günaydın omma"dedim.
"Heyacanlı mısın? Bugün okulunun ilk günü"dedi. Hıı ne demessin o kadar  heyacanlıyımki(!) kalkıp göbek atıcam.Ama tabikide annemi tersliyemiyeceğim için düzgn bir cevap verdim.
"Biraz" dedim.
"Yemeğini bitir okuluna geç kalma Kyungsoo" dedi. Bende hazırlanmış sofraya oturup yemek yedim. Çantamı alıp annemide öpüp kapıdan dışarıya çıktım. Cehenneme giden adımlarımı atmaya başladım. Evimiz okula 5 dakkalık uzaklıkdaydı. O yüzden kısa sürede okula vardım. Sanki okul bana 'cehennemine hoşgeldin' der gibi bakıyordu. Kimseyi tanımamda cabası. Malesef cehennemime girdim.
*
Arakdaşlar ödev yapmam gerekiyo bu jadarla yetinin jjsjsj

GünaydınWhere stories live. Discover now