1.Bölüm(2.prt)

282 18 0
                                    

Sınıfımı bilmediğim için müdürün odasına gitmem gerekiyodu. Peki bilin bakalım ben müdürün odasını biliyormuyum? Hayır,tabikide bilmiyorum. Birine sormam gerekiyor. Bu da yetmezmiş gibi bir dev önüne bakmadan omzuma çarparak geçiyor. Ben bu tepkiye karşı kalırmıyım kalmam. Hemen giriştim.
"Önüne baksana be! " dedim. Durdu ve yavaşça arkasını döndü. Ve bana doğru ilerledi. İşaret parmağını anlıma koyarak itti.
"Bakmazsam ne olur bücür?" dedi. BANA BÜCÜR DEDİİİ!!! Gerçekten sinirleniyorum. Üstelik bütün okul bizi izliyor.
"BEN BÜCÜR DEĞİLİM!!!"diye bağırdım. Kahkaha atarak güldü. Arkadan bir ses duyuldu.
"Ne oluyor burada?"dedi orta yaşlı adam. Bütün gözler bizim üzerimizdeydi.Sonrada dediki "Bütün bu ses sizden mi çıkıyor?" deyip bize baktı. Yandığının resmidir Kyungsoo. Karşımdaki çocukta pişkin pişkin gülüyor. Ne varsa artık(!) Tahmin ettiğim gibi orta yaşlı adam "Siz ikiniz çabuk beni takip edin" dedi. Bravo Kyungsoo ilk günden disipline gitmezsen iyi. Adamı takip etmeye başladık. Sonunda bir kapının önüne geldik. Adam kapıyı tıklatıp bizi içeri soktu. Sonra malum olayı anlatıp bizi müdür diye tahmin ettiğim kişiyle baş başa bıraktı. Müdür yanımdaki çocuğu şıp diye tanımıştı.
"PARK CHANYEOL YİNEMİ SEN?"dedi. Hiç korkmuyo çocuğa bak ya. Bide pişkin pişkin 'evet ben' dedi. Müdür bana dönüp 'adın ne' diye sordu.
"D-Do K-Kyungsoo efendim" dedim. Allah kahretsin kekeledim. Neyse. "Sen yeni okula gelen çocukmusun?" diye sordu. "Evet efendim" dedim." Tamam size ufak bir ceza olacak ama bahçedeki çöpleri temizleyeceksiniz" dedi. Ne bu mu ufak? Koca bahçe. Neyse başa gelen çekilir. "Çıkabilirsiniz"dedi. Yavaşça dışarı çıktık. Cahnyeol'a isyan ederek "Hepsi senin suçun ne vardıda ban çarpmıyaydın? Senin yüzün-" lafımı tamamlayamadan "SUSS!!"diye bağırdı. Hem o niye bağırıyoki? Asıl bağırması gerek benim. Tamam sakinim. Hızlıca çöplerş toplamaya başladım. O ise hiç bişey yapmıyordu.
"Farkındaysan bu işi ikimizin yapmadı gerekiyor. "Umursamaz şey telefonuyla uğraşıyor bide" Sana diyorum hey" "Susucakmısın yoksa ben susturayım mı? " dedi. Tama ağzımı açacaktım beni durduran dudakları oldu inanamıyorum. BENİ ÖPTÜ!!
*
Yorum please

GünaydınWhere stories live. Discover now