bölüm 3

148 16 6
                                    

Yanımdaki salak sırıtıyordu. Sanki sırıtacak bir şey var burada. Tahtaya doğru baktım ders matematik birde. Şansızlığın bu kadarı .Salak salak tahtaya bakıyordum. Anlamıyorum arkadaş bu matematiği. Yanımda bu varken dersede odaklanamam. Yaklaştıkça yaklaşıyor sırada oturacak yer kalmadı. Biraz olsa da derse odaklanmıştı ki bacağımda bir el hissettim. Şaşkınlıkla donup kaldım. Sonra kulağımda nefesini hissettim. "Çok güzelsin Kyungsoo" dedi. Sonra elini yukarı kaydırdı. Onu okşuyordu. Büyük olan gözlerim daha da açıldı. Elimi okşayan elinin üstüne koyup durdurdum. Normalde olsa gebertirim ama sınıfta baş belası bir hoca varken bu mümkün değil o yüzden öldürme işini daha sonraya bırakıyorum. İmdadıma yetişen zil olmuştu. Canım zilim. Hoca sınıftan çıkınca direk elini ittirdim. Onu azarlamaya kalmadan bütün sınıf bizi soru yağmuruna tuttu.'Sevgili misiniz?' Seviştiniz mi?' 'Hanginiz altta hanginiz üstte?' 'Bir daha öpüşsenize?' Ne kadar sorunlu bir sınıf burası. Yanımdaki salak Chanyeol ayağa kalkıp herkesi susuturdu. Sonrada sorulara cevap vermeye başladı. Chanyeol' ün salak olduğunu söylemiş miydim?  Söylemedim diye hatırlıyorum.  O zaman söylüyorum. Salaksın Chanyeol ! Cevapları teker teker sıraladı."Tabiki de o benim sevgilim. Sevişmedik ama yakın zamanda. Sevişmeden bilmeyiz ama o potansiyel bende var yani ben diyebilirim şimdiden. Birdaha öpüşebiliriz tabikide."  Ne öpüşmesi ne saçmalıyor bu. Ben onu öpmüyorum ki bir kere. Bu öpüşme sayılmaz. Ben ona ters ters bakarken beni kaldırdı. Herkes telefonlarını çıkarmış. Dizi mi çekiyoruz biz burada ?  Ensemden tutup beni kendine çekip öpmeye başladı. Dudakları gerçekten harika. Benim onu itmem gerekiyor ama hiç yapma isteği yok. Farkında olmadan elimi onun ensesine koyup bende ona karşılık vermeye başlamıştım. Gerçekten dudakları beni kendimden geçirdi. İlk bırakan o oldu.Şu an çok yakın bir pozisyonda bana bakıyordu. Arkadan bir ses gelmesiyle oraya döndük. Oha bu sabahki bizi çöpleri toplatan adam değil mi ? Öpüştüğümüzü görmememİş olsun lütfen. "Niye burası bu kadar kalabalık ?"diye sordu. Oh görmemiş. Chanyeol lafa atılıp "Hiç hocam konuşuyorduk değil mi ?" deyip herkesi onaylattı."İyi kavga etmeyin de" deyip gitti.


OKUL ÇIKIŞI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~Sonunda okul bitmişti. Eve gidicektik. çantamı sırtlanıp sınıftan çıkacakken bir el kolumdan tutu. Kafamı çevirip baktım. Chanyeol'dü.Ama sanki biraz utanmış gibiydi."Ne oldu ?"diye sordum. Yüzünü kaldırıp bana baktı."Her şey için teşekkür ederim ve özür dilerim."Bu çocuk böyle lafları biliyormuydu ki ? Cevap olarak "Tamam" dedim. Kapıya yönelmiştim ki tekrar kolumu tutu." Yine ne var ?"dedim. Telefonunu cebinden çıkarıp bana uzattı."Sorun olmazsa numaranı versen ?" Vermiyecektim ama bu bakışlardan sonra fikrim değişti. Telefonu alıp kaydetip geri verdim.Sonradan çıktım.


EV

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zile bastım kapıyı annem açtı 

"Hoşgeldin okul nasıldı ?"

"iyi" 

"Yemek birazdan hazır olur kardeşini de çağır tamam mı?

"Tamam" deyip odama çıktım. Şimdi kardeşimin kim olduğunu merak edeceksiniz. Baekhyun tam bir başbelası kendisi.Odaya girdim girmez olaydım.Tabletimle oyun oynayan bir adet Baekhyun .

"Baekhyun ?"

"Ne var ?"

"Tabletimle ne halt yiyor sun ?"

"Görmüyor musun? Oyun oynuyorum."

"Gözüm kör değil! Ver şu tableti! İzin aldın mı ki benden sen hem ?

"Banane ya vermiyeceğim."

"İyi peki bende babama okulu astığını söylerim."

Bu sözü söyledikten sonra dik dik bana baktı.Sonrada "Al be başına çal!"  diyip odayı terketti. Arkasından seslendim. "Birazdan yemek hazır olcakmış canım kardeşim. Aşağı inersin." deyip odaya girdim. Üstümü değiştirip yatağa yattım. Elime tabletimi aldım. Gezinirken bir video gördüm açtım. Oha lan! Bizim öpüştüğümüz video bu internete düşmüş . İzledim... dışarıdan böyle gözüktüğünü bilmiyordum cidden. İçeri bir anda Baekhyun daldı. Tableti  arkama sakladım. "Annem seni çağrıyor. Bir dakkika sen niye o tableti saklıyorsun?" Oha şimdi boku yedin." Yooo saklamıyorum." "Saklıyorsun işte" deyip "Ne izliyorsun bende izlicem." deyip tableti almaya çalıştı. Sonuç başarılı. Gerçekten boku yedim. Almaya çalıştım ama nafile. Videoyu izledi. Şimdi gerçekten başım büyük derecede belada. "Abicim (!)" deyip sırıttı.Bu her istediğimi yapacaksın sırıtışıydı.

------------------------------------------

söz verdiğim bölümü yazdım güzel oldu yaa bence yorum yapın da şu gariban ablanız sevinsin kkkkk sizi seviyorum~~~~

GünaydınWhere stories live. Discover now