Ești a mea!

12K 600 15
                                    

       Un trup necunoscut îl țintuia și nu îi permitea să se miște. Își deschisă pleoapele și șuvițe de păr  blond, îi gâdilau pieptul? 

— Ce naiba? Își spusă.

 Capul îl durea îngrozitor și o stare de greață îl cuprinsă. Fata care era în brațele lui se pisicea, iar amintirile de noaptea trecută îi trecură prin cap.

— Iubitule!

     Vocea aceea nu era nici pe departe cea pe care vroia să o audă. Țâșnii din pat și observă că avea doar boxerii pe el. Hainele erau aruncate undeva pe jos, iar tipa era învelită doar cu cearceaful. Nici măcar nu știa unde e.

— Cine dracu ești? Și unde suntem?

— Oh, nu îți mai amintești? Aseară te-ai îmbătat așa tare încât nu mai știai de tine. Te-am adus la mine. Și am făcut sex.

    Pe Davis îl cuprinsă un sentiment de vinovăție. Aseară, fusese supărat că plecase de la Maddy și a oprit în primul bar din drum. Iar restul e în ceață pentru el. Căuta disperat telefonul și își mării ochii când văzu ceasul. Era deja nouă dimineață și trebuia să fie la firmă. Plus că nu avea niciun apel sau mesaj de la ea. De ce i-ar trimite?

Își adună hainele de pe jos, cheile și portofelul și plecă pe ușă ignorând strigătele blondei. Se urcă în mașină și plecă în trombă, înjurând și blestemând seara trecută. Pe de o parte nu știa de ce avea starea asta. Până ca Maddy să apară în viața lui, asta era ceea ce el făcea. Doar că acum se simte de parcă o înșelase. Apelă numărul lui Alfred și îl rugă să îi țină locul până ajunge el. Ajuns acasă, își făcu un duș, se schimbă de haine și plecă spre firmă.

— Prietene, ce naiba ai făcut? Pe unde ai dormit?

— Crede-mă că nici eu nu știu. M-am îmbătat așa tare că nu știu unde am dormit. Dimineață m-am trezit cu o blondă în pat.

Alfred șuieră printre dinți. Davis nu mai vorbea cu același entuziasm despre noaptea trecută ca altădată și își dădu seama că îi pare rău. Prietenul lui era debusolat și asta numai din cauza lui Maddy.

— Ai vorbit cu ea?

— Nu, aseară am plecat de la ea. Am lăsat-o singură ca un bou în noul ei apartament și mi-am tras-o cu prima care mi-a ieșit în cale. Cât de idiot pot să fiu?

— Chiar o placi, nu?

— Cred că da! Are ceva al ei care mă atrage. Drace, n-am pățit în viața mea așa ceva.

— Atunci nu cred că vrei să vezi prima pagină a ziarelor.

    ***

 Se trezi buimacită și lumina de afară o orbea. Privii preț de o secundă prin cameră și văzu că  dormi îmbrăcată. Intră în baie și își făcu un duș scurt. Își înfășură trupul într-un prosop și își căută telefonul. Îl apelă pe Gale și îi propusese să iasă la o cafea afară. Vroia să se mai destindă puțin și îi era dor de prietenul ei. Profitând de faptul că afară era cald, se îmbrăcă într-o rochiță de vară albă cu motive florale și sandale cu platformă. Își prinsă părul într-o coadă de cal, își luă plicul și ieși din apartament.

— Gale! Mi-a fost dor de tine!

    Cei doi se îmbrățisară strâns. Și lui Gale îi fusese dor de ea. Se opriră la o cafenea din centru și își  comandară câte o cafea.

— De ce mă privește lumea asa ciudat?

    Gale privii în altă parte decât la prietena lui. Nu putea să îi spună că văzuse de dimineață articolul cu Davis. Maddy observă neliniștea prietenului ei și își mijii ochii la el în așteptarea unui răspuns.

Atracție fatalăWhere stories live. Discover now