Chapter 23

1.4K 189 16
                                    

*Τραγούδι για αυτό το κεφάλαιο σε επανάληψη:

Daughter-Tourch*

__________________________________

«Mπες να κάνεις μπάνιο όσο είναι ακόμη ζεστό το νερό.» προχώρησε στο μικρό σαλονάκι ο Harry τρίβοντας τα βρεγμένα μαλλιά του με μια πετσέτα ενώ είχε τυλίξει το κορμί του χαμηλά με άλλη μία. Τα μάτια του αμέσως έπεσαν πάνω στην Eva και στη Derma όπου αγκαλιάζονταν στη μέση του χώρου.

 «Τι τρέχει;» σήκωσε το φρύδι ρωτώντας τες. Η Eva χαμογελούσε ελαφρά και η Derma φαινόταν βουρκωμένη. «Έπαθες κάτι, άγγελε μου;» προχώρησε βιαστικά μέχρι το μέρος τους κοιτώντας γεμάτος άγχος την Derma δίχως να τον νοιάζει η όλη αμφίεση του. «Όχι απλά..απλά είμαι πολύ χαρούμενη.» του χαμογέλασε και εκείνος την κοίταξε μπερδεμένος. «Γιατί είσαι χαρούμενη;» την ρώτησε αμέσως μετά.

«Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Billy και έπειτα έκανα κάμερα μαζί του και η μαμά του είπε πως θα του κλείσει ένα εισιτήριο ακριβώς μόλις τελειώσει τις εξετάσεις του για να έρθει να είσαι εδώ μαζί μου..» του εξήγησε και αμέσως τα μάτια του Harry άστραψαν κοιτώντας την Eva. «Τι έκανε λέει!;» πέταξε απότομα. «Είναι η καλύτερη μαμά!» αναφώνησε αμέσως μετά εκείνη και τύλιξε τα χέρια της γύρω από το σβέρκο της μητέρας της.

 Η Eva κοίταξε τον Harry και εκείνος αμέσως έστρεψε το βλέμμα του αλλού. «Εάν θέλει τόσο να είναι μαζί σου, θα μπορούσε να είναι από την αρχή και όχι τώρα. Θα μπορούσε να παρατείσει τα πάντα και να έρθει εδώ..» πέταξε ο Harry γρήγορα και γύρισε να φύγει. «Μα με αγαπάει..» σηκώθηκε όρθια η Derma μιλώντας του.

«Σε αγαπάει; Εγώ αν ήμουν στη θέση του και σε αγαπούσα θα έφευγα από την πρώτη στιγμή και θα ερχόμουν στο πλευρό σου όποια και αν ήταν η απόφαση σου.» της είπε αυστηρά. «Μα από την αρχή ο-..» πήγε να πει η Eva μα η φωνή της Derma την κάλυψε. «Συγγνώμη που δεν είμαστε όλοι τόσο τέλειοι όπως εσύ, συγγνώμη που δεν είναι τόσο τέλειος σύντροφος όσο εσύ!» του πέταξε γεμάτη πικρία και ο Harry αμέσως γούρλωσε τα μάτια του γυρνώντας να την κοιτάξει.

«Τι είπες μικρή;» μουρμούρισε αργά. «Θεωρώ μεγάλη αχαριστία από πλευρά σου να σε στηρίζω με όλο μου το είναι, να σε βοηθάω σε ένα τόσο σκληρό θέμα και εσύ..» την έδειξε με το δείκτη του. «..ν.α μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο!» ύψωσε ελαφρά τον τόνο του.

 «Harry, δεν σου είπε τίποτα, ίσα ίσα που ο Billy όπως ήδη..» πήγε να μιλήσει πάλι η Eva μα ο Harry απλά την απόρριψε γυρνώντας της την πλάτη. Προχώρησε μακριά τους και μπήκε μες το μπάνιο χτυπώντας την πόρτα δυνατά πίσω του.

 Η Eva αναστέναξε βαθιά και κοίταξε την Derma. «Όλα θα πάνε καλά. Απλώς..κατάλαβε τον, περνάει πάρα πολλά και είναι πολύ τεταμένη η όλη κατάσταση γι'αυτό αντιδράει έτσι απότομα..» της ψιθύρισε χαϊδεύοντας μερικές τούφες των μαλλιών της όπου έπεφταν στους κροτάφους της. «Χμμ, ναι αλλά εξαιτίας αυτού.. δεν μπορεί να μου μιλάει με αυτόν τον τρόπο, ούτε έχει δικαίωμα συνέχεια να μιλάει έτσι για τον Billy.» αποκρίθηκε η κόρη της.

«Λοιπόν, πρέπει να καταλάβεις και εσύ, πως ο πατέρας σου έχει κάνει πάρα πολλά για εσένα.» της εξήγησε η Eva κουνώντας πάνω κάτω το κεφάλι της. Τα χείλη της άγγιξαν το μέτωπο της κόρης της και άφησαν ένα μικρό στοργικό φιλί εκεί. «Πήγαινε τώρα ξεκουράσου, πάει έντεκα, φάε και κάτι ακόμη πριν ξαπλώσεις και ηρέμισε. Όλα θα πάνε καλά.» της είπε αργά η Eva.

«Εντάξει, η γιαγιά έχει αλλάξει αρκετά είναι διαφορετική και..χμ..τέλος πάντων θα φάω μόνο ένα φρούτο, τίποτε άλλο. Έχω φουσκώσει.» χαμογέλασε ελαφρά και η Eva έκανε το ίδιο βλέποντας τα λακκάκια που έχει πάρει από τον πατέρα της να φανερώνονται στο πρόσωπο της. «Εντάξει.» της άφησε άλλο ένα φιλί στο μέτωπο. Την οδήγησε μέχρι την πόρτα πρώτα, η Derma έφυγε για το δωμάτιο όπου έμενε με την Anne πλέον και εκείνη πήγε πίσω στο μπάνιο για να δει τι έκανε ο Harry.

 Στάθηκε πίσω από αυτή για λίγο και έπειτα χτύπησε δύο φορές. «Να μπω;» ρώτησε μα δεν πήρε απάντηση. «Harry..» ψιθύρισε σιγανά, μα και πάλι τίποτα. Άγγιξε το πόμολο και ανοίγοντας τη πόρτα είδε τον Harry φορώντας πλέον μόνο μια λευκή βερμούδα να στέκεται στη μέση του μπάνιου τρίβοντας γρήγορα τα μακριά μαλλιά του με μια πετσέτα.

«Είσαι εντάξει;» τον ρώτησε σιγανά μα εκείνος συνέχισε να κάνει το ίδιο χωρίς να της δίνει την παραμικρή σημασία. «Harry, σταμάτα να με αγνοείς!» τον έπιασε από τον καρπό και εκείνος αμέσως τίναξε το χέρι του μακριά από την λαβή της. «Θα έπρεπε να ρωτήσεις Eva πρωτού κάνεις το οτιδήποτε!» της φώναξε ξαφνικά. Η Eva έκανε ένα βήμα πίσω ξαφνιασμένη από την αντίδρασή του και τον κοίταξε με ορθάνοιχτα μάτια.

«Τι εννοείς; Πάλι λάθος έπραξα δηλαδή;» τον ρώτησε με απότομο τόνο. «Φυσικά! Φυσικά και έπραξες λάθος! Αυτός ο μπάσταρδος άφησε την κόρη μας έγκυο και ούτε που έχει φανερωθεί καθόλου!» πέταξε με νεύρα την πετσέτα που κρατούσε στον νιπτήρα μπροστά του. «Μην τον αποκαλείς έτσι! Όλοι κάνουν λάθη, Harry!» ύψωσε και εκείνη τον τόνο της. «Ας μη μιλήσουμε για αυτό εντάξει;» την κοίταξε με ένα δυσανασχετικό ύφος περνώντας το χέρι του μέσα από τα βρεγμένα μαλλιά του.

 Η Eva δάγκωσε το κάτω χείλος της και γύρισε αμέσως να φύγει. «Γαμώτο.» μουρμούρισε ο Harry και περπάτησε πίσω της, την έπιασε από τον καρπό και την γύρισε προς το μέρος του. «Μη φεύγεις μακριά μου γαμώτο!» γρύλισε στο πρόσωπο της και εκείνη ξεφύσησε σηκώνοντας τα μάτια της για να τον κοιτάξει. «Εσύ.» άγγιξε τον δείκτη της ψηλά στο στέρνο του. «Εσύ ο ίδιος με σπρώχνεις μακριά σου.» του ψιθύρισε υπερβολικά σιγανά.

«Γάμησε με. Είμαι ένας κόπανος.» της μουρμούρισε σιγανά. Η Eva σήκωσε το χέρι της και χτενίζοντας τα μακριά βρεγμένα μαλλιά του με τα δάχτυλά της σηκώθηκε στις μύτες και τον φίλησε πεταχτά στα χείλη. «Εμ..αυτό θέλω. Το πρώτο.» του είπε σιγανά και ψηλά στο πόδι της ένιωσε το όργανο του Harry να συσπάται μέσα από το σορτς του.

«Χμμ..» οι χούφτες του φυλάκισαν το πρόσωπο της και σκύβοντας ένωσε τα χείλη του με τα δικά της. Η γλώσσα του εισχώρησε στο στόμα της και αμέσως βόγκηξε μες το φιλί τους. Η Eva έκανε ένα βήμα πίσω και έσυρε το χέρι της από το σβέρκο του χαμηλά μπροστά στο στέρνο του και ακόμη πιο κάτω στο γυμνασμένο κορμί του.

Τα χείλη τους άρχισαν να κουνιούνται πιο άγρια, πιο γρήγορα μεταξύ τους και η Eva με αργά βήματα περπατούσε πίσω πίσω προς το κρεβάτι. «Σε αγαπώ.» αναστέναξε μέσα από το φιλί τους καθώς την ίδια στιγμή τα χέρια του Harry έφυγαν από το πρόσωπο της και άρχισαν να χαϊδεύουν το κορμί της. Έβγαλε αργά την μπλούζα της από πάνω της και έπεσε μπροστά στα γόνατα φιλώντας το στομάχι και τον αφαλό της με λεπτότητα, αργά και βασανιστικά.

 «Γαμώτο..» αναστέναξε η Eva καθώς και τα δύο της χέρια χάιδευαν τα μαλλιά του. «Ξάπλωσε πίσω.» την πρόσταξε και κάνοντας ακόμη ένα βήμα πίσω οι γάμπες της άγγιξαν το κρεβάτι και εκείνη έπεσε πίσω σε αυτό. Ο Harry αμέσως τράβηξε το κάτω ρούχο της μαζί με το εσώρουχο της και ξάπλωσε χαμηλά από πάνω της.

Ο αντίχειράς του έτριβε σιγανά την κλειτορίδα της καθώς το κεφάλι του χαμήλωσε μπροστά της, η γλώσσα του άγγιξε το σημείο της και εκείνη αναστέναξε δυνατά. Τα χέρια του έπιασαν τα πόδια της πάνω από τους ώμους του και εκείνη τα τύλιξε γύρω από το κεφάλι του. Η γλώσσα του εισχώρησε μέσα της και άρχισε να κουνιέται γρήγορα συνεχίζοντας να τρίβει την κλειτορίδα της γρήγορα με το αντίχειρα του.

 Οι αναστεναγμοί που έβγαιναν από το στόμα της ήταν δυνατοί μαζί με πνιχτά ουρλιαχτά. Τα πόδια της σφίχτηκαν πιο δυνατά γύρω από το κεφάλι του και το χέρι της τον πίεζε στο κεφάλι πιο κάτω. Ο Harry συνέχισε τις κινήσεις του πιο γρήγορα έτσι που η Eva ούρλιαζε και φώναζε το όνομα του. «Σσσς, μωρό μου.» ξαφνικά το πρόσωπο του βρέθηκε μπροστά από το δικό της. «Κοντεύω..» αναστέναξε βαθιά εκείνη ενώ εκείνος συνέχισε να τρίβει την περιοχή της πιο γρήγορα.

«Ωραία λοιπόν, θα σου δείξω πόσο σε αγαπάω και έτσι Eva.» κατέβασε το σορτς μαζί με το εσώρουχό του. «Ποτέ δεν θα αγαπήσω κανέναν περισσότερο από ότι κάνω εσένα. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να σε αγαπήσει όπως εγώ.»  τράβηξε τα πόδια της γύρω από την μέση του και εισχώρησε το όργανο του απότομα μέσα της.

«Harry!» ούρλιαξε αμέσως εκείνη και έμπηξε τα νύχια της στην πλάτη του.  Άρχισε να κουνιέται αρχικά γρήγορα μέσα της και εκείνη αναστέναζε έντονα μαζί με εκείνον. «Διάβολε, είσαι τόσο υπέροχη γύρω μου.» συνέχισε πιο βαθιά και εκείνη πίεσε τα νύχια της πιο βαθιά στο δέρμα του ενώ το δεξί της χέρι κράταγε σφικτά το σεντόνι του κρεβατιού.

Οι κινήσεις του έγιναν πιο αργές μέσα της μα συνέχιζε να πηγαίνει βαθιά χτυπώντας έντονα το σημείο της κάθε φορά κάνοντας τη να βογκάει δυνατά. «Αγαπώ να μου κάνεις έρωτα.» αναστέναξε εκείνη τραβώντας το πρόσωπο του κάτω για να τον φιλήσει. «Γαμώτο, αγαπώ να με πηδάς έτσι.» του είπε πάνω στα χείλη του και εκείνος χαμογέλασε ελαφρά. Η ευχαρίστηση και των δυο έφτανε στα ύψη.

«Νιώθω λες και είμαι...στον παράδεισο.» της ομολόγησε και η Eva του γέλασε ελαφρά. «Γρήγορα.» του είπε επιτακτικά και εκείνος συνέχισε ελάχιστα πιο γρήγορα. Της έκανε έρωτα, δεν ήθελε να χαλάσει την στιγμή. Το κεφαλάρι του κρεβατιού χτυπούσε πίσω στον τοίχο και ο Harry ωθούσε το όργανο του πιο βαθιά μέσα της. «Γαμώτο!» βόγκηξε η Eva. «Σε αγαπώ, σε αγαπώ υπερβολικά πολύ.» του είπε σιγανά, και εκείνος χαμογέλασε. Συνέχισε πιο γρήγορα και οι ανάσες τους επιτάχυναν.

«Harry, τε-τε..» πήγε να πει μα τα χείλη του 'όρμισαν' πάνω στα δικά της. Τελείωσαν μαζί και ο Harry στερεοποίησε το μέτωπο του πάνω στο δικό της δίχως να βγει από μέσα της για λίγο. «Σε αγαπώ Eva. Σε αγαπώ φεγγάρι μου.» φίλησε την μύτη της και εκείνη χαμογέλασε αδύναμα. «Σε αγαπώ Harry. Για πάντα ήλιε μου. Για πάντα soulmate μου.» του ψιθύρισε και ένωσε τα χείλη της με τα δικά του.

[#ΝewUpdate: Hello Alivers! Ελπίζω να σας άρεσε το νέο κεφάλαιο. Νιώθω τόσο περίεργα που γράφω μετά από τόσο καιρό dirty.
☺🙊🙈 Ευχαριστώ πολύ που κρατάτε το ALIVE 2 στη θέση #40 της κατηγορίας Fan Fiction και το ALIVE 3 στη θέση #42! Σημαίνει πολλά! Ευχαριστώ θερμά όλη την στήριξή σας. Μην ξεχνάτε να κάνετε FAVORITE/COMMENT!! All the love <3 #alivers4life] 


ALIVE 3-Until You're MineWhere stories live. Discover now