Chapter 26

1.1K 169 5
                                    

*Τραγούδι για αυτό το κεφάλαιο σε επανάληψη:

The Νeighborhood -Everybody's watching me*

__________________________________

O Will ακολούθησε προσεκτικά τον Paul και καθώς εκείνος ανέβηκε στον δεύτερο όροφο με το ασανσέρ, ο Will προχώρησε βιαστικά και ανέβηκε πάνω από την χρυσή σκάλα. Μόλις μπήκε στην πόρτα ενός δωματίου του διαδρόμου, ο Will έφυγε από την κορυφή της σκάλας όπου κοντοστεκόταν κρυμμένος και μπήκε και εκείνος μέσα.

Έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω του και ο Paul αμέσως γύρισε να τον κοιτάξει, «Γεια σου Will..» του χαμογέλασε  εκείνος και ο Will τον κοίταξε περίεργα. «Πως ξέρεις το όνομα μου;» σήκωσε το φρύδι του ρωτώντας τον αμέσως καθώς το αριστερό του χέρι σηκώθηκε αργά για να πάει μέσα από το σακάκι του ώστε να βγάλει το πιστόλι του.

«Κάνε καμιά μαλακία και σου έχω τινάξει τα μυαλά στον αέρα σε δευτερόλεπτα!» ύψωσε το δικό του πιστόλι προς το μέρος του και ο Will πάγωσε στη θέση του. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι στο καλό γινόταν.

 «Τι;-κάτσε..» κοίταξε το πιστόλι και έπειτα το πρόσωπο του Paul. Έβαλε γρήγορα μες το μυαλό του τα κομμάτια στη σειρά και αναστέναξε κοφτά. «Θα τον σκοτώσω, το ορκίζομαι.» έσφιξε τα χέρια του σε γροθιές και ο Paul γέλασε με την αντίδραση του. Ένας απότομος δυνατός γδούπος ακούστηκε πίσω από την πόρτα και ο Will γούρλωσε τα μάτια του. «O Harry..» ψιθύρισε έντρομος.

Ο Paul του γέλασε ξανά.  Έδειχνε τρομακτικός και πέρα για πέρα τρελός. Τα μάτια του γυάλιζαν και το γέλιο του ήταν λες και είχε βγει από ταινία τρόμου. «Είσαι αηδιαστικός, μα εγώ ξέρεις δεν τα παρατάω τόσο εύκολα!» του πέταξε ο Will και κάνοντας ένα βήμα μπροστά σήκωσε το χέρι του και άρπαξε το χέρι του Paul όπου κρατούσε το πιστόλι, το σήκωσαν προς τα πάνω και ο Paul πάτησε την σκανδάλη.

Η σφαίρα εκτοξεύτηκε στο ταβάνι και λευκοί σοβάδες έπεσαν προς τα κάτω. Το πόδι του Will σηκώθηκε και χτυπώντας με δύναμη τον Paul στα γεννητικά όργανα τον έκανε να γονατίσει  στο πάτωμα την στιγμή ακριβώς που η πόρτα πίσω του άνοιξε. Δεν πρόλαβε να δει ποιος ήταν και νιώθοντας ένα δυνατό χτύπημα στο σβέρκο του έπεσε και εκείνος κάτω ακριβώς δίπλα από το σώμα του Paul.

 «Τι στο διάολο..» μουρμούρισε βλέποντας τα πάντα θολά, να κουνιούνται πέρα δώθε, αδυνατώντας να εστιάσει κάπου. «Νόμιζα ότι μπορούσατε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, κύριε.» άκουσε την φωνή του Steve. Τα μάτια του πετάρισαν και έκλεισαν για λίγο. «Δεν..αχ..» μούγκρισε ο Paul και την ίδια στιγμή το παπούτσι του Steve άγγιξε το κρανίο του Will και τον πίεσε δυνατά εκεί. Ο Will μούγκρισε και τα μάτια του έκλεισαν οριστικά.

ALIVE 3-Until You're MineWhere stories live. Discover now