Öptü.!

3.2K 258 71
                                    

Birden omzumda bi el hissettim. Son hız arkamı döndüm. Lanet olsun Addy arkamdan gelmişti ! Aniden dönünce ona çarptım tam yere düşmek üzereyken beni kavradı. Eli kalçama gelmişti. Bu sahne bana bi yerden tanıdık geliyordu. Herkes bize bakıyordu. Tanrım rezil olmuştum..

Bi süre öyle göz göze bakakaldık. Yeter bu kadar bakışma deyip hemen gözlerimi kaçırdım. O sırada Eun jung ve Jimin kolkola geliyorlardı. Jiminle göz göze geldik. Gözleri kalçama takılmıştı. Kaşlarını çatarak baktı. Hemen Addy'i iterek bi adım geriye attım. Utançtan yer yarılsa da yerin dibine girsem diye düşündüm. Eun jung kahkaha atarak Jimin'in kolundan çıkarak yanıma geldi :

" - Hahahah. Pis sürtük. Şimdide hocaları mi ayartmaya çalıyosun. Sabah Jimin'in yatağı şimdi Addy nin kolları . . Ahh ! Bu devirde bu işler böyle ilerliyo galiba ! . . . "

Kendimi zor tuttum cevap vermemek için. Ama sağolsun Addy benim yerime cevap verdi :

" - Konuşmalarına dikkat et eun jung ! " dedi. Eun jung alaylı bi gülüş attı.

Sonra düşündüm. Hem ne için cevap verecektim ki ? Her şey ortada. Jimin koşarak yanımıza geldi. Hiç yüzüme bakmadan Eun Jung'un kolundan tutarak dışarı çıkardı. Addy bana gözlerini dikmiş bakıyordu. Ama ben ağlayarak ordan hızla uzaklaştım. Hemen lavaboya gittim. Klozete oturup aciz gibi ağlamaya başladım. Neden ağlıyorum ki? Yanlış bir şey yapmadım ben ! Hemen elimi yüzümü yıkayıp çıktım. Ders Addy hocayaydı ama ben o derse giremezdim. Girmedim de. Hem Jimin hem Eun Jung hem Addy ... Muhteşem üçlü.

2 saat sonraki kore dili dersine girdim. Herşeyi unutarak derse odaklanmaya çalıştım. Tabi buna odaklanmak denirse. Ne de olsa bitmiştir diye Addy ve o ikilinin dersinin bittiğini düşünerek dil sınıfından çıktım. Çıkmaz olsaydım keşke. Addy , Jimin , Eun Jungla karşılaştım. Lanet olsun ! Bunlar niye geç çıkıyorlar ki ? Jimin bana hiç bakmıyordu. Tabi olanları canlı görmüştü. Kafamı eğerek yanlarından geçtim ama Addy nin gözleri üstümdeydi. Hızlı adımlarla dans odasına gittim.

...

Hemen en sevdiğim şarkıyı yani : İ need u açtım. Deli gibi dans etmeye ihtiyacım vardı. Her şeyi unutmak ve rahatlamak için. Ritimlere uyarak dans etmeye başladım. Kendimi daha iyi hissediyordum. Şarkı bitti vücudum çok yorulmuştu. Kollarımı açarak yere sere serpe uzandım. Çok terlemiştim. Hatta söyle diyeyim giydigim Rambo atletin önü sırılsıklamdı. Boynumdan akan terler göbeğime doğru akıyordu. Birden üzerimde bi yüz hissettim. Of yalnız kalamayacak mıyım ben ? Hemen toparlandım. Bi de ne göreyim Jimin ! Kollarını geriye atarak yanıma oturdu. Ama gözleri ateş gibiydi. Bir şeyler demek isteyipte diyemeyen çocuk gibiydi. Ben gözlerine dik dik baktım ama bana bakan aşık gözleri göremedim. Tamam görmeyeyim. ! Trip mi atıyorum şimdi ? Noluyo bana ? Jimin konuşmaya başladı :

" - Addy nin elleri kalçandayken ne hissettin ? Hoşuna gitti mi ? " deyip üzerime geldi. Beni yere uzatıp üzerime çıktı. Hızlı hızlı nefes alıp veriyordum. Sonra ben sessiz kalırken konuşmaya devam etti :

" - Ne de olsa Addy hoşlandığın adam ! Hoşuna gitmiştir bence ! Zaten bu duruma alışıksın. " dediğinde biraz daha yaklaştı. Üzerime abandı resmen. Itmeye çalıştım önce. Ama baktım ki daha da yaklaşıyo çabalamayı bıraktım ne olacak görelim dedim. O sırada gözlerimi kapamışım farkında değilim. Gözlerimi yavaş yavaş açarken Jimin'in üzerimden kalkmış olduğunu farkettim. Bana bakarak gülüyordu.

" - Ne yani seni öpeceğimi mi sandın ? " dedi.

" - Sacmalama. Zaten öyle bir şey yapamazsın " dedim.

" - Şaka bi yana sizi öyle görmek canımı sıktı ! " dedi.

" - Neden ki ? Biz hiçbir şey değiliz. Neden canın sıkılıyor?"

unrequited love::pjmWhere stories live. Discover now