Hayal kırıklıkları!

2.9K 250 66
                                    


Addy beni almaya geldiğinde Jimin'in hiç sesi çıkmamıştı. Eun Jung'un da hayvan gibi uyumasına anlam veremedim zaten. Ev yansa kız daha uyanmaz. Neyse uyanmasın zaten şimdi salak salak konuşup insanın moralini bozar. Evden çıktım ama Jimin arkamdan hiçbir şey demedi. Hatta yanıma gelmedi bile. Açıkçası çok bozulmuştum..

Addy'in arabasına bindiğimde gözlerinde soğuk bi bakış vardı. Noldu der gibi baktım yüzüne.

"Bu saatte ne işin var Jimin'in evinde" dedi. Sadece susmuştum.

"Sabah sabah ne işin var diye sordum sana" dedi sesini yükselterek. Konuşmaya devam etti.

"Dün gece burda kaldın değil mi? Peki" dedi.

"Hemen yanlış düşünme. Eun jung aniden gelince evden çıkamadım bende. Şimdi görürse saçmalar biliyorsun" dedim.

Hiçbir şey demeden araba sürmeye devam etti. Yol boyunca sessiz kalmayı tercih etmiştik. Arada konuşmak istiyordum ama tersler diye laflarımı geri yutuyordum. Eve vardığımızda arabadan indim.
"Teşekkür ederim bıraktığın için"dedim. Sadece başını salladı.

Yanlış yaptığımın farkındaydım. Ama bu kadar büyütmesi sinirlerimi alt üst etmişti. Eve girdim ve üstümü değişirdim. Üniversiteye gitmek için yola koyuldum. Bugün dans eğitimi ve korece dersimiz vardı. İlk ders saati dansa olduğu için dans odasına girdim. Daha kimse yoktu. Yere oturdum sırtımı duvara vererek bir bacağımı kendime doğru çektim. Diğer bacağımı da uzatarak düşünmeye başladım. Ben kimi seviyordum?

Jimin'in bana karşı bir şeyler hissettiğini anlamak zor değildi , ayrıca Addy de hissediyordu.

Jiminle geçen zamanlarımda oldukça mutlu oluyordum. Bana karşı kötü davransa hemen moralim bozuluyordu , kimseyi takmayan ben Jimin'e gelince ister istemez takmak zorunda kalıyordum.

Addy ' e gelirsek ilk başta gülüşüyle etkilemişti beni. Gerçekten çok zor bi durumdaydım. Kimi sevdiğimi bile doğru düzgün anlamıyorum.

O sırada içeri Jimin , Addy , Eun jung geldi. Her zamanki gibi Eun jung , Jimin'in koluna girmiş sırıtıyordu. Ben hemen ayağa kalktım. Jimin'e bakıyordum ama onun başı hep yerdeydi. Addy , Jimin'e baktığımı anlamış olmalı ki sessizliği bozdu.
"İki gün sonra parti olacak , haberiniz var mi?" dedi.

Eun jung ordan bağırmaya başladı. " Ne? parti mi? Nasıl olur ya? Ne giyeceğim ben?" dedi.

Jimin gözlerimin içine bakarak Eun Jung'un sorusuna cevap verdi.

"Sen her halinle güzel olursun" demişti. Evet ağzım açık ona bakmıştım. Neden benim gözlerimin içine bakarak cevap verdi. Gıcıklığıma mı yapmıştı? Ben onlara boş boş bakarken diğer öğrencilerde gelmişti. Addy , Justin Timberlake- Sexy Back açarak dans etmeye başladı. Bizde onun yaptıklarını yapmıştık. Yarım saat boyunca aralıksız dans ettik. Boynumdan akan terler damla damla yere düşüyordu. Dansı bitirdiğimizde tam olarak bende bitmiştim. Yere oturarak dinlenmeye başladım. Karşımda Jiminle , Eun Jung cilveleşiyordu. Çok sinirlenmiştim.

Ben neden sinirleniyorum? Saçmalama Yun Hee. Sen Addy'i seviyorsun. Her seferinde bunu kendime tekrarlamaktan bıkmıştım. Parti de Addy'e onu sevdiğimi söylecektim. Hem rahatlamış olurdum.

Ayağa kalkarak duş almaya gittim. 15 dakika sonra yabancı dil dersim başlayacaktı. Duşumu alarak üstümü giydim. Saçlarımı kurutamamıştım ama hava sıcak olduğu için pek önemsemiyordum. Üniversiteye girerek sınıfa doğru ilerledim. Gördüğüm manzarayla şok olmuştum.

Jimin, Eun Jung'u duvara kıstırmış birşeyler söylüyordu. O kadar yakındılardı ki.!!

Jimin başını çevirip bana baktı , sonra Eun Jung'un boynuna bir öpücük kondurdu. Kaşlarımı çattım. Şu oğlan ciddi anlamda benim sinirlerimi bozuyordu. Onunla sınıflarımızın karşı karşıya olması da ayrı bir talihsizlikti zaten. Sınıfa girerek kapıyı o kadar hızlı kapatmıştım ki ayağımın altındaki zemin oynamıştı. Çokta umrumdaydı sanki. Sıraya başımı gömerek hocanın gelmesini bekledim. Bir saat sonra dersimiz bitmişti ve bende parti için kendime elbise bakmaya alış veriş merkezine gittim. 3 saat sonunda kendime birşeyler alabilmiştim. Parti gününü sabırsızlıkla bekliyordum.

unrequited love::pjmHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin