4.Bölüm

3.1K 132 3
                                    

Bir ay onunla geçireceğim anları düşünmeye başladım. Aslında güzel olabilir ama bu değişken ruh hali olduğu sürece anlaşabileceğimizi düşünmüyorum.

Çıkış saatim yaklaşıyordu ama ben hala onunla geçireceğim bir aylık iş sürecini düsünüyorumdum.Eski halim olsa direk hayır derdim ama ne oldu da kabul ettim anlamıyorum.Beni ona çeken ne var bilemiyorum.Kafamdaki bu düşüncelerden sıyrıldıktan sonra asansöre bindim. Zemin kata basarken asansörü biri durdurdu,tam karşıya baktığımda Emre bey bana bakıyordu sonra asansöre bindi ve otoparkın bulunduğu kata bastı, demek ki oda çıkıyordu.

"Selin hanım eve gidiyorsanız eve bırakabilirim."

"Teşekkür ederim,arabam otoparkta zaten"

"Sanırım bu hayır demek oluyor."

kafamı sallamakla yetindim.Sonra ikimiz de asansörden indik.Arabaya binip çalıştırdığımda araba çalışmadı,tekrar denedim ama bir sorun olduğunu anladim.Arabadan inip tamirciyi aradim. Yoğun olduklarını ve iki üçç saat sonra geleceklerini söyledi.Emre bey arabamda bir sorun olduğunu anlamıştı.
"Selin arabada bir sorun olduğu belli az önce reddettin ama yinede istersen evine bırakabilirim ."

Söylediklerini düşündükten sonra başka alternatifim olmadığı için teklifini kabul ettim. Kabul ettiğimde yüzünde kendinden emin bir ifade vardı. Arabamdan telefonumu aldıktan sonra Emre beyin arabasına bindim.Evimin yolunu tarif ettikten sonra arabada bir sessizlik oluştu. Sessizliği bozmak adına Emre bey konuştu.

"Benimle aynı evde kalmaya hazır mısın?"dedi.

Bende hazır olduğumu belirtircesine başımı salladım.
"Hazır olmana sevindim." Konuyu kapatmak istercesine
"ilerdeki ev emre bey" dedim.Araba durduktan sonra indim Emre beye tesekkur edip eve çıktım. Elimdeki eşyaları bıraktıktan sonra duş almaya gittim.Duş aldıktan sonra her zaman uykum geldiği için hemen uykuya daldim........

Arkadaşlar vote yapmayı unutmayın.............kiyamiyorum ki size onun içi tekrar yeni bölümü yayinladim.kitap hakkında yorumlarinizi belirtiniz lutfennnn

Gökyüzünün Aşkı❤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin