9.Bölüm

2.4K 80 6
                                    

Medya Aleyna. Not=+olanlar iç ses

Sabah işe gitmek için hazırlanırken bir ses duydum ama çok önemsemedim tekrar ses gelince kapıdan dinledim.

"Emre bugün başbaşa vakit geçirelim bu günlük o Selin denen kız bu evden gitsin olmaz mı?"

ses Aleynanındı.Ya ne yapacaklar ki acaba ,of ya ben ne yapıcam,bu cadı kesin beni gönderir.Acaba Emre bey ne dedi diye kapıya daha fazla yaklaştım ama emre beyin sesi gelmedi.

+Bugün bu evden gitmemen lazım Emre'yi kaptırmak istemessin.

Of iç ses bazen çok konuştuğunu düşünsemde haklısın galiba ne yapıp ne edip onları yalnız bırakmamam lazım.Aşağı indiğimde Emre beylerle arabaya bindim,Aleynanın işi olduğu için bizimle gelmedi.

"Selin bugün kendi evine git,hem  biraz dinlen"demekki Emre beyde bugün beni göndermeyi kabul etmiş ,ama birşeyler yapmam lazım bugün evden gitmemem lazım.Düşün Selin düşün bugün ne yaparsan yap evden gitmemen lazım.Buldum,Buldum bugün bu evden beni gönderemeyecekler malesef(!).

" Peki Emre bey"

İş yerine geldiğimizde odama geçip işlerle ilgilenmeye başladım ama aklımda da bugün halledeceğim ev meselesi vardı.

Eve tek gelmiştim,Emre beyin işi olduğu için daha sonra geleceğini söyledi.Ben de fırsattan istifade bugünü her ayrıntısına kadar planladım.Mutfağa geçip yemek hazırlamaya başladım.Tavuğu soslayıp fırına verdim daha sonra pilavı dinlerdim.Son olarakta bol yeşillikli salata yaptıktan sonra odama çıkıp kendimi yatağa attım.Saat 8'e geliyordu bende aşağı indim zil çalınca kapıyı açtım.

"Tatlım sen daha gitmedin mi Emre gelmeden git lütfen"bismirlah daha kapıyı yeni açtım hemen gelmeden git hanfendiye bak elimde olsa saçını bir güzel elime alırımda neyse susuyorum.

"Emre bey gelince giderim".

"Peki öyle olsun bakalım Selin" lan kadına bir havalar mavalar ne oluyorsa böyle Emre bey çok yüz vermiş buna ya kesin sevgilisi bu cadı.

Emre bey içeri geldiğinde tabi bana yol gözüktü, ne yapacaklar hemen yapmam lazım. Tabi düşüncelerimi bozan cadının sesi oldu.

"Emre gönder artık şu kızı hala burada bekliyor bir başbaşa kalamadık."

Sinirlerim hadsafaya çıktı kadına bak be sen şimdi bekle bakalım yalnız kalabiliyomusunuz? Emre bey birşey söylemeden çantamı almaya odama çıktım.Planımı gerçekleştirmeye az kaldı.

"Selin iyi misin " sesin sahibi Emre beydi o an merdivenlerden düştüğümü anladım,evet biraz klasik bir plan olsada başarıyla sonuçlandırdım.Ama fena düştüm alt tarafı bir oyundu ama neyse ya önemli olan netice.Emre bey beni kaldırmaya çalışırken

"Emre bey iyiyim,siz keyfinize bakın ben hallederim"

"Selin saçmalama kırık olabilir hemen seni hastaneye götürelim"

"Emre bey hiç gerek yok "

"Selin konu kapanmıştır" aslında götürme desemde seviniyorum götürmesine Aleyna cadısıyla başbaşa kalmayacaklar ha ha ha yaşasın kötülük.

+Selin senden beklemeyeceğim zekilikler helal olsun.

Ah iç ses ah senden çekeceğim var

Hastaneye geldiğimizde Aleyna'yı soracaksanız bir ton şey söyledi.Sinirlenip bugün arkadaşında kalacağını söyledi.Tabi ben çok üzüldüm(!).Bu arada ayağım gerçekten kırılmış nasıl merdivenlerden aşağı atlamışsam helal olsun bana

Eve geldiğimizde Emre beye minnettar bakışlarımı yollarken Emre bey direk söze girdi.

Arkadaşlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Selin karakterinin sürekli Emre bey demesinden ben sıkıldım.Arkadaşlar diyorum ki Emreye bir lakap bulalım.Uygun bir lakap bulanlar yorum yapsınlar lütfen arkadaşlar bu arada vote yapmayı unutmayın. Öpüldünüz😘😘😘😘

Gökyüzünün Aşkı❤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin