27

2.8K 163 52
                                    

Cindy's perspektiv

"Älskling, vad händer?" Sa jag yrvaket då jag blev väckt mitt i natten av att Oscar inte verkade kunna ligga still. Han snurrade omkring, gjorde konstiga ljud och verkade orolig. "Oscar?" Frågade jag försiktigt och la min hand på hans mjuka kind.

"D-du lever" stammade han fram och tittade chockat på mig. "Ja.." Sa jag frågandes. "Var är Maximilian?" Frågade han stressat. "I sin säng" svarade jag och gav honom en konstig blick. Han drog in mig i sin famn och kramade mig hårt. "Jag hade en fruktansvärd mardröm" sa han tyst. Jag la min ena hand i hans nackhår och lät den andra vila på hans överarm. "Vill du berätta?" Viskade jag. "Vi kan ta det imorgon istället, jag vill inte störa din sömn" mumlade han. "Skadan är redan skedd" sa jag med ett litet skratt. "Äh, jag behöver inte göra det ännu värre" svarade han och drog täckte över oss. Lampan som jag förut hade tänt, sträckte han sig efter och släkte.

"Förlåt att jag väckte dig" viskade han och kysste mig i pannan. "Det är ingen fara, älskling" svarade jag och la mig bekvämt i hans famn. "Men du? Innan du somnar?" Sa han. Jag nickade utan att säga något. "Jag älskar dig" viskade han mot min panna. Ett leende sprack upp på mina läppar och jag kysste honom. "Du är underbar, jag älskar dig"

Sömnen som nybliven förälder är inte den bästa. Bara en timme efter att Oscar väckte mig så var det Maximilians tur. Han skrek så högt att det skar i öronen. Jag intalade mig själv att detta bara var en fas, att det skulle gå över inom kort, samtidigt som jag gjorde mig redo för att gå upp och trösta honom. "Jag tar honom" sa Oscar och kysste mig mjukt i pannan. "Tack" viskade jag och la min hand i hans nacke. Försiktigt förde jag ner hans huvud mot mitt och mötte hans underbara läppar i en kyss.

Oscar reste sig och gick bort till spjälsängen. Det tog bara några ynka sekunder för honom för att få Maximilian att lugna ner sig. "Kan han inte få sova hos oss resten av natten?" Frågade Oscar. "Det var precis vad jag tänkte" svarade jag och log för mig själv. Oscar kröp ner bredvid mig och la Maxi mellan oss.

"Jag älskar er så himla mycket"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 15, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Baby loading -O.E-Where stories live. Discover now