21.

1.3K 150 13
                                    

Snažil jsem se dát do polibku všechno. Věděl jsem, že to může být náš poslední polibek. Při této myšlence mi z očí začaly téct slzy. Nevšímal jsem si toho a polibek jsem prohloubil. Naše jazyky kolem sebe pomalu kroužily. Nebyl to ani hravý ani vášnivý polibek. Prostě jsem si ho jen chtěl vychutnat víc. Harry mě chytl za zadek a přitáhl si mě na klín.Odtáhl jsem se a vstal jsem. Z očí mi tekl nespočet slz. Ukřivděně jsem se na Harryho podíval.

"Proč kurva nevidíš jak moc tě miluju? Proč mě tu chceš nechat samotného? Kdo mě utěší, až budu smutný? Kdo se se mnou bude smát? Proč mi chceš tak moc ublížit, když jsi dřív tvrdil, že mě miluješ?" zeptal jsem se a podíval jsem se mu do očí.

"Miluju tě." zašeptal a já zavrtěl hlavou.

"Nemiluješ. Kdybys mě miloval nikdy bys mě neopustil a teď se chceš zabít a nechat mě tu samotného s vědomím, že je to moje chyba.... Musím jít. Nechci to vidět. Sbohem Harry." zašeptal jsem ztěžka a s pláčem jsem se otočil zády. Nechtěl jsem odejít, ale zároveň jsem u toho nechtěl být.

"Loui" slyšel jsem tichý šepot. Otřel jsem si slzy, protože jsem přes ně neviděl a pomalu jsem se otočil. Bál jsem se co uvidím. Harry stál kousek ode mně a pravou rukou mi podával žiletku. "Vem si to prosím. Nechci abys to udělal taky. Chtěl jsem ti přestat ubližovat, ale teď ví že bych ti tím ublížil mnohem víc. I kdybys o mě už nestál pořád ti budu na blízku a nikdo ti neublíží." rychle jsem se natáhl a žiletku mu vzal z ruky. Nechtěl jsem, aby ten nástroj smrti byl ještě někdy v jeho dosahu. Ano, řezal jsem se, ale nikdy jsem se nepokusil zabít. Hodil jsem žiletku na zem , kde se hned ztratila v jehličí a listí a skočil jsem Harrymu kolem krku.

"Já tě tak šíleně nenávidím." řekl jsem a znovu jsem si přivlastnil jeho rty. Dlouze jsem ho políbil, nakonec jsem se odtáhl a podíval jsem se mu do očí. Harry mě pohladil po tváři a láskyplně na mě hleděl. Jemně mi stíral poslední slzy a nakonec mě políbil na čelo.

"Omlouvám se. Vážně mě to mrzí, jen jsem se cítil vážně špatně, že jsem si to u tebe pokazil." řekl tiše a chytl mě za ruce.

"Nemůžu uvěřit, že bys to kvůli mě udělal... Kvůli tomu, že se s tebou ta nula rozešla. Spíš bych čekal, že řekneš něco jako, že jsi to jen hrál abys mě neurazil...." řekl jsem smutně a sklopil jsem pohled.

"Tohle sis myslel celou dobu co jsme spolu?" zeptal se překvapeně. Zavrtěl jsem hlavou.

"Ne, jen poslední týden. Cítil jsem se jako odpad. Ty jsi jediný člověk, se kterým se bavím a když jsme se nevídali bylo to jako by bylo vše proti mě." zašeptal jsem s pohledem stále zabodnutým v zemi.

"Mrzí mě to. Vím, že jsem udělal blbost. Odpustíš mi?" zeptal se a já se zamyslel. Naednou se Harryho tělo bezvládně svalilo na zem. Klekl jsem si k němu.

"Harry! Harry slyšíš mě?" snažil jsem se něco udělat, ale nic nezabíralo. Všiml jsem si krvavých skvrn všude kde byl. Možná to první říznutí bylo hlubší než jsem si myslel. Rychle jsem zavolal sanitku. Byli u nás do pěti minut, ale zakázali mi jet s nimi. A tak jsem se plný strachu vrátil domů.

Me: Až si to přečteš, napiš. Přijedu za tebou.

Me: Mám o tebe strach.

 Me: Nesmíš mi umřít...

Me: Tak já tě nebudu spamovat. Doufám, že budeš v pořádku.

Me: Miluju tě. 







Texting//LarryCZWhere stories live. Discover now