⇝5.5⇜ M

6.1K 285 167
                                    

Taehyung stresten ritim tuttuğu ayağını serbest bırakıp ayağa kalktı. Dün akşam Jungkook'a tokat atmıştı evet. Ama o anlık sinirle atmıştı o tokatı.

Eliyle yüzünü ovuşturdu. Aklından çıkmıyordu bi türlü herşey o kadar kolay gelişemezdi saçmalıktı.

Adımlarını tuvalete doğru yönelendirdi. Belki su iyi gelirdi. Kapıyı açıp aynanın önüne geldi. Stresten çıkan sivilcesi dikkatini çekmişti. Soğuk suyu açıp avcuna doldurdu.

Suyu yüzüne vurup derin nefes aldı. Suların hepsi Taehyung'un yüzünden kayıp yere düşüyordu. Kapı açıldı. Gözleri şiş ve yanağında parmak izleri olan Jungkook girdi. Taehyung akan suyu boşverip arkasına döndü.

Gitmelimiydi? Yoksa onunla konuşmalı mıydı? Suyu kapatırken konuşmaya başladı.

"Jeo- ah Jungkook ben özür dilerim yapmamalıydım. Hata yaptım ama sadece bir anlık sinirden oldu" Jungkook konuşmuyordu. Hatta onu duymazdan bile geliyordu.

"Jungkook konuş benimle!" ona yaklaşıp yakasından tuttu. "Konuşsana. Neden ayrılmak istediğini söylesene" Jungkook gözlerini Taehyung'a çevirince konuşmaya başladı.

"Çok mu merak ediyorsun söylesem bile bana inanıcak mısın huh?" Taehyung kaşlarını çattı. Ne demek oluyordu bu? Kafa salladı.

"Senin annen istedi" bam! Gerçek miydi yoksa yalan mıydı? Ellerini yakasından çekip konuşmaya başladı. "Yalan söylüyorsun" Jungkook kahkaha attı.

" Bak bana inanmadın işte" tuvaletten tam çıkacakken Taehyung durdurdu. "Senden neden böyle bişey istesin ki" Jungkook yerinde durup derin nefes verdi . "Annen seni sevmiyor Taehyung"

Jungkook'un bileğinden yakalayıp içeriye tekrar çekti. Kapıyı kilitleyip Jungkook'a doğru yürüdü ensesinden kaptığı gibi dudaklara yapıştı. Bi kere ona inanacaktı ona güvenecekti.

Açlıkla öpüşüyorlardı. Taehyung, Jungkook'un pantolonunu indirirken Jungkook da Taehyung'unkini indiriyordu.

Yardımlaşma her zaman iyi bişeydi. İkisi yere doğru eğilip öpüşmeleri daha da derinleştirdiler. Taehyung ellerini Jungkook'un kalçasına koyup sıkmaya başladı.

Jungkook tuvallette rahatça inliyordu. Ellerini Taehyung'un kalçalarına koydu oda. Sıkmıyor sadece okşuyordu. Taehyung'da dudaklarının arasından inliyordu.

Dudaklarını birbirinden ayırıp ellerini Jungkook'un penisine götürdü. Penisin şişmesi için okşuyordu. Bu sayede Jungkook ellerini mermere vuruyor ve inliyordu.

"Mhhm ahm"

Penis şiş hale gelince ağzına aldı bu sefer dişlerini vuruyor öpüyor dondurma gibi yalıyordu. Penisin ucuna sıcak dilini sürüp sulu öpücük bıraktı. Ağzına tekrar alınca Jungkook'dan bir inleme daha koptu.

Vakumlaya başlayınca Jungkook kendini tutmayıp boşalmıştı. Taehyung meniyi yutmayıp Jungkook'un dudaklarına yaklaşıp meniyi ona gönderdi.

Tuvaletin kapısı zorlanınca ikiside hareketsiz bir şekilde gelen kişinin gitmesini beklediler. Ses kaybolunca Jungkook, Tae'nin yakasından tutup dudaklarına baktı. Dayanamıyordu. Dudaklara yapıştı. Isırıp emiyordu.

Taehyung hafif gülümseyip ellerini Jungkook'un vücudunda gezdirmeye başladı. Ama penisinde eller hissedince dona kalmıştı. Jungkook elindeki penisi sıkıyordu.

"Hmm Jeon.."

Penisi dudaklarına götürüp yavaş yavaş öpmeye başladı. Taehyung bu yavaş hareketlere dayanamıyor inliyordu. Jungkook istediği şeyi yaptığı için zafer gülüşü yapıyordu.

Taehyung ellerini lavoboya koyup inlemeye devam etti. Mermer buz gibiydi. Daha fazla dayanamayan Taehyung. Jungkook'u altına alıp üzerine çıktı.

"Taehyung şu penisini hemen sok!" istekli Jungkook iş başındaydı. Jungkook'un istediği üzerine penisi direk dar deliğe soktu. Çığlık kopmuştu tuvalette ve yankılanıyordu.

Taehyung gelgit yaparak hızlı bir şekilde boşaldı. Jungkook'da tuttuğu bütün nefesini boşaltmıştı. Bogazına kadar akan teri eliyle sildi. Taehyung, Jungkook'un içinden çıkıp mermere oturdu.

"Jungkook bir daha sakın benden habersiz bişey yapma sakın!"









❤❤❤

Medya: Hadi şimdi yatağa vjvvjvj

Hyeri_0609 karpuzum bu bölüm senin için :* ❤❤

Arkadaşlar biliyorum bölüm normalde cuma günü gelicekti ama gelmedi. Yazasım gelmedi çünkü. Aklım durmuş gibi. Neyse inş beğenmişsinizdir bayın ✋


















Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingWhere stories live. Discover now