⇝6.4⇜

3.8K 241 55
                                    

Taehyung yolda yürürken ayağının önüne gelen taşlara vuruyor sağ eliyle saçlarını kaşıyor sol eli de cebinde duruyordu. Bugün yürümek istiyordu. Bilmediği yerlere girip oraları keşfetmek istiyordu.

Otobüse binip bozuk parayı uzattı. Boş bir yere geçip telefonunu çıkarttı. Kulaklığı da takıp müziklere girdi. Bugün sakin şarkılar dinlemek istiyordu.

T harfine gidip durdu. "Taeyang-Eyes nose lips'e" dokunup şarkının başlamısı bekledi. Sözler kulaklarını doldurmaya başlayınca güldü seviyordu bu şarkıyı. Yanında bir çökme hissedince yanına baktı. Küçük tatlı bir erkek çocuktu. Gülümseyip kafasını cama geri çevirdi.

İnsanlar mutluydu. Eğlenmesini biliyorlardı. Otobüs durunca Taehyung da indi. Müzik sesini biraz kısıp yürümeye devam etti. Bir ara sokağa girip müziği kapattı ve kulaklığı çıkarttı. Uzakta geniş bir yer vardı. Adımlarını oraya yönlendirdi.

Büyük adımlarıyla hemen gelmişti ve etrafına bakıyordu. Sakindi. Kimsesizdi. Yere oturdu. Gözlerini kapattı. Derin nefes aldı. İnanılmazdı burası. Kendine ait olmasını istiyordu burasının. Taehyung arka cebinden bir fotoğraf çıkartıp yere uzandı.

Fotoğrafa bakıyordu sadece. Güneş burda kendini belli ettirmişti. En tepedeydi. Taehyung gözünü tekrar kapattı. Bekledi. Hic bişey düşünmek istemiyordu şuan.

Fotoğraf elinden kaydı. Jungkook'un fotoğrafıydı. Rüzgar o fotografı uçururken Taehyung orda uyuya kalmıştı. Aşağısı yokuştu. Yuvarlanıp ölme ihtimali fazlaydı. Ama o bunu düşünmemişti sadece kendini sessiz mekana bıraktı.

❤❤❤

Medya: Her gün daha çok aşık oluyorum 💋💏


Arkadaşlar benim uzun anlayışım jvjjv. Neysem hadi baye ✋

















Destiny  ∷VΚ∞Κ∷TextingWhere stories live. Discover now