24

9.9K 646 62
                                    

Ja viem, že s časťou meškám -.- Ale už je tu a ja duuufam, že sa vám bude páčiť.
Dosť dlho som rozmýšľala, že či ju takto napíšem alebo nie, no nakoiec ju tu máte.














Keď som za sebou videla Parkera, smiech ma prešiel. Tí polobohovia za nami neboli od veci, periferné videnie som mala dobré. No to, čo bolo rovno predo mnou, to nahnevané stvorenie ktoré ma prepaľovalo pohľadom bolo neuveriteľne sexy.

,,Čo tu robíte?" Spýtal sa po chvíli.

Iba som si odkašlala, vymýšlala som správnu výhovorku. Keď si však Jack všimol že sa nehrniem do odpovedi, spravil to za mňa.

,,Profesorka Jenningsová nás poslala upratať to tu." Keď to povedal, odlahlo mi, aspoň som to nemusela vysvetlovať ja. Parker sa na neho len škaredo pozrel a vrátil sa k očnému kontaktu so mnou.

Tak sme stáli asi ďalších 5 minút minimálne.Pred plnou šatňou nahých polobohov... A ešte pred Jackom.Ktorý na mňa určite nenávistne hladel. Nakoniec ma to už prestalo baviť, len tak stáť oproti sebe a pozerať na neho. Tak som svoj pohľad venovať zemi. Momentálne bola veľmi zaujímavá.

,,Tak mi ideme" Povedal Jack a ja som sa ako na zavolanie otočila a od kráčala spolu s ním zo šatne. A teraz som si bola stopercentne istá, že toho narcistického exoistu, milujem. To telo, ten pohľad, tie oči a zamračený výraz...To bolo tak neuveriteľne úžasné.

*Po škole*

Keď skončila škola Jack sa ponúkol, že ma hodí domov, keďže Nate mal o dve hodiny viac ako my. Tým pádom aj Parker. Určite sa potom s tými ich lenivými zadkami dovalia k nám.

,,..Lucas?" Jeho meno ma vrátilo zo zamyslenia.

,,Čo aký Lucas?" povedala som zmätene.

,,Pýtam sa ťa, čo ty a Lucas." zopakoval mi.

,,Neviem...Čo by akože malo byť?." nechcelo sa mi vysvetlovať, že aj keď je to ten najväčší narcistický egoista pod slnkom aj tak ma dostal a ja som sa do neho zalúbila. Priznať to jemu keď je jeho bývalí najlepší kamarát , zalúbený do mňa a popritom chodí s Parkerovou bývalkou.

Florida je jednoducho zvrátené miesto.

,,Slepí nie som. Vidím ako sa na teba pozerá a o tebe ani nehovorím." Povedal a pozrel sa na mňa, no iba nachvíľku potom sa venoval ceste.

,,Nič medzi nami nie je."

*Doma*

Jack ma odviezol domov a potom išiel tiež domov. Aj by som ho pozvala ďalej ale riskovať, že ho tu Parker roztrhá hneď ako ho uvidí u nás, so mnou... Dobre by to nedopadlo.

Nechápala som mu. Prečo je na mňa taký? Prečo je na mňa taký majetnícky keď ma nenávidí? Dobre, možno to nie je nenávisť, to je silné slovo. Ale aj tak veď prečo sa tak proste chová? Je možné, že by ma mal rád? Blbosť.

,,Sme domá!" Ozvalo sa z chodby a následne som počula zabuchnutie dverý. Viete čo som si všimla? Parker je pomaly u nás viacej ako doma, no mne to nevadiiiii.

,,Som v kuchyni!" Zahučala som a za chvíľku tu už boli nastúpený obaja.

,,Sestrička čo nám uvaríš?" Spýtal sa Nate a sladku sa usmial.

,,Pche. Uvar si, ja idem hoore." Povedala som.

,,A nezabudni umyť riad." Zakričala som zo schodou. Keď som vošla do izby, zavrela som dvere, a na mobile si pustila pesničky. Sadla som si na parapetu a zapozerala sa von z okna. Texty pesničiek som vnímala iba matne pretože som bola ponorená do mojich myšlienok.

Môže mi prosím niekto povedať, čo cítim? Pretože ja to naozaj netuším. Ľúbim Parkera, to viem už dlho, no môj sen ma zmiatol. Čo ak mi chcel niečo naznačiť? Možno to, že mu nemám veriť, no na druhú stranu by to mohlo byť aj to, že ma ľúbi aj on. Lenže potom je tu aj Jack, ktorý vraj ľúbi mňa, no chodí s Kristin. A dostali sme sa ku Kristin, ktorú Parker ľúbi/l. Nie som si istá či ešte stále alebo nie. Veď predsa len, nepriamo ho podviedla s jeho bývalím najlepším kamarátom. Sme dopadli.

,,Liv, Nate ťa volá dolu." Ozval sa za mnou Parkerov hlas, z ktorého som nadskočila, pretože sa ozval hneď pri mojom uchu. Prečo som si do teraz nevšimla aký má Parker dokonalý hlas. Taký hrubý, no nie až tak. Jeho je tak sladko hrubý. Taký nežný no zároveň drsný. Mne asi drbe....

,,Huh? Aha jasné...idem." vykoktala som a zoskočila z parapety. Vypla som pesničky, ktoré stále hrali. Mobil som si zasunula do zadného vrecka nohavíc a smerovala som ku dverám, no Parker ma zdrapol za zápestie a otočil si ma tak, že som sa mu znovu ocila na hrudi. Je to tak neskutočne úžasný pocit až mi príde, že to nie je realita, no našťastie viem, že toto nie je sen. Toto je krásna realita, v ktorej si moje zamilované ja začína myslieť, že ten sen mi chcel ukázať to, že ma aj on naozaj ľúbi a za ten zvyšok môže čokoláda, ktorú som pred tým zjedla. Veď predsa len nás učili, že ak pred spaním jeme niečo ťažké tak máme zlé sny.
Cítila som, že som neni jediná, ktorej srdce bije ako o závod. Parker na tom bol rovnako. Jeho modrými očami sa pozeral do mojich, rukou mi držal moje zápästie a druhú mal na mojom boku.

,,Ani si nevieš predstaviť, čo so mnou robíš." Zašepkal. Neviem prečo ale mala som obrovskú chuť vrhnúť sa mu na pery. Mal ich tak lákavo pootvotvorené. A ja som mala nutkanie znovu ich bozkávať, veď oni sú tak dokonalé.
A preto som to aj spravila. Pobozkala som ho. Parker samozrejme neváhal ani sekundu a bozk mi opätoval. Pritlačil ma na dvere a ruku z môjho zápästia premiestnil na dvere, zarovno mojej hlavy. Moje už voľné ruky som obmotala okolo jeho krku a pritiahla si ho bližšie k sebe, no neviem či to bližšie išlo.

,,Myslím....že...viem." šepla som pomedzi bozky, a cítila som ako sa uškrnul. Chytil ma pod zadkom a jemne ma nadvyhol, takže som si omotala nohy okolo jeho pása.

,,Kde k sakru...Bože!" Otvorili sa dvere, v ktorých musel stáť samozrejme Nate. Odtiahla som sa od Parkera a samozrejme som z neho zoskočila. Bola som červená ako paprika, ale Parker sa iba uškŕňal. Debil sprostý.

Vďaka za 14k videní ❤❤❤❤❤

ProtectorWhere stories live. Discover now