Seven

3.9K 215 0
                                    

Sziasztok! Először is most egy hosszú résszel állok elő nektek. Mivel ez az első "firkálmányom" nagy örömmel tölt el hogy ennyien megnézitek. Köszönöm! <3

Sok idegen szem nézett rám és Derekre. Bent álló egyetlen felnőtt, mosolyogva fogadott minket. Körbenéztem és egyetlen egy hely volt, Shawn mellett. Nem hiszem el hogy mellé kell üljek.

- Sziasztok! Derek köszönöm hogy elkísérted Jenny-t. -biccentett egyet a férfi a mellettem álló fiúra.

- Hát akkor én megyek. -köszönt el. Kezembe adta a cuccaim. -Sok sikert. - súgta oda nekem. Akaratom ellenére is elmosolyodtam. Kiment, maga után hagyva engem.

- David Frey vagyok,az osztályfőnököd! Srácok, ő itt Jenny Houston, az új osztálytársatok. -mutatott be az osztálynak. -Bemutatkoznál pár mondatban? -pont ezt nem akartam,utálok magamról beszélni. Pedig gondoltam hogy ez nem elkerülhető. Vettem egy mély levegőt és elkezdtem mesélni.

- Jenny vagyok, mint azt már tudjátok. 17 éves, és Londonból jöttem. -miután kiejtettem hogy London mindenki mosolyogva nézett rám,gondolom rájöttek miért ilyen az akcentusom. -Ennyi lenne. -tártam szét karom. Segítségkérően néztem a tanárra, hátha megszán és leülhetek. Biccentett egyet a fejével az egyetlen üres hely felé.

- Így lesz az ülésrend, kérlek titeket minden órán így üljetek! -nézett végig mindenkin mosolyogva. Az óra további részében párszor éreztem magamon Shawn tekintetét, olykor a szemem sarkából ránéztem és tényleg nézett. Óra vége fele már nagyon idegesített, miért néz folyton. Ránéztem felvont szemöldökkel. Ideje nekem játszanom vele egy kicsit.

- Tetszik amit látsz? -nézek rá el sem rejtve mosolyom.

- Nem túlzottan,csak volt valami a hajadban, azt néztem mi az. -húzta fel az egyik szemöldökét, láttam rajta hogy jól szórakozik, szája sarkában egy kis mosoly bújt el.

- Akkor kiszednéd? -néztem rá csábosan. Azt hiszem megtette hatását.

-N-nem kell, már kiesett magától. -felelte zavartan. A következő pillanatban meg már koncentrált a tanárra.

Diadalittas mosollyal fordultam vissza én is a tanárhoz. Kicsöngettek, mivel csak egy óra lesz megtartva lehetett menni. Felkaptam a cuccaim és kifele indultam amikor valaki visszarántott.

- Ma lesz egy válogatás hogy kik énekeljenek és zenéljenek a suli 10. születésnapján. Eljössz ugye? Ott lesznek a fiúk is. -nézett rám csillogó szemekkel Emi. Kíváncsi vagyok hogy zenélnek.

- Persze, mikor lesz? -haza kéne ugranom. Letenni a cuccom és kiengedni Stone-t már biztos nagyon kell wc-znie.

-Ötkor a tornateremben. -ő is összepakolta cuccát és már húztunk is kifele a suliból.

-Ott leszek. -válaszoltam röviden. Az udvaron minden ugyan úgy volt mint reggel. Csomó diák, de Emiék bandája megint a padnál volt. Rájuk nézve láttam mindenki minket figyel.

- Szia, Emi. -öleltem meg barátnőm.

Eltávolodva tőle nagy léptekkel mentem a kocsim felé. Bepattantam és már hajtottam is kifele ebből a borzadályból. Hazaérve lerúgtam a cipőm, és úgy döntöttem eljött az én időm és talán én is éneklek majd egy picit. Sok ember szerint gyönyörű és tiszta hangom van. Majd délután meglátjuk. Nem öltöztem át, hiszen fölösleges. Konyhába mentem megtölteni a kutyám táljait, de őt nem találtam sehol. Fütyültem és pár másodperc múlva már ott is volt mellettem. Nevetve borzoltam össze buksiján a szőrt. Gondoltam kiengedem hiszen neki is kell futkározni és elvégezni a dolgait. Így hát kiengedtem és leültem addig a teraszra. Onnan néztem ahogy futkározik a kertben. Meguntam, így hát bementem és csináltam magamnak egy teát. Üccsimmel a kezemben ültem le a laptopom elé hogy felnézzek a közösségi oldalakra. 6 ismerősnek jelölés volt, lenyitottam és ott virított a fiúk és Emi neve. Gyorsan visszaigazoltam őket. Az egyiken megakadt a szemem, Shawn profilképén ő maga ül egy gitárral a kezében. Talán ő is fellép délután? Nem sokára kiderül. Elmostam a bögrémet és mentem beengedni a kifáradt állatkám. Ránéztem az órára és 4:20 volt. Gondoltam elindulok, lehet ott leszek előbb de nem gond. Majd sétálgatok egy picit, felfedezve a sulit. Az egyik piros lámpánál álltam amikor az út szélén megpillantottam a járdán sétáló Shawn-t. Mosolyogva húztam le az ablakom és szóltam ki.

- Elvigyelek? -néztem rá megvillantva 1000 wattos mosolyom.

- Ha nem esik nehezedre, hogy velem mutatkozz. -nézett mélyen a szemembe. De tudtam, nagyon is tetszik neki ez a helyzet.

- Megtiszteltetés vinni a formás segged. -hupsz ezt hangosan ejtettem ki. Egyből megbántam. Felvont szemöldökkel pattant be mellém a kocsiba. Közben felkúszott az arcára egy sejtelmes mosoly. Remélem nem említi meg és simán áthidaljuk az előző meggondolatlan kiejtésem.

Út a suliig csendben telt. Leparkoltam a reggeli helyemre és vártam. Azt hittem kinyitja az ajtó és csókkal köszönti barátnőjét, aki mellesleg ott ült a reggeli bandával, és gondolom várta a barátját, aki még mindig mellettem ült a kocsimban.Oldalra fordultam és mélyen (gyönyörű) barna szemeibe néztem. Még mindig szemembe nézve megszólalt.

- Szóval formásnak tartod a seggem. -mondta nevetve.

- Én nem mondtam ilyen, szerintem félrehallottad. Én azt mondtam hogy nagy segged. -mondtam most már én is nevetve.

- Szóval nagynak tartod a popóm. -húzta fel szemöldökét. Szeme még mindig az enyémet bűvölte.

- Ahh,neked aztán bármit lehet mondani, a magad javára hozod ki. -húztam fel én is a szemöldököm. Ezt a kijelentésemet egy röhögéssel díjazta. Pár perc erejéig csendben vizslattuk egymást tekintetét. Eme meghitt pillanatot persze hogy ő tör meg.

- Köszönöm hogy elhoztál, megtisztelő volt ülni egy ilyen csodás autóban. -adott puszit az arcomra. Azt hiszem úgy nézhetek ki jelen pillanatban mint egy érett paradicsom. Éreztem hogy vörös a fejem.

- Nagyon szívesen, de azt hittem engem tartasz csodálatosnak. -biggyesztettem le az ajkam.

-Téged is. -a kocsim automata bezárja az ajtókat, és ha megállok akkor csak én tudom kinyitni. A gomb ami nyitja az ajtókat mellettem volt. Nem szándékoztam kinyitni, vártam mikor kezdi el rángatni az ajtót, de nem tette. Ehelyett áthajolt,közben hozzáért az alhasamhoz. A pillangók egyből felébredtek bennem, és vadul szárnyalni kezdtek. Még mindig szemembe nézve nyúlt a kapcsoló után. Szánk között rettenetesen kicsi volt a hely. Éreztem leheletét az ajkaimon. Szeme elszakadt az enyémtől. Ajkaim és a szemem között cikázott a tekintete. Lenyomta a gombot.

- Majd Bébi, eljön ennek is az ideje, de nem most. -kacsintott rám. Majd egy egyszerű mozdulattal kipattant és elindult a társaság felé. Gondolom ezt az órai miatt kaptam.

Ezt nem hiszem el. Jól felültetett. Azt hittem megízlelhetem azokat a csodás duzzadt ajkakat. Ehelyett itt hagyott, rengeteg kérdéssel. Ezt még visszafogja kapni. Ilyen játékhoz két ember kell. Keményfából faragtak, akkor én is szórakozok vele egy picit. Kiszálltam én is az autóból, s a társaságra sem nézve már bent is voltam az aulában. Tudtam hogy végig nézik amíg belépkedek. De nem törődtem velük.Ehhez a helyzethez pont volt egy dalom, még tavaly írtam. Ha ma eléneklem, gondolom veszi a célzást. Majd kiderül.

Sok diák ült a tornateremben. Egy kis színpad szerű volt kialakítva. Srácok is lassan betévedtek, szerintem direkt jönnek késve, biztos lazának akarnak tűnni. Elkezdődött az első dal. Shawn lépett fel a "színpadra" Kezében egy gitárral. Mivel a legelső sorban voltam, ezért pontos rálátásom volt. Nagyon közel voltam hozzá. Belekezdett az első sorokba...(Fent a dal!)

I believe, I believe, I believe, hey

Szemembe nézve énekelte a sorokat.

Everest is only a mountain

A pyramid is just a shape

Doesn't have to hold you back

Doesn't have to pin you down

A dal végéig meg sem szakította a szemkontaktust. Jól érzem hogy ez a dal nekem szólt? Ez egy célzás akart lenni. Elgondolkodtam egy kicsit, a következő pillanatban már hatalmas tapsvihar kerekedett. Meghajolva jött le, közben egy félmosolyt küldött felém. Nem hiszem el, kiborít ez a srác. Belé fogok bolondulni. Abba a cuki mosolyába... Nem Jenn ezt most verd ki a fejedből!!

Röhögve indult meg felém..

Love me, because I love you(5SoS, S.M, J.B) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now